Αρχική Αθλητικα Νίκες για Ολυμπιακό -ΠΑΟΚ,πορτοφολάδες και άμυνα με τα μάτια για Κούγια και...

Νίκες για Ολυμπιακό -ΠΑΟΚ,πορτοφολάδες και άμυνα με τα μάτια για Κούγια και “ιστορικό” Πανιώνιο…

1354

 

Με τον Αλέξη Κούγια και τα παιχνίδια του Πανιωνίου με τους μεγάλους ποτέ δεν πλήττει κανείς…

Ξέραμε τους χιλιανούς με την κακή φήμη των πορτοφολάδων πριν απο 40 χρόνια.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε…Σέρβους πορτοφολάδες. Με κάτι τέτοια λέτε χάριν του …καλού ποδοσφαίρου να χάσουμε και την αδελφική φιλία που έχουμε παραδοασικά,ιστορικά,θρησκευτικά με τους Σέρβους;

Μικρός ο κίνδυνος απο αυτή την πλευρά,δεν το πιστεύουμε.Πάντως ο Αλέξης Κούγιας απέδωσε την καθαρή  ,εντός έδρας ήττα της Λάρισας  από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην διαιτησία του Σέρβου Γιοβάνοβιτς.

Εδινε ,λέει ,τα αμυντικά φάουλ επι του Παπάζογλου ως επιθετικά κλπ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε ,γιατί ο ταχύτατος Λημνιός βρέθηκε εκεί που δεν τον περίμεναν και με απευθείας πλασιέ άνοιξε το σκορ απο πολύ πλάγια και ο Ντάγκλας Αουγκούστο έβαλε ένα σπάνιο γκολ απο πολύ μακριά με σουτ άπιαστο.Κάτι σαν του Κακουτά σήμερα στο 4-4 της Αμιέν στην έδρας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λάρισα μείωσε με τον Ηλιάδη μέσα απο την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός θύμιζε την ….Αμιέν με αντίπαλο τον ιστορικό Πανιώνιο.

Αν κάποιος είχε βάλει στοίχημα ότι το σκορ στο 25λεπτο θα ήταν 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού θα μάζευε όλα τα λεφτά.

Λένε ότι στο παρελθόν αυτά τα απίθανα σκορ ήταν τρόπος πλουτισμού με στοιχήματα,αλλά τώρα πια δεν γίνεται ,διότι έχουν ηλεκτρονικούς ελέγχους.

Ετσι λένε και επίσης λένε και πολλά άλλα για αδιάβλητες εξετάσεις στα Πανεπιστήμια ,για τον Τοτό.

Ο “ιστορικός” με άμυνα που θα διδάσκεται σε σεμινάρια δεν έχανε απο τα μάτια του τους παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο 25λεπτο και είδε εκ του σύνεγγυς τα γκολ να μπαίνουν και στο 8ο λεπτό το σκόρ να είναι 3-0 με Χασάν,ελ Αραμπί και Φορτούνη.

Ο Κώστας δεν είχε καταλάβει ότι οι παίκτες του Πανιωνίου δεν τον είχαν χάσει απο τα μάτια τους(άλλο τα πόδια…) και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που έβαλε νομίζοντας ότι ήταν δύσκολο!

Στο 25 έβαλε και ένα 4ο γκολ ο ελ Αραμπί και ύστερα ο Ολυμπιακός γύρισε την πλάτη στα δίχτυα του ιστορικού και ας έμοιαζαν πολύ …φιλόξενα.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας μας ενημέρωσε ότι το σερβικό είναι το δεύτερο πιο βρόμικο πρωτάθλημα στην Ευρώπη μετά το Κυπριακό.

Αρα αυτά τα πρωταθλήματα πρέπει ήδη να τα επιτηρούν τάνκς και να μην το έχουμε μάθει απορροφημένοι από το γεγονός ότι το καθαρό ελληνικό πρωτάθλημα το επιτηρούν ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά όργανα μαζί…

Λίγο νωρίτερα από τον Ολυμπιακό,η γαλλική Αμιέν ουραγός στο γαλλικό πρωτάθλημα κέρδιζε στο 40 με 3-0 την ανίκητη Παρι σεν Ζερμέν,στην οποία αναζητείται ο…Νεϊμάρ εκτός γηπέδων.

Στο β ημίχρονο η Παρί έβαλε 4 και προηγήθηκε.Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η Αμιέν και είχε την ευκαιρία να κερδίσει με φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής…

Εξω οι ουραγοί κάνουν αυτά που στην Ελλάδα,της καθαρότητας τα κάνουν μόνο οι μεγάλοι.

Π.χ η Φούλαμ στην Αγγλία σαρώνει και είναι στη ζώνη της ανόδου ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σήμερα στο γήπεδό της έχασε 3-0 από την ουραγό της βαθμολογίας Μπάρνσλεϊ…

Η Νότιγχαμ του Βαγγ.Μαρινάκη πήρε ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Μπρόμγουιτς και έχασε έδαφος από την Λίντς που είναι δεύτερη και νίκησε την Μπρίστολ.Ετσι διασώζεται ακόμα στον πάγκο ο Μπιέλσα…