Αρχική Αθλητικα Κορονοϊός:Τεράστιες ποινικές και αστικές ευθύνες σε Ιταλία -Ισπανία από τον αγώνα...

Κορονοϊός:Τεράστιες ποινικές και αστικές ευθύνες σε Ιταλία -Ισπανία από τον αγώνα Αταλάντα-Βαλένθια

1705

Είναι πια σχεδόν βέβαιο επιστημονικά και θα επιβεβαιωθεί στο μέλλον ότι εκείνοι που επέτρεψαν την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Αταλάντα-Βαλένθια τον περασμένο Φεβρουάριο ευθύνονται για την μετάδοση του κορονοϊού με αυτό τον επιθετικό τρόπο στη Βόρεια Ιταλία και στην Ισπανία.

Ηδη έχει επιβεβαιωθεί ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Βαλένθια προσβλήθηκαν από κορονοϊό,αλλά δεν υπάρχει λέξη για το πόσοι ποδοσφαιριστές της Αταλάντα έχουν προσβληθεί,πότε ακριβώς και πως.

Είναι βέβαιο ότι έχουν προσβληθεί,υπάρχουν πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες ότι έχουν προσβληθεί σχεδόν όλοι,αλλά επιβλήθηκε πέπλο σιωπής.

Οχι για την προστασία της ομάδας ,αλλά γιατί μελλοντικά θα προκύψουν τεράστιες αστικές και ποινικές ευθύνες για τις θανατηφόρες συνέπειες.

Η Αταλάντα είναι η ομάδα του Μπέργκαμο.Πάνω από 45.000 άνθρωποι του Μπέργκαμο και των γύρω περιοχών της Λομβαρδίας κινήθηκαν και πήγαν στο Μιλάνο.Εκεί πήγαν και τουλάχιστον 3.000 Ισπανοί και όλοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα.

Τότε όλη η Ευρώπη ρωτούσε “τι καλό ξέρουν Ιταλοί και Ισπανοί και έκαναν τον αγώνα με θεατές;” όταν όλες οι άλλες ομάδες(και ο Ολυμπιακός) αγωνίστηκαν χωρίς θεατές;

Ανύποπτοι παίκτες και θεατές  του Μπέργκαμο για τον κορονοϊό που “επαιζε” μαζί τους εκείνη την μοιραία ημέρα στο Μιλάνο…

 

Επιστήμονες μελετούν τώρα την εξάπλωση του κορονοϊού στη Βόρεια Ιταλία και την Βόρεια Ισπανία,έδρες των δυο ομάδων και έχουν αποκτήσει βεβαιότητες ότι οι μαζικές μετακινήσεις με αεροπλάνα και αυτοκίνητα ,μέσω νότιας Γαλλίας,ευθύνονται για την ταχύτατη εξάπλωση στις περιοχές αυτές.

Μέσω αυτών φυσικά έγινε διασπορά και αν αυτό επιβεβαιωθεί επιστημονικά,τότε για θανάτους και απώλειες θα θεμελιωθούν νομικές ευθύνες για εκείνους που επέτρεψαν την ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ διεξαγωγή του αγώνα με θεατές.

Ασφαλώς δεν έιναι έξω από τον κύκλο οι αρμόδιοι πολιτικοί στις μαστιζόμενες απο κυβερνήσεις “ρεμπέτ ασκέρ” δυο χώρες.

Ασφαλώς δεν είναι έξω από τις ευθύνες και οι ηγέτες των αθλητικών φορέων σε ανώτατο επίπεδο και καθόλου τυχαία η σιωπή καθώς Ιταλοί και Ισπανοί κυριαρχούν στις ηγεσίες αυτών των δομών…

Να σημειώσουμε ότι ιδιοκτήτης της Βαλένθια είναι ο δισεκατομμυριούχος από την Σιγκαπούρη και με στενούς επιχειρηματικούς δεσμούς με την Κίνα Πήτερ Λιμ.

Ακριβώς κάτω η ιδιοκτησία της ομάδας αυτής σε φωτογραφία: