Αρχική Αθλητικα Ο Ηθοποιός Πάνος Καρμάτης (ξ)έχασε το δεξί του πόδι…Θα βάλουν το κεφάλι...

Ο Ηθοποιός Πάνος Καρμάτης (ξ)έχασε το δεξί του πόδι…Θα βάλουν το κεφάλι παίκτη στην είσοδο της ΓΓΑ!Και αργεί ακόμα η …πρωταπριλιά!..

1758

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πρόλογος:
Οπως βλέπετε πάνω τη φωτογραφία τον Πάνο Καρμάτη αριστερά δεν είναι το πόδι που πληισάζει(με νόημα…) την κοπελλιά;Αρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το κανονικό αριστερό του;
ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ:

Είχε ντέρμπι το πρωτάθλημα τύπου και πολλοί περίμεναν ανατροπές στην κορυφή και κάποια ομάδα απο το ντέρμπι να πάει στον …Παράδεισο!
Εννοούμε η νικήτρια θα έπαιρνε δωρέαν προσκλήσεις για όλη τη χρονιά για να παρακολουθήσει την καταπληκτική θεατρική παράσταση στο θέατρο “Αλάμπρα” ,δηλαδή την παράσταση “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ”.
Επίσημα τις προσκλήσεις που είχαμε αθλοθετήσει εμείς στην NTASKASPRESS το πράξαμε με την δικαιολογία-επιχείρημα ότι “η Τέχνη προάγει τον Ανθρωπο” και “είναι τιμή για το πρωτάθλημα Τύπου να παίζει και σε αυτή την παράσταση ένας βασικός συντελεστής της ομάδας των ηθοποιών ,ο Παναγιώτης Καρμάτης”.Σεμνό παιδί,καλό παιδί,με γαλλικά ,με πιάνο,με κουλτούρα,με όλα τα φόντα να χτυπήσει στο κάστιγκ τον επόμενο ρόλο στον τελικό επιλογής με τον Αντόνιο Μπαντέρας.
Ενας απο τους δυο θα υποδυθεί τον Μαραντόνα εντός και εκτός γηπέδων
Ανεπίσημα είχαμε άλλο λόγο.Θέλαμε να πάρει το πριμ -προσκλήσεις το ΑΞΙΟΝ για να πλησιάσουμε όλοι μαζί την κορυφή.
Είχαμε κανονίσει γιαυτό τα πάντα.Από το 65 και μετά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έπαιζε με 10 παίκτες και ο Σταματάκος αρνιόταν να μπει στο παιχνίδι ως 11ος με την δικαιολογία ότι είχε χάσει κιλά και ακολουθούσε στο διπλανό μπαράκι πρόγραμμα “ενδυνάμωσης”.
Επίσημα ο Σταματάκος μας έκλεινε το μάτι στο στυλ “όπως τα είπαμε,τους αφήω τους δικούς μου με 10 παίκτες”.
Ανεπίσημα ο πονηρός Μανιάτης είχε κανονίσει να μην παίξει ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΞΙΟΝ,ο Χρήστος Μπόνης.
Για να δοθεί το σύνθημα είχαμε κανονίσει και να κάνουν και θέατρο για πέναλτυ κλπ.Εγιναν ολα αυτά,αλλά ο Σταματάκος για να μην δουν άλλοι την παράσταση που θα έχανε εκείνος είχε φροντίσει να μοιραστούν τα σπόρια.Ετσι το ντέρμπι ΓΓΑ-ΑΞΙΟΝ έληξε 2-2.
εχασαν λοιπόν όλοι τις προσκλήσεις να απολαύσουν Καρμάτη ,Παρτσαλάκη,Παναγοπούλου και τους άλλους συντελεστές της έξοχης παράστασης.

