Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟ πήγε περίφημα-Ο Αλαφούζος διώχνει τον Δώνη γιατί τον θέλουν οι...

Ο ΠΑΟ πήγε περίφημα-Ο Αλαφούζος διώχνει τον Δώνη γιατί τον θέλουν οι οπαδοί του ΠΑΟ…

1391

 

 

Τα πράγματα είναι απλά και με όνομα.

Παρακολουθούμε τον Γ.Αλαφούζο χρόνια τώρα λόγω ρεπορτάζ.

Πολλές φορές έχει γεμίσει καρδάρες με γάλα.Πολλές φορές έχει κινηθεί προς σωστές κατευθύνσεις.Μέχρι σήμερα σε όλες έχει αδειάσει την καρδάρα που αντιστοιχεί.

Μόνη εξαίρεση η σταθερή προσήλωσή του προς Αμερική προς την οποία προσέφερει χρόνια και σημαντικές και ποιοτικές υπηρεσίες.

Από την ώρα που μπήκε στον ΠΑΟ πάντα είχαμε την αίσθηση ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει κουμάντο ο Αλαφούζος.Ακόμα και όταν ο ΠΑΟ πήγαινε για υποβιβασμό και τότε θεωρούσαμε ότι αυτή ήταν η επιλογή του.

Γρήγορα η αντίληψη αυτή έγινε και αντίληψη του κόσμου που ήταν κάθε μέρα κοντά στον ΠΑΟ και δεν δίστασαν εδώ και αρκετό καιρό να φωνάζουν τα σκληρά συνθήματα που φώναζαν  μόνο στον εκάστοτε πρόεδρο του αιώνιου αντιπάλου και ποτέ σε προέδρους άλλων αντίπαλων ομάδων.

Ο Αλαφούζος απλώς απείχε για καιρό απο το προσκήνιο,αλλά το απόλυτο κουμάντο του παρασκηνίου και το είχε και το έχει από την πρώτη ημέρα που μπήκε στον ΠΑΟ.

Χαρακτηριστικό του Αλαφούζου είναι ότι δεν κρατάει-με εξαίρεση το φίλο μας τον Αρη Πορτοσάλτε- σταθερούς συνεργάτες και φίλους σε καίριους τομείς,όσα και αν του έχουν προσφέρει.

Το βιώσαμε χαρακτηριστικά στο δράμα της Αριστέας Μπουγάτσου,του Χάρη Μπότσαρη…

Τωρινή καρδάρα που είναι έτοιμη για κλωτσιά είναι ο Γιώργος Δώνης με ψωμιά μετρημένα στον ΠΑΟ.

Η κλωτσιά ήρθε πιο κοντά στο μάτς του ΠΑΟ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συνεργάτες του Αλαφούζου ,έχουν υιοθετήσει το δημόσια εκπεφρασμένο “επιχείρημα” του Αλέξη Κούγια ότι ο Δώνης προπονεί τον ΠΑΟ με τέτοιο τρόπο,ώστε να παίζει ο γυιός του βασικός”.

Ηταν ζήτημα χρόνου ο πολύπειρος Κούγιας να καταφέρει να υιοθετήσει το επιχείρημα αυτό και ο ίδιος ο Αλαφούζος.

Ο Δώνης το κατάλαβε,αντέδρασε δημόσια και στην Τρίπολη ο κόσμος πήρε θέση φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Γιώργου Δώνη.

Αυτό είναι δικαίωση ηθική για τον Δώνη,την αξίζει γιατί το έργο του είναι καταπληκτικό και αυτό χειροκρότησε ο κόσμος,αλλά αυτό τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πόρτα.

Οσοι ξέρουμε τον Αλαφούζο,έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι μετά το σημερινό ματς ο Δώνης είναι εκτός ΠΑΟ και μαζί φυσικά και ο γυιός του.Τόσο απλά.Πριν η μετά τα πλει οφ στα οποία ο ΠΑΟ μπήκε ως 4ος ,δεν έχει σημασία μεγάλη…

Εκτός βέβαια και αν δεν είναι ο Αλαφούζος …

Ο Δώνης στις δηλώσεις του δεν έκανε την παραμικρή νύξη στο “θέμα” του

Στην Τρίπολη ο ΠΑΟ προηγήθηκε με πέναλτυ του Μακέντα,έμεινε με 10 από δεύτερη (ανόητη σε 5 λεπτά απο την πρώτη…) κίτρινη του Ζαχίντ τα πολλά πιστιρίκια (Αποστολάκης,Αλεξανδρόπουλος,Μπουζούκης,Χατζηγιοβάνης )πήγαν περίφημα και ισοφάρισε με τον Ενέκο ο Αστέρας στο 88.Στις καθυστερήσεις ο Περέα έκανε εντυπωσιακές προσπάθειες,και απέτυχε για εκατοστά δυο φορές να σκοράρει.Στο τέλος του ματς απογοητευμένος έμεινε ξαπλωμένος αρκετή ώρα στο βρεγμένο και κρυο χορτάρι…

Στο άλλο ματς ο Αρης βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Λαμία (με δυο γκολ του Αραβίδη),στην οποία είχε κερκίδα δική του με 800 οπαδούς του.

Σε τρία λεπτά στο β ημίχρονο σε τρία λεπτά ακριβώς ισοφάρισε με τον Λάρσον και τον Ιντέγε.

Ετσι ο Αρης είναι βέβαιος για την συμμετοχή του στα πλεϊ οφ.