Αρχική Αθλητικα Ο παιδικός Αρης έγινε…αντρικός με την ΑΕΚ-ο ΠΑΟΚ σερνόταν πάλι.Ο Χολέμπας και...

Ο παιδικός Αρης έγινε…αντρικός με την ΑΕΚ-ο ΠΑΟΚ σερνόταν πάλι.Ο Χολέμπας και ο Σωκράτης ήταν”ολα τα λεφτά” στα σημερινά ματς!..

1217

 

 

Ο Χρήστος Τζόλης γεννημένος το 2002 ,ηλικίας σήμερα 18 ετών και 5 μηνών ισοφάρισε το ρεκόρ του νεαρού Βαγιαννίδη του ΠΑΟ και σκόραρε κι αυτός στην ίδια ηλικία.

Ο Τζόλης ισοφάρισε το γκολ του Νέϊρα με το οποίο ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην Τούμπα.

Στο 90 ο Νάστος τράβηξε πονηρά τον Ακπομ στην περιοχή, το “μηχάνημα” έδειξε πένλατυ και ο ΠΑΟΚ έβαλε το 2-1.Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Καντουρί έβαλε και τρίτο γκολ και η αγζωτική ,πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στα “τελικά” φάνηκε άνετη.Αλλά δεν ήταν…

Γκολ: 49′ Νέιρα (ΟΦΗ), 58′ Τζόλης (ΠΑΟΚ), 90′ +1 Άκπομ (ΠΑΟΚ), 90’+ 10 Καντουρί.

40′ δοκάρι ο Καντουρί

Κίτρινες κάρτες: Τζόλης, Καντουρί – ,Βίκτορ, Νάστος, Νέιρα

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (76′ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (76′ Μαουρίτσιο), Καντουρί, Λημνιός (69′ Στοχ), Λάμπρου (55′ Τζόλης), Μπίσεσβαρ (55′ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΟΦΗ: Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64′ Δεληγιαννίδης), Στάικος (83′ Νοικοκυράκης), Βίκτορ, Νέιρα (90’+5 Μάνος), Βαζ (64′ Ναμπί), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 2-2

 

Στην Αθήνα εμφανίστηκε ένας άλλος Αρης,που δεν είχε καμία σχέση με εκείνον που έμφανίστηκε εναντίον του Ολυμπιακού,αν και οι παίκτες ήταν οι ίδιοι…

Οχι μόνο δεν έκαναν τα …παιδικά λάθη με τα οποία ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη,αλλά ήταν όλοι σοβαροί από την αρχλή,ως το τέλος και προηγήθηκαν δυο φορές της ΑΕΚ.Το τελικό 2-2- οφείλεται σε επιτυχείς δύσκολες προσπάθειες της ΑΕΚ και όχι σε ευθύνες του Αρη.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Τόνσο επειδή πήγε με φόρα και οριακά έπεσε πάνω στον Ολιβέϊρα.Μπορούσε και να μη δοθεί πάντως ακόμα και απο το μηχάνημα,καθώς και οι δυο διεκδίκησαν τη μπάλλα με ελαφρύ προβάδισμα του Ολιβέϊρα,λόγω ύψους…

Γκολ: 55′ πεν. Γκάμα (Άρης), 62′ Αραούχο (ΑΕΚ), 75′ Μαρτίνες (Άρης), 86′ πεν. Ολιβέιρα (ΑΕΚ)

Κίτρινες κάρτες: Μάνταλος, Οικονόμου, Σιμάνσκι – Μπα, Μαντσίνι

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης (87′ Παουλίνιο), Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε (81′ Αλμπάνης), Μάνταλος, Λιβάγια (59′ Ολιβέιρα), Αραούχο.

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (60′ Ντιγκινί), Σόουζα (30′ Λάρσον), Βέλεθ (13′ Μπα), Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (60′ Μαρτίνες), Τόνσο, Γκάμα, Μαντσίνι.

 

OΕλληνογερμανός άσος Χοσέ Χολέμπας,ανακάλυψη του Ολυμπιακού, βρίσκεται τώρα στα 35 του χρόνια,αλλά είναι ικανός ακόμα να κρίνει ματς,όπως έκανε και στους ερυθρόλευκους και σε ορισμένες περιπτώσεις και στην Εθνική Ελλάδας με πρόσθεση δυνάμεων.

Παροπλισμένος για καιρό στην Γουότφορντ,όπου απολαμβάνει επι χρόνια μεγάλης εκτίμησης μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο ,στη θέση του αριστερού μπακ -χαφ.

Λιγο μετά η ομάδα του δέχθηκε γκολ από την Λέστερ,αλλά απο την απέναντι πλευρά του γηπέδου και όχι του Χολέμπας.

Εκείνος πήρε τα τελευταία λεπτά πάνω του το παιχνίδι απο αριστερά και με επελάσεις και  πλάγια άουτ-κόρνερ έβαλε τη Λέστερ στα καρέ της.

Σε συνεχόμενα τέτοια πολύ επικίνδυνα πλάγια η Λέστερ έδιωξε σε κόρνερ.Το χτύπησε ο Χολέμπας εξαιρετικά και οι συμπαίκτες του ισοφάρισαν,ώστε η Γουότφορντ να ελπίζει ότι θα αποφύγει τον υποβιβασμό,στον οποίο φαινόταν καταδικασμένη.

Η Αρσεναλ χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο παραπαίει και πάει να μείνει εκτός Ευρώπης.Εχασε και απο την Μπράίτον εκτός με 2-1

Ούτε ο Σταφυλίδης,ούτε ο Βασιλειάδης έπαιξαν σε Χοφενχάίμ και Πάντερμπρον.Η Χοφενχάϊμ κέρδισε 4-0 την Ουνιόν βΕΡΟΛΊΝΟΥ ΕΝΏ Η πάντερμπορν έψασε στην έδρα της απο την Γκλάντμπαχ με 3-2.Η  βέβαιη πρωταθλήτρια και φέτος Μπαγέρν και η Ντόρτμουντ νίκησαν εντός εκτός αντίστοιχα με 3-1 την Φράίμπουργκ και 2-0 την Λειψία.

Για άλλα σπουδαία σημερινά παιχνίδια που διεξάγονται αργότερα θα βρείτε εδώ ενημέρωση αμέσως μόλις τελειώσουν.Φυσικά και για τα ελληνικά ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και ΑΕΚ-Αρη