Αρχική Ελλαδα Βόμβες και αποκαλύψεις! Απο Παπαγγελόπουλο για μεγαλοδημοσιογράφο ,απο το Πανεπιστήμιο Κύπρου για...

Βόμβες και αποκαλύψεις! Απο Παπαγγελόπουλο για μεγαλοδημοσιογράφο ,απο το Πανεπιστήμιο Κύπρου για Βελόπουλο!

1967

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Bόμβα Παπαγγελόπουλου για λογαριασμό του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου που ερευνούσε ο εισαγγελέας και αποτέλεσε αντικείμενο “διαπραγμάτευσης” για μια κρίσιμη εισαγγελική θέση!

Παράλληλα με άλλη ανακοίνωση βόμβα το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαψεύδει την γραπτή διαβεβαίωση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι είναι πτυχιούχος του εν λόγω Πανεπιστημίου!

Μιλώντας στη συζήτηση γαι επέκταση του κατηγορητηρίου κατά Παπαγγελόπουλου για “σκευωρία” στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ ο κ.Παπαγγελόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

“… Ο εισαγγελέας  Αθανασίου μου είπε ότι έχει πληροφορίες για κρυφό λογαριασμό του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου και με ρώτησε κουτοπόνηρα αν με ενδιαφέρει και αν αυτό θα βοηθούσε στην ανανέωση της θητείας του. Του απάντησα ότι η εμμονή του για ανανέωση της θητείας είναι παρεξηγήσιμη. Δεν παρέλειψα να του πω ότι με τον Παπαχρήστο έχω καλή σχέση και να κάνει την δουλειά του χωρίς να τον αδικήσει»

Στον εισαγγελέα καταλόγισε διαρροές  λέγοντας στην ομιλία του στη Βουλή:

“θα μιλήσω και για τις διαρροές που έκανε για την υπόθεση Siemens για να πλήξουν την οικογένεια Μητσοτάκη. Βέβαια στόχος ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη που διεκδικούσε τοτε την ηγεσία. Τα βόλια όμως πήραν και τον σημερινό πρωθυπουργό. Υπήρξε τότε οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα αποκαλύψω πως σταμάτησαν οι διαρροές. Εϊχε πει τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Πρέπει να να σταματήσει τις διαρροές αυτός ο αλητήριος”. Θα έχω χρόνο να τα αποκαλύψω. Και στο ειδικό δικαστήριο, αν πάω, θα έχω περισσότερο χρόνο και εκεί οι διαδικασίες θα είναι αδιάβλητες”».

Εντύπωση έκανε ότι για την Ελένη Ράϊκου,εισαγγελέα κατά της διαφθοράς δεν έκανε αναφορές για απευθείας πληροφόρηση του ιδίου,αλλά αναφέρθηκε σε …δημοσιεύματα λέγοντας ότι
«έχει λερωμένη την φωλιά της» και  δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο σύζυγός της, στρατιωτικός ιατρός συμμετείχε σε έρευνες λαμβάνοντας εμβάσματα περίπου 4 χιλ ευρώ από την Novartis…

«Στην εξέλιξη της ιστορίας θα δούμε ποιοι είναι οι θύτες και ποιοι τα θύματα. Ποίοι είναι οι συμμορίτες»

Γιατί να αναφερθεί σε δημοσιεύματα αν έχει ο ίδιος απευθείας πληροφορίες;Εκτός και αν τα κρατάει για την συνέχεια της διαδικασίας.

Προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε έντονα για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και κατήγγειλε τα άδεια έδρανα απο την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας…

Βόμβες είναι και οι δικαστικές διώξεις κατά Βαγγ.Μαρινάκη κατά του δημοσιογράφου Πίκουλα και άλλων σωματοφυλάκων.

Οι διώξεις αφορούν στην άσκηση βίας(απαγωγή από το Χίλτον και “συνοδεία”) κατά του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη.

Ο Β.Μαρινάκης διώκεται για ηθική αυτουργία και ο κ.Κουρτζίδης υποστηρίζει ότι στα άλλα άτομα που διώκονται περιλεμβάνεται και άτομο που σχετίζεται με την επίθεση και ξυλοδαρμό του διαιτητή κ.τζήλου στη Λάρισα.

Δικογραφία επίσης σχηματίζεται και για την βρομερή υπόθεση της αφίσας με δημοσιογράφους(Κυρ.Θωμαίδης κ.α.) που γέμισε τον Πειραιά. Μέχρι στιγμής σχηματίσθηκε δικογραφία με σύλληψη 4 ατόμων στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκαν πολλές απο τις ίδιες αυτές αφίσες!!!

Καθώς το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με άδειασμα του Υφυπουργού Αυγενάκη από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για αθέμιτη παρέμβαση στην ΕΠΟ η ένταση θα αυξηθεί και δεν θα σταματήσει προφανώς σε αυτό το στάδιο…

Απο τη δική του πλευρά ο κ.Βελόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει πάρει τα δυο πτυχία όχι απο το Πανεπισ΄τημιο Κύπρου,όπως ρητά αναφερόταν μέχρι σήμερα,αλλά απο το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.δηλαδή με σπουδές εξ αποστάσεως.

Να σημειωθεί ότι εδώ και χρόνια διεξάγονται δικαστικές έρευνες που δεν τελειώνουν ποτέ για ανύπαρκτα πτυχία στους τύπους ή στην ουσία και μεταξύ άλλων ερευνώνται και πτυχία που φέρονται να προέρχονται από άλλο κυπριακό πανεπιστήμιο.

Στην διάρκεια αυτής της έρευνας έχουμε απευθύνει και εμείς ερωτήματα στον ΔΟΑΤΑΠ που φέρεται να έχει αναγνωρίσει τα πτυχία αυτά.

Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν ήταν και με υψηλόβαθμο στέλεχος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους το οποίο αθωώθηκε στη Δικαιοσύνη με το επιχείρημα ότι πλήρωσε “γρηγορόσημο” σε κάποιον άγνωστο που στο Μετρό του εμφανίσθηκε ως έχων μέσον στην διαδικασία αναγνώρισης πτυχίων απο τον ΔΟΑΤΑΠ.

Στην πραγματικότητα η εξουσιαστική ελιτ της Ελλάδας έχει την δυνατότητα να είναι ό,τι δηλώσει,όπως έλεγε και ο Γιάννης Τσαρούχης.

Δηλαδή να εμφανίζει ανάλογο πτυχίο.Παρέλκει λοιπόν να ασχοληθεί κανείς περισσότερο με τα πτυχία του Κυριάκου Βελόπουλου καθώς σήμερα είναι στην κορυφή της ελληνικής πολιτικής σκηνής και στην κορυφή της επιστήμης γόνοι πολιτικών με σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια,τις οποίες ουδέποτε έκαναν στην ουσία.

Στο θέμα Βελόπουλου έδωσε διάσταση η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου ότι δεν είναι πτυχιούχος του,όπως ρητώς αναγράφεται.

Οπως έχουμε ξαναγράψει εδω και χρόνια λίαν επώνυμο πρόσωπο που εμφανιζόταν δίπλα στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά εμφάνισε πτυχία μέχρι και το Χάρβαρντ.Στις δικαστικές έρευνες ουδέποτε επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη αυτών των πτυχίων…

Ποιός λοιπόν τίνος το μάτι θα βγάλει;