Αρχική Αθλητικα Εκπληκτικός τελικός με νικητή τον ΠΑΟ στο βόλλεϊ!

Εκπληκτικός τελικός με νικητή τον ΠΑΟ στο βόλλεϊ!

1439

 

Mια καταπληκτική διαφήμιση του βόλλεϊ,αλλά και του “κλάσικο αλ ελληνικά”,δηλαδή των αθλητικών μαχών μεταξύ της ομάδας της Αθήνας και του επινείου της,του Πειραιά,ήταν και ο αγώνας και η τηλεοπτική μετάδοση απο το κρατικό κανάλι του τελικού Κυπέλου “Νίκος Σαμαράς”.

Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τα τρία τελευταία σετ στον Πειραιά και είχε νικήσει 3-2.

Στον επαναληπτικό στο κλειστό του Αγίου Θωμά πήρε τα δυο πρώτα σετ.Δηλαδή πέτυχε κάτι ακατόρθωτο με αντίπαλο  τον Ολυμπιακό, ο οποίος σαρώνει τους τίτλους τα τελευταία 7 χρόνια και ο ΠΑΟ είχε χωρίς τίτλο απο το 2010.Πήρε 5 σερί σετ!

Ο Ολυμπιακός όμως είναι Ολυμπιακός.

Σάρωσε τον ΠΑΟ στα επόμενα τρία σετ και τον νίκησε 3-2 μέσα στο σπίτι του.Ο τίτλος  έπρεπε να κριθεί σε ένα εξτρά σετ “ταϊ μπρέϊκ”,δηλαδή 15 πόντων.

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε αυτά ορμητικός και προηγήθηκε με τρείς πόντους (2-5) κάτι που κρίνει τέτοια σετ.

Κι όμως …Ο ΠΑΟ με “σερβιτόρο” τον αρχηγό του 39χρονο Πανταλέοντα ισοφάρισε,πέρασε μπροστά με τρεις,ο Ολυμπιακό τον έφτασε και ισοφάρισε και ο ΠΑΟ στις “λεπτομέρειες” παρόντος του Δημητρη Γιαννακόπουλου κέρδισε το σετ με έναν άσο του Μαυροβούνιου Τσατιτς και καρφί του δανού Γιάκομπσεν.

Μεγαλούργησε από τον Ολυμπιακό στην ανατροπή ο Κουμεντάκης,έξοχοι και οι υπόλοιποι όλοι και των δυο ομάδων.

“Ηταν διαφήμιση του βόλεϊ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες στις οποίες είμασταν πιο τυχεροί” δήλωσε ο Πανταλέων και ο Δημ.Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι ο ΠΑΟ επανέρχεται στην κορυφή του  ελληνικού βόλλεϊ με κατάλληλες ενισχύσεις.