Αρχική Θέμα ΣΟΚ!Τεράστιο εθνικό πρόβλημα με ηλίθιο μπουρλότο εναντίον ΠΑΟΚ-Ξάνθης -Βόρειας Ελλάδας!

ΣΟΚ!Τεράστιο εθνικό πρόβλημα με ηλίθιο μπουρλότο εναντίον ΠΑΟΚ-Ξάνθης -Βόρειας Ελλάδας!

1795

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ποινή-σοκ η οποία προφανώς δεν πρόκειται να εκτελεστεί ποτέ έλαβε η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό των ΠΑΟΚ και Ξάνθη λόγω εμπλοκής σε καθεστώς πολυιδιοκτησίας.

Τα μεσάνυχτα από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη στο ΟΠΕΝ ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης χαρακτήρισε το θέμα εθνικό,πολιτικό,επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και τον κατηγόρησε ότι στην ουσία δημιουργεί διχασμό.
Οσα ειπώθηκαν είναι πρωτοφανή και είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι κανείς δεν θα έχει την αποκοτιά σε μία χώρα απόλυτα διεφθαρμένη εδώ και δεκαετίες στον αθλητικό τομέα,να υποβιβάσει για αυτό τον αστείο νομικά,ουσιαστικά,αθλητικά,οικονομικά λόγο να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ,οχι με υποβιβασμό,αλλά και με τιμωρία απώλειας βαθμών…
Αλλωστε ανάλογα προβλήματα ουσιαστικής πολυιδιοκτησίας ή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ιδιοκτησίας ομάδων ΕΝΔΗΜΟΥΝ εδώ και δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα στο μητροπολιτικό κέντρο της χώρας και νοτιότερα και ουδείς τόλμησε να κάνει ο,τιδήποτε.Αντίθετα μάλιστα τα περιέθαλψαν πολιτικοί,επωφελήθηκαν και επωφελούνται από αυτά.Ιστορικές ομάδες που είχαν γήπεδα ασφυκτικά γεμάτα και αν βολόδερναν βαθμολογικά τώρα είναι έρμαια μιας δράκας κουκουλοφόρων,παράνομων κεφαλαίων,”μπροστινών” και “πισινών” κλπ.
Και αίφνης μια πλειοψηφία 3-2 λέει ότι “απαγορεύεται στον ΠΑΟΚ να πάρει δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και άλλους τίτλους στη συνέχεια με την μέθοδο που ισχύει στην Ελλάδα από το 1979 και εντεύθεν”…
Οι δυο ομάδες,ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη αρνούνται κατηγορηματικά την μετοχική σχέση.Η ποινή υπόκειται σε έφεση και η Δευτεροβάθμια Επιτροπή κρίνει το νομικό κομμάτι,αν δηλαδή υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση της κατηγορίας με τα στοιχεία που υπάρχουν στο φάκελλο.
Προφανώς αυτό είχε υπόψη του ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στα “σοσιαλ μίντια”,ότι το αυτοδιοίκητο είναι δεδομένο,αλλά οι κατηγορίες πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένες για δυο ιστορικές ομάδες,όπως είναι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη.
Ηδη η δήλωση ερμηνεύεται ως διαφωνία με την απόφαση ,η οποία ελήφθη με οριακή πλειοψηφία μιας ψήφου3-2…
Η απόφαση έγινε γνωστή την ώρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος στην Τούμπα και υψώθηκαν πανώ εναντίον του πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.
Τις επόμενες ώρες και ημέρες αναμένονται ουρανομήκεις αντιδράσεις σε μία περιοχή που δεν σηκώνει τέτοια κόλπα για μεγάλο χρονικό διάστημα…
Ο ΠΑΟΚ δια του Αντιπροέδρου του ήδη δήκλωσε ότι είναι υποκριτικά όλα αυτά και η υπόγεια συμμετοχή στην απόφαση του Υφυπουργού είναι για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του δεδομένη,ενώ ευθέως αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα έχει τυχόν εμφάνιση προσώπων ανεπιθύμητων στη Βόρεια Ελλάδα…

Η απόφαση αυτή,ηλίθια απο πολιτικής πλευράς και αστήρικτη νομικά και ουσιαστικά, φυσικά δεν πρόκειται να φτάσει στο τέρμα της διαδρομής της και αν φτάσει τότε θα γίνουν στον αθλητισμό και μάλιστα στη σουπερ λίγκ άλλα κοσμοϊστορικά γεγονότα που θα αφορούν άλλους και όχι τις δυο αυτές ομάδες…
Στις πρώτες αντιδράσεις απο πλευράς ΠΑΟΚ εκδόθηκε δριμύτατη ανακοίνωση ενώ ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δήλωσε ότι θα αποσυρθεί απο τις διάφορες κατηγορίες που παίζει,ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της εθνικής ομάδας ευρωβουλευτής Θόδωρος Ζαγοράκης δήλωσε ότι αν περάσει η εισήγηση υποβιβασμού θα παραιτηθεί απο τη Νέα Δημοκρατία.
Σφοδρή είναι και η αντίδραση του Περιφερειάρχη κ.Τζιτζικώστα (εκδήλωσε την οργή του…)και αυτό δεν μπορεί ούτε να το καταπιεί,ούτε να το ξεπεράσει η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση γιαυτό η απόφαση αυτή έχει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά και μάλιστα ηλίθια πολιτικά χαρακτηριστικά.
Τόσο ηλίθια ώστε να υπάρχουν ήδη δηλώσεις απο πλευράς ΠΑΟΚ ότι μπορεί να πωληθούν τμήματα σε Τούρκο επιχειρηματία και να δοθούν ονόματα που πιθανόν θα εισηγηθεί ο νεός (Τούρκος) ιδιοκτήτης!!!
Στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων οι ηγέτες των 4 μεγάλων ομάδων και σε αυτές (συμμαχίες κλπ)αναφέρθηκε ο κ.Γκαγκάτσης…

Στην ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»
Αργά χθες ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης αναφερόμενος στα συνθήματα εναντίον Μητσοτάκη στηνΤούμπα είπε ευθέως ότι τα συνθήματα είναι μήνυμα,το θέμα είναι εθνικό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς,της Βόρειας Ελλάδας και οι αντιδράσεις θα είναι πρωτόγνωρες.
Ευθέως είπε ότι το θέμα δεν είναι αθλητικό,αλλά εθνικό και πολιτικό και όλοι οι βουλευτές που στηρίζουν τον ΠΑΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα θα πάρουν θέση.
Ο κ.Γκαγκάτσης είπε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι ντροπή της Ελλάδας,δεν είναι άνδρας και είναι εντολοδόχος του Ολυμπιακού και του κ.Μαρινάκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Βόλο με 1-0 και πέρασε πρώτος στη βαθμολογία.Το γκολ με πέναλτυ ο Βιερίνια.
Στη Λαμία η τοπική ομάδα μοιράστηκε βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης με 1-1.
Προηγήθηκε η Λαμία με δυνατή ατομική προσπάθεια του Μπιανκόνι και ισοφάρισε ο Αστέρας με πέναλτυ που βρέθηκε απο το VAR αν και φάνηκε καθαρά η ανατροπή του Ιγγλέσιας από τον Αντέτζο.
Ο Αστέρας κέρδισε το πέναλτυ ενώ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με (βλακώδη) δεύτερη κίτρινη του στοπερ Σουάρεθ.