Αρχική Θέμα Νέο σοκ: Ελληνες πολιτικοί σε κασέτες με παιδεραστίες ανηλίκων,σε κασέτες με χρηματισμούς...

Νέο σοκ: Ελληνες πολιτικοί σε κασέτες με παιδεραστίες ανηλίκων,σε κασέτες με χρηματισμούς δικαστών για κουκούλωμα σκανδάλων!!!Επίσημες ανακοινώσεις κομμάτων με απίστευτο περιεχόμενο!

2855

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

O μακαρίτης Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας φτωχός και μόνος κάου μπόϊ και όταν τον γιαούρτωσαν στην “Ελευθεροτυπία” δήλωνε ότι θα έχει πρόβλημα επιβίωσης χάνοντας τη δουλειά του.

Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας απλός αρθογράφος στον “Ελεύθερο Τύπο” όταν εμείς είχαμε διπλή ιδιότητα και νομικού συμβούλου και δημοσιογράφου.Στη στενή συνεργασία μας έλεγε ότι αν χάσει ο ίδιος ή η συζυγός του τη δουλειά της θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

Μέχρι το θάνατό του ο Θέμος έπαιζε με εκατομμύρια και δημιούργησε την εφημερίδα-υπνητή σήμερα της Νέας Δημοκρατίας παρότι για μεγάλο διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη έθετε θέμα λογοδοσίας για κάτι “ψιλά” δηλαδή για 5-6 εκατομμύρια.

Οταν η Νέα Δημοκρατία την σταμάτησε με το επιχείρημα “τώρα η εφημερίδα είναι δική μας και ο Θέμος δικός μας” προς τα “εξω” είπαν ότι πάει καιρός τώρα και δεν θα ασχολούμαστε με κάτι ψιλά από τα οποία είχε δημιουργηθεί μια μικροπαρεξήγηση.

Ο Γιώργος Κύρτσος βρέθηκε “ομιλάρχης” που εξέδιδε εφημερίδες τις οποίες μοίραζε δωρεάν…

Και φυσικά ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.Κάτι οικονομικά προβλήματα με “κάτι ψιλά” ουδέποτε απασχόλησαν τη Νέα Δημοκρατία.

Πριν λίγες ημέρες ο Αδωνης Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος(ωραίος …μπασκετμπολίστας παρεμπιπτόντως) δήλωναν ότι η δικαιοσύνη πρέπει να είναι γρήγορη και τυφλή και να μην κρατάει ομήρους πολίτες,πολιτικούς κλπ.

Σωστά.

Πριν λίγα χρόνια ξέσπασαν σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωμνιστές στελέχη της πολιτικής.Αφέθηκαν μέχρι να ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ στο συρτάρι.Σε ένα αφέθηκαν οι διάλογοι,τα έγγραφα ντοκουμέντα εκτός δικογραφίας γιατί ήταν καραμπινάτα και αποδείκνυαν αποπλάνηση ανηλίκου.Ετσι μετά 10 και πλέον χρόνια με γυμνή δικογραφία και συνδρομή πρώην υπουργού στο καλάθι η κατηγορία.

Στις ημέρες μας λοιπόν:  προφυλακίστηκε με γρήγορες διαδικασίες η μικρή κόρη του παντοδύναμου εν ζωή εκδότη Μάξγουελ με την κατηγορία ότι προμήθευε σε πολιτικούς ,δημσοιογράφους,πρίγκιπες,επιχειρηματίες ανήλικες στο γνωστό κύκλωμα Επστάϊν στο οποίο δικηγόρος  είναι και ο Αλαν Ντέρσοβιτς. Είναι η κυρία σηημειωμένη με κύκλο στο γάμο της κόρης Κλίντον…

Κανείς δεν μας λέει αν αυτός ο Ντέρσοβιτς που ακούγεται στις κασέτες Μιωνή ως μεγάλο στήριγμα του Μιωνή είναι το ίδιο αυτό πρόσωπο, ο μεγαλοδικηγόρος των παιδεραστών και με τις ένοντες δραστηριότητες στους φορολογικούς παραδείσους.εχει σημασία τεράστια διότι αυτός ο δικηγόρος είναι εκείνος ,τον το οποίο ανήλικη κατηγορεί ως αποπλανητή,βιαστή,εκμεταλλευτή της…

Είναι πράγματι τόσο μικρός ο κόσμος;

Τώρα η Ελλάδα συνταράσσεται  απο φοβερές κατηγορίες που ανταλλάσσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιες ανακοινώσεις τους ,ενώ ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχουν κασέτες στις οποίες πρωταγωνιστούν και δικαστικοί λειτουργοί που “κανονίζουν” με παρεμβάσεις σοβαρές υποθέσεις.

Εμείς αναφερθήκαμε ήδη και σε μία που γίνεται “νταλαβέρι” με 5 εκατομ σε βαλίτσα που άλλαξε χέρια σε μια βίλα των μεσο-βορείων προαστείων.

Προχθές βρεθήκαμε σε μία δίκη με κατηγορούμενο έναν εφοριακό.Στα χέρια του δεν πήρε ούτε ένα ευρώ και το “στήσιμο” είναι προφανές απο μια ομάδα που αλωνίζει τις θάλασσες,όταν η νύχτα πέφτει…

Εμείς να δεχθούμε ότι ο εφοριακός ήταν ένοχος και απέτυχε να πάρει 10 χιλιάρικα που ζήτησε.

