Αρχική Αθλητικα Ο Ρονάλντο εκθέτει Μέσι και Μπάρτσα με συνεχή κατορθώματα (και) στη Γιουβέντους!

Ο Ρονάλντο εκθέτει Μέσι και Μπάρτσα με συνεχή κατορθώματα (και) στη Γιουβέντους!

1819

Η Μπαρτσελόνα έμεινε χωρίς τίτλο στην Ισπανία στο μπάσκετ,κινδυνεύει να μείνει και στο ποδόσφαιρο,ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία δείχνει και στα 35 του χρόνια ότι είναι απλά απλησίαστος από τον Μέσι ,με τον οποίο πολλοί τον συνέκριναν και τον συγκρίνουν ακόμα…

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έμεινε 3 βαθμούς πίσω απο τη Ρεάλ,χάνει στην ισοβαθμία και ο Μέσι δείχνει να ασθμαίνει και να μην μπορεί να παραμείνει οδηγός σε μία ομάδα που χτίστηκε στα μέτρα του.

Η Μπαρτσελόνα δεν νίκησε ούτε την Ατλέτικο Μαδρίτης,ο Μέσι βολόδερνε και ο προπονητής της είχε την πολυτέλεια να κρατήσει εκτός μέχρι το 90 τον Γκρισμάν…

Προφανώς δεν θα σκύβει το κεφάλι,όταν περνάει ο Μέσι,ο πιο υπερκτιμημένος για πρωτιά ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πέραν της Μπαρστελόνα δεν στάθηκε όρθιος σε καμία μεγάλη διοργάνωση και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ του ισπανικού ποδοσφαίρου γνωρίζουν το “σπρώξιμο” της Μπάρτσα επι χρόνια ,ως μοχλού άσκησης ενωτικής πολιτικής μεταξύ των ισπανικών κυβερνήσεων και της αποσχιστικής πλευράς της Καταλονίας.

Με συνεχή πρωταθλήματα Ισπανίας  η Μπάρτσα έπνιγε στην πράξη τις αυτονομιστικές τάσεις…

Το βράδυ της Τρίτης ο αποτυχών στον ΠΑΟ προπονητής μπάσκετ Ντούσκο Ιβάνοβιτς οδήγησε την επι 10 χρόνια μακριά απο τίτλους Μπσκόνια σε νίκη επι της πολύ ενισχυμένης  Μπάρτσα με 69-67 με καλάθι του Βιλντόσα και αποτυχία του Χίγκινς να ισοφαρίσει στο τέλος.

Την ίδια ώρα ο Ρονάλντο  με ρεσιτάλ στη Τζένοα οδηγούσε τη Γιούβε στη νίκη και 4 βαθμούς μπροστά.

Ο Ρονάλντο είναι μακράν ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς έγινε σταρ και οδηγός σε 3 τεράστιες ομάδες.Την Γιουνάϊτεντ,την Ρεάλ και την Γιουβέντους με συναγωνισμό αστεριών και σε ομάδες που κάθε άλλο παρά χτίστηκαν γύρω του.

Εβαλε στο 3-1 της Γιουβέντους επι της Τζένοα το 2ο γκολ καλύτερο όλων ,αλλά ως  τότε ήταν η μόνη απειλή παρά την πολυπληθή φρουρά.Τα άλλα γκολ επίσης πολύ όμορφα απο τον Ντιμπάλα και τον Κόστα.

Η Λάτσιο με ανατροπή στο Τορίνο νίκησε 2-1

Η Γιουνάϊτεντ νίκησε 3-0 εκτός την Μπράίτον είναι στην 5η θέση απο την οποία ελπίζει να βγει στο Τσάμπιονς Λίγκ,αλλά απέχει και μόλις 2 και 3 βαθμούς απο την τρίτη θέση,έστω με ματς παραπάνω απο Λέστερ και Τσέλσι…