Αρχική Αθλητικα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρωταθλητής 2020 !

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρωταθλητής 2020 !

1350

 

Εχουμε και με αιρθμούς και με θεωρία πρωταθλητή και αυτός είναι ο Ολυμπιακός.Κάνοντας το καλύτερο πρώτο ημίχρονο και το χειρότερο δεύτερο νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ και εξασφάισε το πρωτάθλημα.Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Αρη 2-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα προς το τσάμπιονς λίγκ.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε κέντρο με ξυλοκόπους και όχι δημιουργούς.Είχε κέντρο μπερδεμένο και όχι καθαρό.Ο Ολυμπιακός το αντίθετο και ιδιαίτερα με τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη που δημιούργησαν τα γκολ του ελ Αραμπί και του Καμαρά.

Η ΑΕΚ μείωσε με τον Αραούχο,είχε χρόνο μπροστά της ,προσπάθησε,αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ο ΕΛ Αραμπί έφτασε τα 27 γκολ και έγινε ο δεύτερος  ξένος σκόρερ του Ολυμπιακού.Αν φτάσει τα 32 θα γίνει και πρώτος στην σκορερ στην ιστορία του Ολυμπιακού σε αριθμό γκολ.Πρώτος ξένος παραμένει με 30 ο Λάγιος Ντέταρι

Οι συνθέσεις απο το ματς που ανέδειξε τον πρωταθλητή:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (89΄ Χριστόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Αλμπάνης (31΄ Οικονόμου), Βέρντε (83΄ Μαχαίρας), Λιβάγια, Αραούχο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουΐ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90΄+2 Λοβέρα), Φορτούνης (71΄ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (77΄ Καφού), Ελ Αραμπί (77΄ Χασάν)

Ο ΠΑΟΚ στο κελάνθης βικελίδης με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Βαρέλα στο 36 και  Σβιντέρσκι  στο 43 νίκησε τον Αρη πιο εύκολα από όσο δείχνει το σκορ.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Μπα, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαντσίνι, Τόνσο, Ιντέγε.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (90+3΄ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Εσίτι, Μπίσεσβαρ (86΄ Λημνιός), Τζόλης (81΄ Ροντρίγκο), Στοχ (86΄ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (81΄ Άκπομ).

 

Στην Ισπανία η Ρεάλ ΄νικησε εκτός 1-0 την Εσπανιόλ με γκολ του Κασεμίρο απο μαγική πάσα του Μπενζεμά και ξέφυγε 3 βαθμούς απο την Μπάρστα .

Στην Αγγλία η Αρσεναλ και η Τσέλσι νίκησαν εκτός τις Σεφιλντ(2-1)και Λέστερ(1-0) αντίστοιχα και μαζί με την Σίτυ που νίκησε επίσης εκτός τη Νουκαστλ και την Γιουνάϊτεντ που ήδη είχε προκριθεί κι αυτή εκτός  θα παίξουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου αγγλίας .Η Γιουναϊτεντ με την Τσέλσι και Σιτυ-Αρσεναλ.

Στην Ιταλία ο Μανωλάς έπαιξε στο τελευταίο 10λεπτο ως αλλαγή στη νίκη της Νάπολι επι της ΣΠΑΛ ενώ Αταλάντα και Ιντερ με ανατροπή νίκησαν εκτός τις ουντινέζε (3-2) και Πάρμα (2-1) και εξασφαλίζουν Τσαμπιονς Λιγκ