Αρχική Αθλητικα Αχρωμο,άοσμο,άγευστο ντέρμπι(0-0) ΠΑΟ-ΠΑΟΚ μεγάλα ματς στην Ευρώπη.

Αχρωμο,άοσμο,άγευστο ντέρμπι(0-0) ΠΑΟ-ΠΑΟΚ μεγάλα ματς στην Ευρώπη.

1201

 

 

Αχρωμο,άοσμο,άγευστο ήταν το ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο άδειο,κρύο στο κατακαλόκαιρο,ΟΑΚΑ…

Ενας λόγος περισσότερο να φύγει απο το γήπεδο αυτό ο Παναθηναϊκός ,καθώς πλέον η βέβαιο είναι ότι αν το ματς γινόταν στη Λεωφόρο θα ήταν πολύ πιο παθιασμένο και “ποδοσφαιρικό”.

Οπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναίκός φάνηκε ακριβώς ισάξιος και ανταγωνιστικός με τον περσινό πρωταθλητή και πού πιο ακριβό στο ρόστερ.

Μια ακόμα πιστοποίηση της δουλειάς του Γιώργου Δώνη,αλλά και αρχή ενδείξεων ότι στη μεταΔώνη περίοδο ο ΠΑΟ θα αλλάξει ρόστερ και εικόνα.Θα πάρει πολύ πιο ακριβούς παίκτες,όπως δείχνει τώρα η περίπτωση Αίτορ,αλλά και ο Αλαφούζος θα κάνειο έντονη την παρουσία του,όπως έδειξε το άρθρο στη σοβαρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ενας λόγος παραπάνω,καθώς το άρθρο υπογράφει στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα σε ισχυροιύς επιχειρηματικούς και πολιτικούς κύκλους,ο ίδιος ο διευθυντής Παπαχελάς…

Ο Δώνης ξεκίνησε με την “ελληνική”ενδεκάδα των νεαρών,ο ΠΑΟΚ με την ισχυρή ενδεκάδα και στο β ημίχρονο έγιναν αλλαγές εκατέρωθεν με αλλαγή ισορροπιών…

Πάντως μοίρασε,όπως είχε δηλώσει χρόνο.Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ απο την πλευρά του.Οι φάσεις στις δυο περιοχές ελάχιστες και μοιρασμένες,οι τερματοφύλακες δεν πιέστηκαν,όπως θα ανέμενε κανείς σε τέτοιο ντέρμπι.

Στα άλλα δυο μάτς της ημέρας ο Βόλος νίκησε 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Τσαούση στο 45 και Ατρόμητος και Λαμία έφεραν 1-1 με την Λαμία να προηγείται με τον Αντέτζο και να ισοφαρίζει ο Γκάλο.

Η Μπάγερν νίκησε 2-1 την Γκλάντμπαχ και παρά τη νίκη της Ντόρτμουντ με 1-0 επι της Ντύσσελντορφ στέφεται πρωταθλήτρια.

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Γιώργος Τζαβέλλας έπαιξαν στην ήττα της Αλάνια σπο από την μπασάκσεχρι στην Τουρκία και η ομάδα τους παραμένει σταθερά στην 6άδα σε μια επιτυχημένη χρονιά…

Σε όλο το ματς έπαιξε με την Παντερμπορν και ο Βασιλειάδης,αλλά το εντός έδρας 5-1 απο την Βέρντερ είναι βαρύ.

Στο 1-1 της Νάπολι με την Ιντερ δεν ήταν ούτε στον πάγκο λόγω προβλήματος υγείας ο Κώστας Μανωλάς.στον πάγκο ήταν κανονικά ο Καρνέζης και πανηγύρισε την πρόκριση της ομάδας του στο κύπελλο.