Ο Καρμάτης πάντως ήταν απολαυστικός για τη δική μας ομάδα και στο γήπεδο.
Ο προπονητής της ομάδας του και ο έμπειρος αριστεροπόδαρος σουπερ παίκτης-ηθοποιός Δημήτρης Καλατζής τον είχαν πιάσει πριν το αγώνα μαζί μας και του έλεγαν:
“Παναγιωτάκη μας,Τάκη μας,παλληκαράκι μας, να θυμάσαι: το δεξί πόδι το έχεις να κλωτσάς το τόπι.Το αριστερό το έχεις μόνο για να περπατάς και να τρέχεις.Τα θυμάσαι;”
“Ναι” απαντούσε φυσικά ο Πανος.
Κάποια στιγμή ο πονηρός Κατσιάδας πάει δίπλα του και του λέει:
“Μου είπε ο Λατσούνας και ο Τριανταφύλλου να θυμάσαι πάντα τον Αλωνεύτη.Εγώ δεν ξέρω τι εννοούν,αλλά έτσι μου είπαν να σου πω”.
Στον αγώνα οι ηθοποιοί προηγήθηκαν ,γιατί έλειπε ο Τζιάρος και αλώνιζαν στο κέντρο οι δικοί τους.
Μετά θέσαμε το σχέδιο σε εφαρμογή:
Στέλνουμε τη μπάλλα με πολλά φάλτσα ,υπολογισμένα στο κομπιούτερ μέχρι λεπτομέρεια στο δεξί πόδι του Καρμάτη, γιατί εκείνη τη στιγμή το δεξί πόδι του σημάδευε τη γωνία του δικού του τερματοφύλακα…
Ετσι το είχε φέρει ο Θεός,το είδαμε,το θεωρήσαμε θεϊκό σημάδι και το κάναμε.
Ο Καρμάτης ακούμπηκε τη μπάλλα με το δεξί,όπως του είχαν πει και την έστειλε στα δικά του δίχτυα!!!1-1.
“Τι έκανες βρέ Πάνο;” του φώναζαν οι δικοί του που ήταν ακριβώς απέναντι. “Επρέπε να διώξεις με το αριστερό”
-“Μα με το αριστερό έδιωξα” απαντούσε εκείνος
“Οχι,με το δεξί την έδιωξες”επέμεναν.
Και εκείνος θυμήθηκε τον Αλωνεύτη και τη μάχη που είχε προκαλέσει στην κυπριακή τηλεόραση.
Και απαντησε περίτεχνα:
“Οπως με κοιτάτε εσείς είναι το αριστερό.Αρα το σωστό πόδι για εσάς.Οπως κοιτάω εγώ αλλάζει,είναι το δεξί,άρα το σωστό,αφού το άλλο το έχω για να περπατάω,όπως είπαμε.,Αλλά σημασία έχει εσείς ποιό αριστερό βλέπετε.Εγώ το δεξί το έχασα γιατί για εσάς που βλέπετε απέναντι είναι το αριστερό.Αρα σωστά τα έκανα,άλλο που είχε φάλτσα”.


Γιαυτό σας λέμε:μην χάνετε την παράσταση “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ”
Στα ποδόσφαιρα όλο και θα υπάρχουν και χαμένοι και κερδισμένοι.
Ο ΣΠΟΡΦΜ του Γιώργου Χελάκη και του Νίκου Κατσαρού κέρδισε πάλι σε ντέρμπι…Αυτή τη φορά όμως η IEFIMERIDA τους άφησε να κερδίσουν το μεταξύ τους ντέρμπι με 7-0 ,γιατί ο πανηλίθιος Μπιέλσα ,ξέχασε να σηκωθεί απο το πλαστικό σκαμπό να δώσει οδηγίες και η ιστορική Λίντς έχασε στο γήπεδό της από την ουραγό Γουίγκαν!!!
Κινδυνεύει να χάσει την μετά δεκαετίες άνοδο και εμείς έξαλλοι πήραμε τον πρόεδρο της Λίντς και του έιπαμε “ως εδώ.Εχουμε στοιχεία να αποδείξουμε ότι τάχετε καλά με την Ξάνθη και η Νοτιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη που ξαναέχασε και δυσκολεύει η άνοδος θα σας πάει στην Επιτροπή”.
Τάκανε πάνω του ο πρόεδρος και μας είπε:
“καλά,καλά τον διώχνω.Ξαναδώστε μου το τηλ του Χελάκη που κέρδισε αυτό το ντέρμπι, γιατί το είχα γράψει πρόχειρα και η γραμματέας μου το κράτησε, γιατί τον θέλει δικό της”…
Στα άλλα ντέρμπι οι ATROMITISTAS κέρδισαν,όπως τους είχαμε πει, τον ΑΝΤΕΝΝΑ 3-2 και ο ΑΛΦΑ των φίλων μας Νίκου Μανδηλά και Γιώργου Κουρδή την SPORTIME για να να μην μας καταδιώκουν πολλοί και δεν αντέχουμε με τα χρονάκια που μαζέψαμε…
Η Αυγή δεν λέει να συνεργαστεί με το “Σύστημα”.Ενώ κανονικά έπρεπε να κερδίσει το ΒΕΡΓΙΝΑ η Αυγή έκανε του κεφαλιού της και νίκησε εκείνη 3-1.

ΥΓ.Φυλάξαμε για το τέλος μια τραγική …προοπτική. Ο Πικουλίδης ,έξοχος ποδοσφαιριστής(ΓΓΑ) και χαρακτήρας ,επί 20 χρόνια στο Πρωτάθλημα Τύπου αγωνιζόταν να βάλει γκολ με το κεφάλι,αφού είχε βάλει άπειρα με τα δυο πόδια,με το στήθος,με το ώμο,με την πλάτη.
Το έβαλε σήμερα.Ακούστηκε ο Σταματάκος να λέει:
“θα βάλουμε το κεφάλι του στην είσοδο της ΓΓΑ”.
Υποθέτουμε θα το κόψουν.Γιατί πως αλλιώς θα το βάλουν εκεί;
Τραγικά πράματα,αλλά φταίει και εκείνος…Τι το ήθελε και τοβαλε με το κεφάλι;
ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
Μπάλλα είναι…Μην τα παίρνετε στα…σοβαρά!