Αρχική Ελλαδα Ελλάδα:Ο κορονοϊός φεύγει,η κυβέρνηση ετοιμάζει εκλογές με τον Σωτ.Τσιόδρα στη βιτρίνα!

Ελλάδα:Ο κορονοϊός φεύγει,η κυβέρνηση ετοιμάζει εκλογές με τον Σωτ.Τσιόδρα στη βιτρίνα!

1558

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Και τώρα τι θα απογίνουν οι “εμποροι του φόβου και των πτωμάτων” χωρίς ειδήσεις ικανές να πανικοβάλλουν και να κρατούν τον κόσμο με στραμμένη σε αυτούς την προσοχή;

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να κηρύξει λήξη συναγερμού μετά το Πάσχα με νεκρούς ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ από όσους άφησε πίσω της η εποχική γρίππη!

Σύμφωνα με τους γιατρούς περιμένουν να καταλήξουν και περίπου 15 διασωλημένοι σε εντατικές μέχρι την επόμενη εβδομάδα,χωρίς να πάψουν να ελπίζουν στο θαύμα.

Και με αυτούς πάντςω τα θύματα είναι λιγότερα της γρίππης.Τα καλά νέα λένε ευτυχώς.

Τα κακά νέα λένε ότι ο επικοινωνιολόγος ,τον οποίο ο Μητσοτάκης έκανε Υπουργό,ετοιμάζει ένα ακόμα πακέτο φόβου.Θα το φουσκώσει στο φουλ,ώστε να μην επαληθευτεί,όπως και ο αροθμός των νεκρών.Αμέσως μετά θα προετοιμάσει εκλογές με κεντρικό μήνυμα “η Κυβέρνηση πέτυχε νίκες παντού,λιγότερα θύματα,μικρότερη οικονομική καταστροφή”.

Διεθνώς γίνονται ανάλογα.Ο Τράμπ σταμάτησε ,λέει,την χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας γιατί δεν τα κατάφερε καλά να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Είναι τρυκ για να ρίξει τις ευθύνες εκεί,ώστε να κερδίσει τις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου,εποχή,κατά την οποία σχεδιάζει εκλογές και η Ελληνική Κυβέρνηση,”αν βγει το σενάριο του επικοινωνιολόγου Υπουργού”.

Ο αρχηγός του Αμερικανικού Επιτελείου Μάϊλι έκανε δηλώσεις και είπε ότι μάλλον είχε φυσικά αίτια ο κορονοϊός και δεν επαληθεύονται τα σενάρια που έκαναν λόγο για εργαστήριο,χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί και αυτή η εκδοχή.

Οι δηλώσεις του είχαν την σαφήνεια που έχει η φράση: “αν δεν πεθάνει θα ζήσει”.

Ούτε εκείνος είπε ότι οι παγκόσμιες αρχές θα καταβάλλουν προσπάθεια να παρουσιάσουν διεθνώς με ατράνταχτα στοιχεία τον “Ασθενη Νούμερο 1” στην Κίνα.

Αυτό είναι το πλέον κρίσιμο και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν τον έχουν παρουσιάσει ενισχύει τα σενάρια της συνωμοσιολογίας.

Είναι φυσικά αστείο να πουν ότι δεν μπόρεσαν να τον βρούν,γιατί αν το ισχυριστούν τότε θα προκύψει απόκρυψη.Γιατί όμως να αποκρύψει η Κίνα έναν αγρότη που έφαγε νυχτεριδα η παγκολίνο μολυσμένο;

Ισα-ίσα που θα διευκόλυνε την ανακάλυψη του εμβολίου.

Αν όμως ο “Ασθενής Νούμερο 1” είναι εργαζόμενος στο Ινστιτούτο Βιολογίας της Γιουχάν είναι τελείως διαφορετικό θέμα και αυτόν θα προτιμήσει να τον θάψει 50 χιλιάδες μέτρα κάτω απο τη γη παρά να τον παρουσιάσει…

Το πρόβλημα της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι ο…Τόμσεν.

Είναι ο απεχθής για τους Ελληνες διευθυντής του ΔΝΤ (Δανός στην καταγωγή)ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στην οικονομία της γιατί εξαρτάται απο τον τουρισμό,ο οποίος θα έχει τεράστιο πρόβλημα,όπως και η ναυτιλία,αφού οι μεταφορές-μετακινήσεις σταμάτησαν και θα αργήσουν να επανέλθουν στους παλαιούς ρυθμούς.

Επίσης έχει πολλές μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που δεν έχουν οικονομικό βάθος και οι Τράπεζές της είναι πολύ εκτεθειμένες στα κόκκινα δάνεια κλπ.

Ο Τόμσεν,όπως και τότε,δεν είπε λέξε για την διαφθορά που μάστιζε και μαστίζει την Ελλάδα.Γιατί αν το πει πρέπει να εξηγήσει γιατί οι παγκόσμιες αρχές δεν φρόντισαν να ανακαλύψουν τα τεράστια ποσά που Ελληνες αξιωματούχοιέχουν κρύψει σε φορολογικούς παραδείσους,στους οποίους έχουν πρόσβαση οι μεγάλοι της Δύσης,άρα και το ΔΝΤ και οι ευρωπαϊκές αρχές (OLAF)δίωξης αυτών των εγκλημάτων.

Αν το πει πρέπει η ελληνική Κυβέρνηση να εξηγήσει τον χαρακτηριστικό διεφθαρμένης χώρας νόμο που πέρασε μέσα στην κρίση κορονοϊού για να παραγράψει τα εγκλήματα τραπεζιτών.

Ο νόμος είναι η …συνέχιση της παραγραφής και το κόλπο να απαιτείται για την δίωξη των τραπεζιτών ,ούτε λίγο,ούτε πολύ ….αυτοκαταγγελία!

Στην αυτοκαταγγελία έβαλαν μανδύα μήνυσης απο τα ίδια τα ιδρύματα,τα οποία όμως ελέγχουν οι ίδιοι με πολιτικούς προστάτες…

Στο κυβερνητικό Επιτελείο εξετάζουν πολύ έντονα το σενάριο των εκλογών λίγο πριν με τις αμερικάνικες εκλογές,υπό την προυπόθεση ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποκτήσει περισσότερη δυναμική απο αυτές και να κερδίσει μια τετραετία,στην οποία να μπορέσει να αναστρέψει την οικονομία.

Το μέγα ζητούμενο στις εκλογές είναι ο τρόπο ςπου θα αξιοποιήσουν το μεγάλο χαρτί που απέκτησε η κυβέρνηση σε αυτή την κρίση και δεν είναι άλλος απο τον καθηγητή Σωτηρη Τσιόδρα.

Εχει όλα όσα χρειάζεται η κυβέρνηση.Πραγματικά πτυχία και σπουδές στο Χάρβαρντ,όχι σαν αυτά που έχει αποκτήσει σωρηδόν απο τον “κουβά” η ελληνική νομεκλατούρα.Εχει επτά(7) παιδιά και το όνομά του δεν είναι στις λίστες των φορολογικών παραδείσων.

Είναι και ιεροψάλτης σε εκκλησία και απολαμβάνει την συμπάθεια των Ελλήνων σε συντριπτικό ποσοστό.

Θα  μπεί ,εκών-άκων,ο καθηγητής στην κυβερνητική βιτρίνα;