Αυτό που δείχνει το πόσο δίκαιες είναι οι έρευνες και οι δίκες είναι το εξής:

Η δίκη γίνονταν στις 3 Ιουλίου ακριβώς την ημέρα της παραγραφής των υποθέσεων.Μάρτυρες ήταν “επιχειρηματίες” της προαναφερόμενης κατηγορίας και 3 αστυνομικοί που ήταν σε μία ομάδα οκτώ ασυτνομικών οι οποίοι λέει δεν μπόρεσαν να πιάσουν επ αυτοφώρω τον σχεδόν ανάπηρο(στο κεφάλι σίγουρα…)εφοριακό σε ένα στενό διάδρομο  μήξους 2 μέτρων και πλατους ενός μέτρου.

Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ΚΑΝΕΝΑΣ μάρτυρας.Γιατί;Για να τελειώσει αυθημερόν η δίκη και να καταδικαστεί ο πάμφτωχος εφοριακός.Με την καταδίκη οι καταγγέλλοντες έγιναν πλουσιότεροι κατά 1,5 εκατομμύριο ευρώ!!!

Ποιός συντόνισε τους μάρτυρες και δεν παρουσιάστηκε ούτε ένας;

Ανοίγουν τα τηλέφωνα να γελάσει κάθε πικραμένος των υπηρεσιών που σίγουρα βρίσκονται στην υπόθεση αυτή;

Το ακόμα πιο κραυγαλέο: ενώ πρωτοδίκως υπήρχε δικηγόρος του Δημοσίου στη δίκη σε αυτήν ΔΕΝ παρουσιάστηκε.Ετσι διευκόλυνε τη δίκη να τελειώσει την ίδια ημέρα…Και να καταδικαστεί ο εφοριακός…

Με αυτά τα δεδομένα διαβάστε τις φοβερές ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τις αλληλοκατηγορίες για ενισχύσεις στα ΜΜΕ και για αποπλανήσεις ανηλίκων!!!

Αντικείμενο το φοβερό ποσό των 3 εκατομμυρίων για το DOCUMENTO,ο επιχειρηματίας Χρ.Καλογρίτσας που τώρα ειναι συνεταίρος με τον υπουργό Θεοδωρικάκο και έχει δικηγόρο τον Ανδρέα Λοβέρδο.Φοβερές όμως αναφορές και σε …αποπλανήσεις ανηλίκων με εμπλοκή πολιτικών!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

«Με τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, συμπληρώνεται το παζλ του παρακράτους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι Ελληνες μαθαίνουν, δια στόματος των πρωταγωνιστών, αυτά που υποψιάζονταν. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, από την πλευρά του  εργολάβου κι επίδοξου καναλάρχη με τις πλάτες του «μαγαζιού», κ. Καλογρίτσα ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατομμύρια τελικά πήγαν στο Documento (προφανώς όχι για να ενισχυθεί ο αγώνας κατα της διαπλοκής και η “ανεξάρτητη” δημοσιογραφία, αλλά για να κάνει τη “βρώμικη δουλειά”  του ΣΥΡΙΖΑ).

Ο κ. Βαξεβάνης απαντά, ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! Ο οποίος, ώ του θαύματος,κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης. Για όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία οφείλουν απαντήσεις ο Α. Τσίπρας και ο Ν. Παππάςπου την έστησαν και όλοι οι εργολαβικά εμπλεκόμενοι.

Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Πως έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης; Η δικαιοσύνη παράλληλα οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές, των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό τόσο λόγω της οικονομίας, που την έχει βουλιάξει, όσο και από τις σημερινές αποκαλύψεις για επίσημες καταγραφές από την ΕΥΠ. Οι καταγραφές αυτές αποκαλύπτουν πρώην υπουργούς και στελέχη της ΝΔ με σοκαριστικούς διαλόγους να εμπλέκονται σε παιδεραστία και να συνεργάζονται με ένα μαφιόζικο παρακράτος, με δικαστές που καταγράφονται να υποστηρίζουν ότι στήνουν δίκες υπέρ χορηγών της ΝΔ με ανταλλάγματα.

Τώρα λοιπόν που αποδεικνύεται ότι το παρακράτος ήταν μαύρο και γαλάζιο, η ΝΔ θυμήθηκε να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον κ. Καλογρίτσα, τον οποίο το 2016 τον κατηγορούσε ως αναξιόπιστο για τα βοσκοτόπια, και να τον τοποθετήσει ξανά στη πολιτική σκηνή, πλέον ως αξιόπιστο.

Ξαναλέμε λοιπόν: Τις δοσοληψίες του συγκεκριμένου επιχειρηματία και τα ανεξόφλητα χρέη του προς τρίτους επιχειρηματίες ίσως τα γνωρίζουν καλύτερα ο κ. Θεοδωρικάκος, ως παλιός συνεργάτης και οικογενειακός συνέταιρος και ο κ. Λοβέρδος ως συνήγορός του.

Σε κάθε περίπτωση, οι φθηνοί και στημένοι αντιπερισπασμοί στους οποίους καταφεύγει η ΝΔ δεν πρόκειται να της δώσουν διέξοδο διαφυγής. Οφείλει να δώσει απαντήσεις τώρα ο κ. Μητσοτάκης για το παρακράτος που ανέχεται μέχρι και τους παιδεραστές, των οποίων η εγκληματική δράση, όπως είναι φανερό εδώ και χρόνια, δεν φαίνεται να τον θίγει.

Και πιο συγκεκριμένα, να απαντήσει ξεκάθαρα:

Θα διώξει τους πρώην υπουργούς του και τον νυν βουλευτή του που πιάστηκε από τον κοριό της ΕΥΠ να έχουν συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών και εμπλοκή μέχρι και σε υπόθεση παιδεραστίας;

Θα πει κάτι για τον χρηματισμό ανώτατων δικαστικών από επώνυμους φίλους του;

Θα περιμένουμε απαντήσεις και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε»