Αρχική Αθλητικα Ο νεαρός Βίκιγκ Χάαλαντ χτύπησε και την Παρί και εντυπωσιάζει την Ευρώπη!

Ο νεαρός Βίκιγκ Χάαλαντ χτύπησε και την Παρί και εντυπωσιάζει την Ευρώπη!

1429

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν που δεν είναι καμία μικρή ομάδα είχε πλάνο εξουδετέρωσης ενός 19χρονου στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Τον 19χρονο αυτόν είχε καλέσει σε συζητήσεις η μεγάλη Μαντσεστερ Γιουναίτεντ και δεν της γέμισε το μάτι,ώστε να βγάλει απο τα ταμεία της ένα μικρό(σχετικά) ποσό και να τον αγοράσει από την Σάλτσμουργκ.

Η Γιουνάϊτεντ έχει προπονητή τον Νορβηγό Σόλσκιερ,πρώην επιθετική της δόξα.Ολοι σκέφτηκαν “για να μην θέλει ο Νορβηγός επιθετικός έναν νεαρό Νορβηγό επιθετικό κάτι ξέρει”.

Τη μάυρη του την τύφλα ήξερε ο Σόλσκιερ ,όπως στην πράξη αποδεικνύεται…

Πίσω λοιπόν στο ματς Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν:

Εύκολα πράγματα σκέφτηκαν οι αμυντικοί της Παρί ,όπως οι διάσημοι Βραζιλιάνοι στοπερ Μαρκίνιος και Τιάγκο Σίλβα.

Ο 19χρονος  σε 7 λεπτά τους έκανε να τον θυμόνται για χρόνια.Τους έβαλε δυο γκολ και αν η Παρί δεν είχε τον Νεϊμάρ θα έφευγε ήδη αποκλεισμένη από τη Βεστφαλία.

Ο Νεϊμάρ έκανε τον 19χρονο να φανεί ακόμα περισσότερο.

Μετά το πρώτο γκολ αυτού του νεαρού,του Νορβηγού Χάαλαντ,στο 68 ο Νεϊμάρ ισοφάρισε στο 75 και στο αμέσως επόμενο λετπό ο νεαρός ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το  τελικό 2-1 είναι καλύτερο για την Παρί από το 2-0,αλλά η Ντόρτμουντ και ο νεαρός δεν είναι …Αμιέν,δηλαδή η ουραγός του γαλλικού πρωταθλήματος,η οποία κέρδιζε 3-0 την Παρί στο 40′,βρέθηκε να χάνει με 4-3 στο β ημίχρονο και ισοφάρισε στο τελικό 4-4.

Στο άλλο ματς η Λίβερπουλ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο να αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης,καθώς έχασε στη Μαδρίτη με 1-0.Δεν είναι τόσο η ήττα,όσο η δυσκολία της Λίβερπουλ να σπάσει την ισπανική άμυνα.

Δέχθηκε το γκολ στο 4 και είναι μπροστά της ένα ολόκλρο 90λεπτο να ισοφαρίσει.Το επεδίωξε,αλλά περισσότερο κινδύνευσε να δεχθεί και δεύτερο παρά να ισοφαρίσει.

Θα βρει διαφορά δυο γκολ για να προκριθεί στο γήπεδό της;