Αρχική Αθλητικα Απίστευτο!Αστεγος,χωρίς πρόταση απο κανέναν, ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης Ομπράντοβιτς!

Απίστευτο!Αστεγος,χωρίς πρόταση απο κανέναν, ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης Ομπράντοβιτς!

1606

Απίθανο;Αδιανόητο;

Ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής μπάσκετ στην Ευρώπη και ένας εκ των 2-3 καλύτερων στον κόσμο .με βάση τα επιτεύγματα αποκάλυψε ότι ένα μήν πριν λήξει το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει αυτή τη στιγμή με την τουρκική “Φενέρμπαχτσέ” ΔΕΝ έχει πρόταση απο καμία απολύτως ομάδα,συμπεριλαμβανομένης και της Φενέρ μπαχτσε.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς,ο προπονητής θρύλος για τον ΠΑΟ,στον οποίο έμεινε 13 χρόνια και κατέστησε τον ΠΑΟ όταν έφευγε βασιλιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο σπίτι του στο Βελιγράδι.λόγω της καραντίνας όλων απο τον κοροναϊό.

Εδώ και καιρό κάνουν το γύρο του κόσμου δημοσιεύματα και πληροφορίες ότι έχει δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού,συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟ, ο οποίος είναι χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο.

Αλλα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι έχει ήδη δεχθεί πρόταση και έχει συμφωνήσει με την Φενέρ,την οποία έκανε την πρώτη και μοναδική τουρκική ομάδα που έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν και όταν ο Κώστας Σλούκας ,”ασος” του Ομπράντοβιτς στη Φενέρ ,έφυγε από την Πόλη και τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη,όπου και παραμένει.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Σλούκας αποχώρησε από τη Φενέρ επειδή αποχωρεί και ο Ομπράντοβιτς και είτε θα πάει μαζί του σε κάποια άλλη ομάδα,είτε μόνος του θα επιλέξει,αν δεν είναι δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας του με τον θρυλικό Σέρβο προπονητή,τον μοναδικό που έχει γίνει 10 φορές πρωταθλητής Ευρώπης με 4 διαφορετικές ομάδες!

Από την πλευρά του ΠΑΟ ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει συνδέσει την ισχυροποίηση του μπάσκετ(μετά τον Ομπράντοβιτς δεν κατάφερε να πάει ούτε σε φάϊναλ φορ)μόνο εάν συμβαδίσει με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ σε μόνιμο κοινό “σπίτι” ,είτε στον Βοτανικό,είτε στο ΟΑΚΑ.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στα μέσα Μαϊου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για το αν θα συμπαρασταθεί ο Δήμος στην μοναδική αθηναίκή ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟ,ο οποίος έχει και το όνομα της  ελληνιλής πρωτεύουσας.

Αν βοηθήσει για δημιουργία έδρας στον Βοτανικό με ποδοσφαιρικό και μπασκετικό γήπεδο,τότε στον ΠΑΟ θα ανοίξει η μάχη του ποιός θα πάρει την ιδιοκτησία.Το ποδόσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟ παραπαίει εδώ και χρόνια στα χέρια του Αλαφούζου, οποίος πάντως απο το παρασκήνιο ελέγχει εδώ και χρόνια την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο,ανεξάρτητα με το ποιός είναι πρωταθλητής…

Προφανώς δεν είναι τυχαίο το χρονικό σημείο ,κατά το οποίο ο Ομπράντοβιτς επέλεξε να γνωστοποιήσει στα εκατομμύρια των θαυμαστών και υποστηρικτών του στην Ευρώπη ,ότι ,όσο απίστευο και αδιανόητο και αν φαίνεται αυτές τις ημέρες λήγει το συμβόλαιό του και σε ένα μήνα θα είναι…άστεγος!!!

Οπότε ,όσοι …σοβαροί προσέλθετε!

Ιδού η ανακοίνωσή του:

 

«Ελπίζω αυτή η ανακοίνωσή μου να βρίσκει όλους τους ανθρώπους υγιείς κι εύχομαι όσοι παλεύουν να έχουν ταχεία ανάρρωση. Ο λόγος που δεν έχω τοποθετηθεί δημοσίως τον τελευταίο καιρό είναι η τρέχουσα κατάσταση που μας αφορά όλους. Από τη στιγμή που διεκόπη η δράση και οι προπονήσεις, είμαι σε διαρκή επαφή με τον general manager και τους ανθρώπους της διοίκησης, μαζί με το προπονητικό σταφ και τους παίκτες. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι όλοι να έχουν την υγεία τους. Γνωρίζω πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασης και γι’ αυτό είμαι σε στενή επαφή με όλους, ώστε να αξιολογώ τι είναι το καλύτερο να κάνουμε.

Σχετικά με τη δική μου κατάσταση, θα ήθελα να αναφέρω κάτι: Είμαι προπονητής της Φενερμπαχτσέ μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και ό,τι κάνω αυτή τη στιγμή, το κάνω πάντα αφοσιωμένος στο καλό της Φενερμπαχτσέ. Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας, πρέπει να πω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα μου ή από άλλη ομάδα. Δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου μέχρι τώρα. Επίσης, ήθελα να τονίσω ότι έχω μία αρχή ζωής και ποτέ δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα, ενώ δεσμεύομαι με συμβόλαιο σε άλλη. Όλες οι πληροφορίες γύρω από το όνομά μου είναι αναληθείς και fake news. Για να είμαι ξεκάθαρος, προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην Φενερμπαχτσέ και ήθελα να το μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας”