Αρχική Αθλητικα Ο …”εγκληματίας” επόπτης έδωσε πρόκριση στον ΠΑΟ -Πέρασαν με 4άρες ΠΑΟΚ-Θρύλος.

Ο …”εγκληματίας” επόπτης έδωσε πρόκριση στον ΠΑΟ -Πέρασαν με 4άρες ΠΑΟΚ-Θρύλος.

1419

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έκανε την έκπληξη και θα απέκλειε τον Παναθηναϊκό αν δεν έκανε …εγκληματικά λάθη σε βάρος του…Παναθηναϊκου ένας επόπτης(Καλύβας) και δεν έβγαζε εκτός εαυτού,όχι μόνοι παίκτες,προπονητές φιλάθλους,αλλά και τα…ντουβάρια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο ΠΑΣ σε κανονική και χωρίς λάθη ροή μπήκε μπροστά στο σκορ και αν το ματς κυλούσε στο ρελαντί φαινόταν οτι ο ΠΑΟ δεν θα έβρισκε τρία γκολ που χρειαζόταν.

Ομως ο επόπτης ακύρωσε(δεν υπάρχει VAR στο κύπελλο) κανονικό γκολ ,έκοψε ως οφ σάϊντ φάσεις που μύριζαν γκολ για τον ΠΑΟ και αυτό ήταν…

Εξαλλα και τα ντουβάρια έβραζαν στο ημίχρονο και ο ΠΑΟ όταν μπήκε στο β ημιχρονο άφριζε.

Απο το 56 μέχρι το 71 έβαλε τρία γκολ και μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα…

Απόδειξη της αδυναμίας του ΠΑΟ σε διαδικασίες ρελαντί ήταν η συμπεριφορά του μετά το 3-1.Αντί να συνεχίσει οπισθοχώρησε και σε μια φάση χωρίς καμία σημασία ο Κουρμπέλης, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δεν πατάει καλά πήρε ανόητη δεύτερη κίτρινη και ο ΠΑΣ στα 15 λεπτά που έμεναν πίεσε και θα μπορούσε να πετύχει γκολ πρόκρισης.

Τα γκολ  Δώνης,Σένκενφελντ και Μακέντα(πέναλτυ) για τον ΠΑΟ και ο Παντελάκης το γκολ του ΠΑΣ απο κόρνερ με κεφαλιά.

Ο Ολυμπιακός  και ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησαν δυσκολίες στα μάτς με Καλαμάτα και ΟΦΗ.

Δυο γκλο ο Λοβέρα και ο Γκερέρο στο 4-1 του Ολυμπιακού και στο αντίστοιχο του ΠΑΟΚ ο Λάμπρου(πολύ ωραίο και δύσκολο),δυο ο Πέλκας και ένα ο Σβιντέρσκι.

Ο Παναιτωλικός πήρε 1-1 στην παράταση και απέκλεισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.