Αρχική Αθλητικα Μάχη Αρσεναλ -Ολυμπιακού και νίκες μεγάλων στα κύπελλα Ευρώπης.

Μάχη Αρσεναλ -Ολυμπιακού και νίκες μεγάλων στα κύπελλα Ευρώπης.

1415

Την ώρα που ο Ολυμπιακός είδε το αίτημά του να υποβιβασθεί ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη να απορρίπτεται από το αρμόδιο όργανο με ψήψους 5-4 ,έφευγε γαι την μεγάλη μάχη με την Αρσεναλ στο Λονδίνο(22.00) στη ρεβάνς του 0-1 στο “Καραίσκάκης”.

Στην αποστολή δεν είναι ο Κώστας Φορτούνης λόγω τραυματισμού

Ταυτόχρονα σήμερα Πέμπτη γίνονται άλλες 14 αναμετρήσεις για την ίδια διοργάνωση στη φάση των 32.

Αντίθετα στο Τσάμπιονς Λίγκ η Μπάγερν με το 0-3 εκτός επι της Τσέλσι,και η Μάντσεστερ Σίτυ με το 1-2 εκτός επι της Ρεάλ πήραν σιγουριά η πρώτη,προβάδισμα μεγάλο η δεύτερη για πρόκριση  στους “8”.

Στα άλλα ματς που έγιναν Τρίτη και Τετάρτη η Μπαρτσελόνα έχει σοβαρό πρόβάδισμα με το 1-1 στο γήπεδο της Νάπολι.Στο μάτς αυτό ο Κώστας Μανωλάς πήγε περίφημα και σε μία πολύ δύσκολη φάση πήρε την “ταυτότητα” του Λιονέλ Μέσι.

Η Νάπολι προηγήθηκε με τον πολύ καλό παίκτη και μάλλον ασόβαρο χαρακτήρα βέλγο Ντρις Μέρτενς (ισοφάρισε τα γκλο του πρώτου σκόρερ της Νάπολι Χάμσικ με 121) και ισοφάρισε η Μπάρτσα με τον γάλλο Γκριζμάν.

Η Γιουβέντους με μόνο επικίνδυνο παίκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε 1-0 από τη Λυών στη Γαλλία με γκολ του Τουσάρ ,αλλά έχει μάλλον περισσότερες ελπίδες να προκριθεί εκείνη στη ρεβάνς στο Τορίνο.

Στην πρέμιερσιπ η Μπρόμγουϊτς καλπάζει για άνοδο στην Πρέμιερ ως πρώτη και η Λίντς του Μπιέλσα βρίσκεται πιο κοντά απο κάθε άλλη χρονιά να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία μετά πολλά χρόνια.Με νίκες την Τρίτη και την Τετάρτη προηγούνται με 69 και 65 βαθμούς ενώ η τρίτη Φούλαμ έχει 60 και η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη 59 στην ολοκλήρωση της 35ης αγωνιστικής από τις συνολικά 46.