Αρχική Αθλητικα Στου Τσιμίκα(και του Ολυμπιακού) την ποδιά σφάζονται με εκατομμύρια μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες!

Στου Τσιμίκα(και του Ολυμπιακού) την ποδιά σφάζονται με εκατομμύρια μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες!

1354

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια ότι έχει πάρει τη θέση του ΠΑΟ στην παραγωγή ταλέντων υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου και ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει πάρει και τη θέση του ΠΑΟ στη θέση του βόφητρου για ευρωπαϊκές ομάδες με τις οποίες κληρώνεται.

Μετά του Μήτρογλου,Μανωλά,Ρέτσο,Σαμαρη ένας ακόμα Ελληνας γίνεται μήλον ανταγωνισμού ευρωπαϊκών συλλόγων.Είναι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Κώστας Τσιμίκας.

Ο Γεωργάτος τον προτείνει ανεπιφύλακτα στηνΙντερ,όπου έπαιξε ο ίδιος.Ο γάλλος διεθνής Βαλμπουενά του Ολυμπιακού τον προτείνει στην πρωταγωνίστρια του γαλλικού πρωταθλήματος  Μαρσέϊγ,όπου πήγε με μεγάλη μετραγραφή από την Μπενφίκα ο Μήτρογλου.

Ο Μανωλάς τον προτείνει έντονα στη Νάπολι.Αγγλικές και ρωσικές ομάδες επίσης δείχνουν ενδιαφέρον.

Τον Ιανουάριο,προ κορονοϊού το κόστος έφτανε στα 20 εκατομμύρια ευρώ,αλλά στη μετα κορονοϊό εποχή τα κόστη θα πέσουν και θα διαπρέψουν στη συνέχεια εκείνοι που θα κάνουν τις πιο έξυπνες κινήσεις.

Αυτές τις κινήσεις ψάχνουν και σε άλλα μεγάλα επίπεδα και οι μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού, οι οποίοι στο σύνολό τους έχουν ανακοινώσει περικοπές συμβολαίων όλων των επιπέδων αρχής γενομένης απο την (εθελοντική)περικοπή των συμβολαίων των Ρονάλντο,Μέσι.