Αρχική Αθλητικα Αντετοκούνμπο και ΠΑΟ σάρωσαν σε Παρίσι και Αθήνα!

Αντετοκούνμπο και ΠΑΟ σάρωσαν σε Παρίσι και Αθήνα!

1314

O Γιάννης Αντετονκούνμπο στο Παρίσι ,υπό την παρουσία του θρυλικού “air Jordan” τράβηξε τα βλέμματα και απέδειξε γιατί και φέτος κέρδισε την ψηφοφορία και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας της Ανατολής απέναντι στον βασιλιά Λεμπρόν Τζεημς της Δύσης.
Στην άλλη γωνιά της Ευρώπης ο ΠΑΟ έδειξε ότι με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο ξαναγίνεται ομάδα με αυτοπεποίθηση και μοιράζει 100άρες ,όντας η καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα.
Στο Παρίσι 9αντι του λονδίνου) έγινε το ετήσιο παιχνίδι σόου του ΝΒΑ εκτός Αμερικής.
ΟΙ Σάρλοτ Χόρνετς απέναντι στους Μπάκς του Γιάννη,οι οποίοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ 39-6 φέρος στο ΝΒΑ.
Μέχρι την τρίτη περίοδο οι Σάρλοτς είχαν το πάνω χέρι.Στην τέταρτη περίοδο ο Γιάννης έκανε τα μαγικά του και τελείωσε το παιχνίδι υπέρ των Μπάκς βάζοντας 30 π’όντους και παίρνοντας 16 ριμπάουντ…Τελικό 116-103

Στο ΟΑΚΑ ο Π[αναθηναίκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του πρώην άσσου του ΝΒΑ και της Εθνικής Γαλλίας Τόνυ Πάρκερ.εβαλε 100 πόντους και δέχθηκε 88.
Μπορούσε να βάλει πολύ περισσότερους και να δεχθεί πολύ λιγότερους,αλλά ο Πιτίνο κάνει αλλαγές για να κρατάει την αυτοπεποίθηση όλων των παικτών ψηλά και τους χρησιμοποιεί ,χωρίς να σκέφτεται την διαφορά που πέφτει.
Ο Τζίμερ Φριντέτ ήταν ασταμάτητος κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα στα χέρια του έχοντας 22 πόντους με 8/10 δίποντα και 2/2 τρίποντα, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν για ένα ακόμη ματς απολαυστικός με 21 πόντους και 4/5 τρίποντα. Ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση (10π., 8ριμπ., 5ταπ.) ενώ ο Νικ Καλάθης «άγγιξε» το ρεκόρ καριέρα του μοιράζοντας 17 ασίστ!
Ο Παπαγιάννης γίνεται αγνλωριστος προς το καλύτερο,ο Φριντέτ ξυπνάει και δείχνει γιατί έχει ακριβό συμβόλαιο και το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Ράουτινς μετά την προσαρμογή.
στα άλλα ματς η Αναντολού κέρδισε μέσα στη Μαδρίτη τη Ρεάλ,ενώ ο Ομπράντοβιτς νίκησε την Αρμάνι και πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τα πλει όφ.
Θα μπεί σίγουρα στο τέλος και απο τον πάτο μπορεί να πιάσει κορυφή.
Τώρα εκεί είναι η Εφες,αλλά η χαρά της τουρκικής ομάδας εξανεμίστηκε από τον μεγάλο σεισμό των 6-9 ρίχτερ που έγινε στη Νοτιοανατολική Τουρκία με νεκρούς τραυματίες και καταστροφές.