Αρχική Αθλητικα Γιουνάϊτεντ απ τα παλιά-Μπάρτσα απο τα…νέα σε ματς που κρίνουν τίτλους

Γιουνάϊτεντ απ τα παλιά-Μπάρτσα απο τα…νέα σε ματς που κρίνουν τίτλους

1208

Μια Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ απο τα παλιά του σερ Αλεξ και μια Μπαρτσελόνα απο τα… νέα,μακριά απο τα στάνταρ του Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκαν απόψε στα κορονογήπεδα σε πολύ γερά ντέρμπι που έληξαν ισόπαλα.

Η Γιουνάϊτεντ ισοπέδωσε στο μεγαλύτερο διάστημα την Τότεναμ του πρώην προπονητή της Ζοζε Μουρίνιο μέσα στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Ομως το ποδόσφαιρο είναι γοητευτικό γιατί απλά δεν είναι δίκαιο και μια μοναδική φάση μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω άδικα.Η Τότεναμ το πήρε αυτό το άδικο πλεονέκτημα με γκολ στο 27 του Μπερβάϊν σε στιγμή που πήγαν για έναν υπνάκο τρεις αμυντικοί της Γιουνάϊτεντ.

Η ομάδα του Σόλσκιερ είχε καθολική υπεροχή,αλλά μόνο στο β ημίρονο και όταν έβαλε τον Πωλ Πογκμπά ισοφάρισε.Ο Γάλλος εκκεντρικός μέσος,αλλά και μεγάλος παίχτης “χόρεψε” τον καλύτερο αμυντικό ως τότε τον Ερ.Ντάϊερ και τον ανάγκασε να κάνει πέναλτυ αφού τον έχασε.Νωρίτερα Ντάϊερ και Γιορίς είχαν πάρει τις “ταυτότητες” με τις οποίες ο Μσριάλ μπήκε σε δυο φάσεις.

Τα χορευτικά της Γιουνάίτεντ ανάγκασαν τον διαιτητή να δώσει κι άλλο πέναλτυ  στο τέλος ,το οποίο ανακάλεσε σωστά το “μηχάνημα”.

Η Γιουνάϊτεντ βρίσκεται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί την 4η θέση απο την οποία απέχει 2 βαθμούς.

Στη Σεβίλλη η Μπαρτσα βρήκε τον…κουρέα της.Οι παίκτες της Σεβίλλης την κλείδωσαν” στα αποδυτήρια και οι παίκτες που βγήκαν έξω με τη φανέλλα της απλώς έκοβαν βόλτες έξω απο την περιοχή προς το τέλος του αγώνα.Γιατί στην υπόλοιπη διάρκεια γλίτωσαν τα γκολ με δυσκολίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της συνέτριψε 3-0 την Βαλένθια και έτσι αν κερδίσει στο μπιλμπάο στο ματς λιγότερο που έχει πιάνει την μπάρτσα στην πρώτη θέση και την κερδίζει στη διαφορά τερμάτων.