Αρχική Θέμα SOS!18 νεκροί σε μια εβδομάδα στην Ελλάδα!!! Εισβάλει ο κορονοϊός...

SOS!18 νεκροί σε μια εβδομάδα στην Ελλάδα!!! Εισβάλει ο κορονοϊός απο την Κίνα!..

3172

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απάτη,μύθος και δήθεν είναι ο κίνδυνος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από τον κορονοϊό της Κίνας.
Καθημερινά ρεπορτάζ παντού στην Ελλάδα παρουσιάζουν την κατάσταση ως εκτός ελέγχου και η εισβολή των …κινέζων κορονοϊών απειλεί με ριζικό αφανισμό το ηρωϊκό γένος των Ελλήνων…

Τις διαστάσεις της απάτης έδωσε ο καθηγητής Επιδημιολογίας κ.Μαγιοργκίνης σε εμφάνιση-ενημέρωση από την κρατική τηλεόραση σήμερα(3/2) το πρωί και είπε ότι τα θύματα είναι 2 τοις χιλίοις…

Ο καθηγητής είπε ότι δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από την συνήθη γρίππη και αντιμετωπίζεται ως τώρα με τα συνήθη μέσα,μέχρι να βρεθεί και ειδικότερο εμβόλιο γιαυτού του τύπου τον ιό.
Για τα κρούσματα της Κίνας είπε ότι μαθηματικά είναι βέβαιο ότι είναι πάνω απο 100.000 και οι θάνατοι είναι κάπου στους 300.
Άρα κοντά στο ποσοστό που προανέφερε και αυτό στην πηγή του κοροναϊού,στην Κίνα.
Είπε ακόμα ότι τα θύματα είναι άτομα υψηλού κινδύνου,δηλαδή ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας.
Για να αντιληφθεί κανείς τον αδικαιολόγητο πανικό που προκαλείται-καλλιεργείται στην Ελλάδα σημειώνουμε δυο παραμέτρους:
– τα θύματα απο τροχαία ατυχήματα στην Αττική τον Γενάρη είναι 9 νεκροί και 150 τραυματίες εκ των οποίων οι μισοί σοβαρά.
-το δεύτερο και σπουδαιότερο είναι ότι οι νεκροί απο διάφορους τύπους γρίπης την τελευταία εβδομάδα είναι…δεκαοκτώ(18) ,ενώ πολλοί περισσότεροι οι προσβληθέντες και νοσηλευόμενοι!
Οι νεκροί από την αρχή του χρόνου και μόνο απο γρίππη στην Ελλάδα είναι εβδομήντα τέσσερεις και πολλοί περισσότεροι οι νοσηλευόμενοι.

Σύμφωνα με την νεότερη καταγραφή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), τα θύματα της εποχικής γρίπης είναι 49 άνδρες και 25 γυναίκες, από 0 έως 90 ετών.

Στη συντριπτική τους πλειονότητα είχαν προσβληθεί από γρίπη τύπου Α και συγκεκριμένα από τον υπότυπο Α(Η1Ν1)pdm09, το λεγόμενο και πανδημικό στέλεχος (το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 2009 προκαλώντας πανδημία).

Από το σύνολο των ασθενών, 64 ανήκαν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί, κατά μεγάλο ποσοστό.

Μέχρι σήμερα, 274 ασθενείς έχουν εκδηλώσει σοβαρές επιπλοκές της γρίπης – οι 264 χρειάστηκαν εισαγωγή σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και οι υπόλοιποι σε απλούς θαλάμους νοσηλείας.

Πρόκειται για 153 άνδρες και 121 γυναίκες, από 0 έως 90 ετών. Εννιά στους δέκα προσβλήθηκαν από γρίπη τύπου Α και 8 στους 10 ανήκαν σε ομάδες υψηλού ρίσκου για επιπλοκές εξαιτίας του ιού. Ωστόσο, σε ποσοστό μόλις 14% είχαν κάνει αντιγριπικό εμβόλιο.

Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να κρίνει κανείς ρεπορτάζ πανικού σε διάφορα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ,εικόνες με μάσκες στα Μετρό ανθρώπων πανικόβλητων,εικόνες απομάκυρνσης από οποιονδήποτε μοιάζει με Κινέζο και ας είναι και από άλλη χώρα…
Ντροπή…