Αρχική Αθλητικα Μέγας Κριστιάνο Ρονάλντο σπάει ρεκόρ-Αποτελέσματα και συμμετοχή Ελλήνων.

Μέγας Κριστιάνο Ρονάλντο σπάει ρεκόρ-Αποτελέσματα και συμμετοχή Ελλήνων.

1322

Ποιός Μέσι,ποιός Μαραντόνα και ποιός Πελέ.φοβεροί παίκτες ,αλλά για τις ομάδες του και οι δυο τελευταίοι και για την Εθνική σε μια εποχή που οι παίκτες που έκαναν σοβαρή προπόνηση ήταν λίγοι.

Ο Μαραντόνα συνήθως έπαιζε και ντοπαρισμένος ,ακόμα και με κόκα…

Ο Μέσι αν δεν ήταν το “σύστημα Μπαρτσελόνα” ,δηλαδή ένα πάζλη χτισμένο γύρω του δεν θα ήταν αυτός που είναι ούτε στην Ισπανία.Φυσικά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να είναι πάνω απο ένας καλός παίκτης σε όποια άλλη ομάδα και αν πήγαινε…

Πάνω από όλους ο αθλητής,ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οδήγησε και πάλι τη Γιουβέντους στη νίκη εκτός έδρας και της έδωσε ώθηση για το πρωτάθλημα.

Σιγά το πράγμα…Η “αλλη” διάσταση ήρθε γιατί  αυτό το γκολ ήταν  γκολ σε 11ο σερί παιχνίδι της Γιούβε.

Αυτό το κατόρθβωμα το έκανε στην πρώτη του χρονιά στο Καμπιονάτο και άρα είναι μοναδικός.

Το είχαν πετύχει στο καμπιονάτο πριν απο αυτόν,αλλά με πολλά χρόνια εκεί ο αργεντινός φορ Μπατιστούτα(Φιορεντίνα) και ο Ιταλός Κουαλιαρέλα στη Σαμπντόρια.

Και πάλι όμως σιγά το πράγμα.

Ο Κριστιάνο πέτυχε το ίδιο πράγμα στην πολύ δύσκολη Πριμέρα της Ισπανίας με τη Ρεάλ και στο ακόμα πολύ πιο δύσκολο Τσάμπιονς Λίγκ.

Στα άλλα μεγά ματς της ημέρας η σίτι νίκηεσε εκτός τη Λέστερ με 1-0,η Τσέλσι την Τότεναμ ,ο Μέσι έβαλε 4 γκολ στο 5-0 επι της Εϊμπάρ,η Νάντ νίκησε στην έδρα της Μαρσέϊγ 3-1,η Νάπολι εκτός την Κάλιαρι 1-0 με τον Μανωλά σε άριστη ημέρα.

Ο Βαγγέλης παυλίδης έπαιξε στην ήττα με 4-2 απο την Εμεν,οχι ο σταφυλίδης στο 1-1 εκτός με την Γκλάνμπαχ και μάλιστα με περιπετειώδη για την Χοφενχάϊμ τρόπο