Αρχική Θέμα Απίστευτο! Αμερικανός συγγραφέας είχε προβλέψει από το 1981 τεχνητό κορονοϊό στην...

Απίστευτο! Αμερικανός συγγραφέας είχε προβλέψει από το 1981 τεχνητό κορονοϊό στην πόλη Γιουχάν που θα χτυπήσει όλο τον πλανήτη τo 2020!!!

3274

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σαν έτοιμοι από καιρό για ενός είδος βιολογικό πόλεμο;

Σαν έτοιμοι απο καιρό να στήσουμε συνωμοσιολογικά σενάρια πάνω σε βιβλία θρίλερ που έχουν γραφεί από …άσχετους και είναι επίσης άσχετα με τα συμβαίνοντα;

Σαν έτοιμες απο καιρό μυστικές υπηρεσίες μεγάλων δυνάμεων να προσαρμόζουν τα παλαιά  θρίλερ σε πραγματικές σημερινές καταστάσεις για να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά και οικονομικά τις εξελίξεις και να επαναχαράξουν τα οικονομικά σύνορα του πλανήτη και ίσως όχι μόνο αυτά;

Διάφορες τέτοιες σκέψεις μας δημιουργήθηκαν την ώρα που (πριν λίγο) ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε απαγόρευση  άσκοπης κυκλοφορίας και θα επιτρέπεται κυκλοφορία μόνο για λόγους εργασιακούς,ιατρικούς,οικογενειακούς και προσωπικής άθλησης.

Οι σκέψεις μας δημιουργήθηκαν όταν συνεργάτης μας έστειλε σημειώσεις από  το βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Ντην Κούντζ(κάτω) και ζήτησε να κάνουμε και εμείς ρεπορτάζ γιαυτό.

 

Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1981 και προέβλεπε βιολογικό πόλεμο με τεχνητό ιό που θα εξαπέλυαν οι Αμερικανοί στην σοβιετική πόλη Γκόρκι και ο ιός θα είχε το όνομα GORHKI-400.Η σοβιετική Ενωση έπεσε  το 1988 χωρίς  βιολογικό πόλεμο και ο Αμερικανός ,λιαν επιτυχημένος συγγραφέας διαφόρων θρίλερ, έδειξε μια ετοιμότητα που έχουν μόνο οι καλές μυστικές υπηρεσίες.

Εσπευσε μέσα σε λίγους μήνες να αλλάξει τη χώρα και την πολη,όπου θα γινόταν βιολογικός πόλεμος .

Και φυσικά επέλεξε τον μεγάλο ανταγωνιστή των ΗΠΑ την Κίνα.

Εντυπωσιακά είναι τα εξής:

  1. εξ όλων των πόλεων της Κίνας επέλεξε να γράψει ότι ο βιολογικός πόλεμος θα ξεκινούσε από την πόλη Γιουχάν και ο ιός θα ονομάζεται WUXAN-400.
  2. Mια άλλη αμερικανίδα η Σίλβια Μπράουν,με άγνωστη πραγματική ταυτότητα,κάτι μεταξύ μέντιουμ και “θηλυκού Μεσσία” στο βιβλίο “τέλος των ημερών” προέβλεψε ότι μια “πνευμονία θα χτυπήσει ξαφνικά  τον πλανήτη γύρω στο 2020,θα εξαφανιστεί ξαφνικά και θα επανέλθει το 2030”.
  3. Αυτά το βιβλία εντοπίστηκαν απο πολλούς,μεταξύ των οποίων και απο την Κίμ Καρντάσιαν και τα παρουσίασαν μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού σε εκπομπές με ακροατήρια δεκάδες εκατομμύρια στις ΗΠΑ και στον κόσμο.
  4. Συμπτώσεις,συνωμοσιολογικά σενάρια,καταχθόνια σχέδια κρατών και υπηρεσιών;
  5.  Για όλα αυτά έχουν γράψει το τελευταίο 20ήμερο πολλοί,ανάλογα με την οπτική γωνία που τα βλέπουν.
  6. Δεν θα δίναμε σημασία,αν τόσο καιρό μετά δεν συνεχιζόταν ο Σινο-αμερικανικός πόλεμος σε επίπεδο κορυφής και δεν υπήρχαν αλληλοκατηγορίες για βιολογικό πόλεμο μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Τράμπ και τη κινεζικής κυβέρνησης.
  7.  Ο ίδιος ο Τράμπ μιλάει δημόσια  για τον “κινεζικό ιό”.
  8. Η κινεζική κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της έγραψε ρητά ότι “τον ιό πήγε στη Γιουχάν αμερικανικός στρατός”.
  9. Οι Κινέζοι δίνουν βοήθειες σε διάφορα κράτη που πλήττονται και οι ίδιοι έχουν συμφέροντα,όπως στην Ιταλία και στην Ελλάδα,όπου έχουν σοβαρότατες επενδύσεις.Για να κάνουν δημόσιες σχέσεις στα πλαίσια των επενδύσεωνή μήπως υπάρχει και άλλο αδυσώπητο παρασκήνιο;
  10. θεωρούμε το εξής ακόμα πιο σοβαρό: επι 20 ημέρες χαλάει ο κόσμος με “θεωρίες συνωμοσίας” για το βιβλίο αυτό του Κούντζ(74χρονος από την Πενσυλβάνια,διάσημος) και ενώ ο ίδιος ο συγγραφέας Κούντζ πολιορκείται από μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση που να λέει ότι “εγραψα μια φαντασίωση” και αυτό είναι όλο.Θα μπορούσε άνετα να το κάνει,αλλά υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία: πως να εξηγήσει το λόγο της αλλαγής της τοποθεσίας-ονόματος του ιού,πως να εξηγήσει την ταχύτητα αλλαγής και πως να εξηγήσει πως εξ όλων των κινεζικών πόλεων επέλεξε τη Γιουχάν.Τα ελληνικά ΜΜΕ μπορεί να μην πιέζουν τον συνομιλητή,αλλά οι ξένοι,αν σταθεί απέναντί τους θα τον ξετινάξουν για το πως ζει,αν έχει γνωστούς ή συγγενείς σε μυστικές υπηρεσίες,αν υπηρέτησε εκείνος σε αυτές κλπ κλπ Το ίδιο και η “Μεσσίας” Μπράουν.
  11. Μερικοί σημειώνουν ότι οι “προφήτες” αυτοί μιλούσαν για απόλυτα και ταχύτατα θανατηφόρο ιό και άρα δεν έχουν σχέση με τον σημερινό κορονοϊό.
  12. Γιατί το δικό μας μυαλό με αφορμή αυτό κάνει ακριβώς αντίθετες σκέψεις;
  13. Επιμύθιο: ο μεγιστάνας και πολύ σοβαρός Μπιλ Γκέϊτς γιατί το 2015 είχε κάνει τις γνωστές “προφητείες” για πανδημία;Δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει για να μην τον πουν και ασόβαρο;