Αρχική Αθλητικα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντά στην πρόκριση στο Κύπελλο-Μεγάλα ματς στην Ευρώπη!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντά στην πρόκριση στο Κύπελλο-Μεγάλα ματς στην Ευρώπη!

1476

 

O Σωκράτης Διούδης απέτρεψε μια ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 3 και 4 γκολ διαφορά ,ιδιαίτερα απέναντι στον Λάμπρου και έτσι ο ΠΑΟ με το 2-0 σε βάρος του διατηρεί μαθηματικά ελπίδες για νίκη με δεδομένο ότι οι δυο ομάδες κέρδισαν αλλήλους στα δυο τελευταία παιχνίδια με το ίδιο ακριβώς σκορ.

Στην Τούμπα οι ρόλοι αντιστράφηκαν.Ο ΠΑΟΚ με μέτριο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερος και ο ΠΑΟ πολύ χειρότερος.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 34 με πέναλτυ του Βιερίνια, για το οποίο ο ΠΑΟ διαμαρτύρεται ακόμα.

Στο β ημίχρονο με την είσοδο του Λάμπρου ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ καλύτερος και με σέντρα -φάουλ του Βιερίνια με ψαράκι ο Βαρέλα έκανε το 2-0.

Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟ ήταν πολύ κακός και γενικά οι δυο ομάδες παρουσίασαν  εντελώς διαφορετικά πρόσωπα από τα πρόσωπα που είχαν στην Αθήνα.

Ο Διούδης  αφού είπε όχι στον Λάμπρου για μεγαλύτερο σκορ δίνει τις όποιες ελπίδες για την ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Κοντά στην πρόκριση είναι και η ΑΕΚ που πήρε 1-1 στο Αγρίνιο απο τον Παναιτωλικό.

Προηγήθηκε η ΑΕΚ με τον Σβάρνα και ισοφάρισε ο Παναιτωλικός με τον Ντάουτα ,στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τη λύση του σκοραρίσματος.

ΕΥΡΩΠΗ

Μεγάλα ματς για το κύπελλο έγιναν στην Ευρώπη. Η Τότεναμ του μουρίνιο έχανε  μέχρι το 78 2-1 από την Σαουθάμπτον και στο τέλος νίκησε 3-2 με πέναλτυ του Σον στο 88!

“Σήμερα έχασε η καλύτερη ομάδα” είπε ο Μουρίνιο ιπποτικά στον συνάδελφό του στο τέλος.

Η Μπάγερν κέρδιζε 4-1 την Χοφενχάϊμ ,στην οποία ο Σταφυλίδης δεν ήταν στην αποστολή.

Στο 90 είχε μειώσει σε 4-3 και πάλεψε για ισοφάριση.

Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ για την Αλάνυασπορ στο ματς κυπέλλου με την Γαλατάσαράϊ ,στην οποία έπαιξαν και οι Σιώπης και Τζαβέλλας.Τελικό σκορ 2-0 για την Αλάνυα.