Αρχική Διεθνη Νέα απίστευτη αθλιότητα για Γλέζο από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…Τρελάθηκαν μερικοί με την...

Νέα απίστευτη αθλιότητα για Γλέζο από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…Τρελάθηκαν μερικοί με την απώλεια της εξουσίας;

2173

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

H εξουσία για μερικούς είναι βάρος,για άλλους κέρδος,γιά άλλους κάτι σαν ναρκωτικό.Και ανάλογη και η απώλειά της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά κράτησε το ηθικό πλεονέκτημα στην τετραετία ,αφού τα μεγάλα  σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνίστησαν στελέχη του ήταν μετρημένα στα δάχτυλα των δυο χεριών,σε σχέση με τις …σαρανταχερούσες και σαρανταποδαρούσες των προηγούμενων  περιόδων που και επι ΣΥΡΙΖΑ έμειναν να…λιάζονται αντί να βρεθούν σε κελιά.

Ορισμένες περιπτώσεις όμως είναι κραυαγαλέες και δεν μπορεί να τις φορτώνονται όλοι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.Η ηγεσία του και ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να περάσει και σε μια επόμενη φάση να δείξει ότι για κάθε έγκλημα υπάρχει και τιμωρία και όχι απλή αδιαφορία…

Δεν μπορεί το Γηροκομείο να χειμάζεται από φαγοπότι και σκάνδαλα και ο ΣΥΡΙΖΑ να εκπροσωπείται εκεί από έναν κυριολεκτικά και μεταφορικά αγράμματο,αγροίκο κατα τα δικαστικά έγγραφα με προσωπική ιδοτέλεια ,τον οποίο εξέθεσε μαζί με όλους τους άλλους ο -και ξανά μπράβο του-Ρουβίκωνας.

Δεν μπορεί να ανήκει κατά κανένα τρόπο σε επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφος κρατικού καναλιού που γράφει ότι “όταν θα γυρίσει θα τους γα…” και να μην εννοεί καν κατάδικους για σκάνδαλα,αλλα πολιτικούς αντίπερα…

Τελευταίο κρούσμα ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας , ο οποίος προέβη στην εξής ανάρτηση:

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..»

Γιατί αυτό;

Διότι έκανε προηγουμένως εμετική ανάρτηση μιας φωτογραφίας του με τον Μανώλη Γλέζο στο κρεβάτι του νοσοκομείου ,λίγες ημέρες πριν ξεψυχήσει.Και έγινε χαμός με κυριότερη της εξής αντίδραση,όπως δημοσιεύθηκε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

 

Οι αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου

Κόκκινη τσιγκολελέτα@absurde_gr

ΑΘΛΙΕ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΗ ΦΩΤΟ,ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ,ΣΤΗ ΝΑΣΗ Κ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΒΡΩΜΑ ΕΛΕΕΙΝΗ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ε ΣΚΟΥΠΙΔΙ…

Το θέμα δημοσιεύει τη φωτογραφία.Σε εμάς δεν πρέπει να υπάρχει και δεν την δημοσιεύουμε…

Δεν ήρθε η υπόθεση στον αέρα σε μια τυχαία ημέρα.Ηρθε την ημέρα της κηδείας με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ και την ημέρα των συλλυπητηρίων Πούτιν,ο οποίος έγραψε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεχθείτε παρακαλώ τα βαθιά συλλυπητήρια για την απώλεια του εξέχοντος πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα της Ελλάδας, Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου.

Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ένας πραγματικός φίλος της χώρας μας, υποστηρικτής – βάσει αρχών – της ενίσχυσης της αμοιβαία επωφελούς ρώσο-ελληνικής συνεργασίας. Συνέβαλε προσωπικά τα μέγιστα στον αγώνα κατά της διαστρέβλωσης της ιστορίας, της λεγόμενης αθώωσης των Ναζί και των δωσίλογών τους. Η καλή μνήμη για αυτόν θα μείνει στις καρδιές των Ρώσων πολιτών.

Παρακαλώ να μεταφέρετε τα λόγια της ειλικρινούς συμπόνιας και της υποστήριξης στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος.Βλαντιμιρ Πούτιν.».

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στον ναό των Αγίων θεοδώρων στο Α Νεκροταφείο -όπως οι συνθήκες επιβάλλουν λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Η γυναίκα του, Τζώρτζια, τα δυο παιδιά με τους/τις συζύγους τους και τα τέσσερα εγγόνια αποχαιρέτησαν τον Μανώλη Γλέζο.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε, στο παρεκλήσσι της Μητρόπολης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο «σύμβολο της Αντίστασης».