Αρχική Θέμα “Me Too”:Κάθειρξη 23 χρόνια στον διάσημο “Γίγαντα” -βιαστή Ουάϊνστάϊν στις ΗΠΑ-Εύσημα...

“Me Too”:Κάθειρξη 23 χρόνια στον διάσημο “Γίγαντα” -βιαστή Ουάϊνστάϊν στις ΗΠΑ-Εύσημα στους Ελληνες παρόμοιους “Γίγαντες”!..

1487

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προσέξτε τι σημαίνει Ελλάδα-μπανανία και ΗΠΑ-Δύση από πλευράς Δημοκρατίας-εφαρμογής των νόμων και Δικαιοσύνης.

Χθες ανακοινώθηκε η ποινή στον Χάρβεϊ Ουάνστάϊν.Θα πάει στο κελί για 23 χρόνια και θα βγει στα 85 του αν ζει ακόμα ή αν δεν ακυρωθεί,μειωθεί στο Εφετείο η ποινή του.Ισως και να μην βγει,αν δικαστεί και για άλλες υποθέσεις.

Ποιός είναι ο Ουάϊνστάϊν;

Η Εισαγγελέας του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης ζητώντας την καταδίκη του από τον δικαστή Μπέϊκερ είπε:

“Αυτός ο άνδρας που έχετε μπροστά σας είναι ένας Γίγαντας του πανίσχυρου Χόλυγουντ και των ΗΠΑ.

Ομως εδώ μέσα είναι ένα κοινός βιαστής.Ενας Τζέκιλ και ένας Χάίϊντ μαζί.Πρέπει να στείλετε στην κοινωνία με την καταδίκη του το μήνυμα ότι και οι αδύναμοι έχουν προστασία και ισότητα απέναντι στο νόμο”

Ο Ουάϊνστάϊν ως παραγωγός ταινιών(όπως π.χ. “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”) έχει κερδίσει ούτε ένα,ούτε δυο,αλλά 81 Οσκαρ”Και εκατοντάδες άλλες διακρίσεις.Και φιλίες στο τοπ της πολιτικής ,επιχειρηματικής και πνευματικής σκηνής των ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Γιατί καταδικάστηκε:

Διότι μετά το κίνημα “ME TOO” τον κατήγγειλαν τουλάχιστον 100 γυναίκες για σεξουαλική βία,εκμετάλλευση δεσπόζουσας θέσης ,όπως είναι οι θέσεις του εργοδότη,του καθηγητή-δασκάλου κλπ

Καταδικάστηκε μόνο για δυο.Την μία την πήγε στο δωμάτιο του Ξενοδοχείου και της είπε ότι “θα πάρει το ρόλο και θα την ανεβάσει ψηλά,αρκεί να εκτελέσει το καθήκον της.” Και κατέβασε το παντελόνι του.Γιαυτή την υπόθεση “εφαγε” 20 χρόνια.

Αυτό έγινε το 2013.

Την ίδια χρονιά και την επόμενη σε άλλο δωμάτιο,υπερπολυτελούς ξενοδοχείου ο Ουάϊνστάϊν σε άλλη νεαρή γυναίκα-ηθοποιό της είπε ότι θα πάρει το ρόλο ,αλλά θα κοιμηθεί μαζί του.Και γιαυτή “εφαγε” 3 χρόνια.

Εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις και μπορεί να φάει ο “Γίγαντας”κι άλλα χρόνια κάθειρξης.Μεταξύ αυτών που κατήγγειλαν και η Γκουίνεθ Πάλτροου,που εικονίζεται μαζί του απο βραδιά Οσκαρ,αν και αρχικά κατηγορήθηκε ότι σιωπούσε αδικαιολόγητα,ενώ και ήξερε και είχε υποστεί…

Ο “Γίγαντας” είχε βάλει χέρι και στην ελληνίδα σταρ του Χόλιγουντ Τζένιφερ Ανιστον και όταν εκείνη το 2017 το αποκάλυψε εκείνος έστειλε μήνυμα σε ισχυρούς φίλους και γνωστούς ότι “η Ανιστον πρέπει να σκοτωθεί”!!!

Η ηθοποιός ΜακΓκάουαν πρωταγωνίστρια στο Κίνημα “Me too” ήταν έξω απο το δικαστήριο την ημέρα ανακοίνωσης της ποινής και είπε στις κάμερες ότι αυτά που έκανε στην ίδια ο “Γίγαντας” και σε άλλες δεν την αφήνουν να κοιμηθεί,έχει χάσει την ήρεμη ζωή της και δεν θα ησυχάσει αν ζει ο Ουάϊνστάϊν”…

Στην Ελλάδα υπήρχε μια σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου από “Γίγαντα”,τηρουμένων των αναλογιών.

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε στη δίκη ,η οποία σε πρώτο βαθμό έγινε …10 χρόνια μετά την πράξη,να διαβαστούν μηνύματα ακραίου ερωτικού περιεχομένου ,όπως αυτά σε ακραίες ερωτικές ταινίες.Είπε ότι αρκούν οι αποδείξεις και αν χρειαστεί θα τα βάλει στη δικογραφία.

Στο τέλος τους ξέρανε όλους με απόφαση που έλεγε ότι “δεν αποδείχθηκε ότι υπήρχε ερωτική σχέση”!!!

Η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου είχε καταγγείλει ότι απολύθηκε από το συγκρότημα Λαμπράκη ως νεαρή και πολύ όμορφη δημοσιογράφος,γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις α λα Ουάϊνστάϊν της Διεύθυνσης.

Δεν έγινε καν στοιχειώδης έρευνα…

Στον φωταγωγό υπουργικού γραφείου στο κέντρο της Αθήνας κατέληξε νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο υπουργού.

Γράφαμε για την υπόθεση αυτή για καιρό γιατί είχε βρεθεί σπέρμα στα εσώρουχά της με μέριμνα της δημοσιογράφου αδελφής της.

Ο πολιτικός συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του και η υπόθεση ενταφιάστηκε μαζί με την άτυχη γυναίκα…

Στην Ελλάδα τέτοιες υποθέσεις φτάνουν σε καταδίκη αν ο δράστης είναι πέραν της Δυτικής όχθης της Αττικής.

Ενας ταξιτζής,κάτοικος Περιστερίου, έμεινε στη φυλακή για 5 χρόνια γιατί καταγγέλθηκε ως βιαστής απο μία τουρίστρια.

Εκείνος φώναζε ότι δεν ήταν βιαστής και δικαιώθηκε μόνο όταν η ασφαλιστική εταιρεία ανακάλυψε ότι η νεαρή ένα μήνα πριν πέσει θύμα “βιασμού” είχε κάνει ασφάλεια με την οποία θα έπαιρνε 350.000 λίρες Αγγλίας αν έπεφτε θύμα βιασμού. Και τα πήρε.Για να το αποδείξει είχε κρατήσει απο τον ανύποπτο ταξιτζή σουβενιρ,η ασφαλιστική εταιρεία πλήρωσε ντετέκτιβ και μετά έρευνα αποδείχθηκε τι είχε συμβεί.

Αν δεν πλήρωνε το ποσό ο ταξιτζής ποτέ δεν δικαιωνόταν…

Επιμύθιο: Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή,γιαυτό θα τη δείτε στις πρώτες ειδήσεις των ελληνικών(και ηλεκτρονικών)ΜΜΕ.Δεν θα δείτε σε κανένα να θυμούνται ότι και στην Ελλάδα έχουμε ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες καί όχι λόγια του αέρα…