Αρχική Ελλαδα Κοροναϊός: Φιάσκο-ξεφιάσκο έκανε την Ελλάδα πλούσια,έφερε 70 δις,ετοιμάζεται φαγοπότι ,α λα ΒΙΠΕ...

Κοροναϊός: Φιάσκο-ξεφιάσκο έκανε την Ελλάδα πλούσια,έφερε 70 δις,ετοιμάζεται φαγοπότι ,α λα ΒΙΠΕ και οι αριθμοί των θυμάτων διαψεύδουν ,όσους έσπερναν πανικό!…

1989

 

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Όπως θα έχετε παρατηρήσει όλες αυτές τις ημέρες των δήθεν σκληρών “διαπραγματεύσεων” στις Βρυξέλλες για το οικονομικό “πακέτο ανάκαμψης”,δεν γράψαμε απολύτως τίποτα.Γιατί απλά δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα διαφορετικό ,από όσα είχαμε γράψει προ καιρού.Δηλαδή ότι θα δοθεί ένα τεράστιο πακέτο με τη μορφή ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ,δηλαδή δωρου, στις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο και με μορφή ελκυστικότατου δανείου για ορισμένες περιπτώσεις στις χώρες αυτές.

Το αν θα ήταν το δώρο στα 470 δισεκατομμύρια,όπως αρχικά ξεκίνησε ή στα λιγότερα δεν είχε και δεν έχει ουσιώδη σημασία,διότι απλά “τα λεφτά ούτως ή άλλως θα είναι τόσα πολλά”,ώστε να μην δικαιολογείται καμία απολύτως αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον οικονομικό τομέα.

Πράγματι,αφού οι ηγέτες πέρασαν όμορφο τετραήμερο με φαγητά,ποτά και ωραίες βόλτες στο Βέλγιο και κράτησαν τα φαινομενικά προσχήματα “σκληρών” 4ήμερων διαπραγματεύσεων ανακοίνωσαν αυτά που πάνω-κάτω ξέραμε απο την αρχή.Οτι το τελικό πακέτο του δώρου θα ειναι 390 δις(προσέξτε: έβαλαν το 3 και όχι το 4 μπροστά στις εκατοντάδες για λόγους προσχηματικούς) και τα φτηνά δάνεια θα είναι άλλα 360 δις.

«Ήταν ένας εύλογος και δίκαιος συμβιβασμός. Καταλήξαμε σε μια ιστορική συμφωνία» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου μετά την επίτευξη συμφωνίας για το Σχέδιο Ανάκαμψης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.Και πρόσθεσε ο Ελληνας ηγέτης:

«Γυρίζουμε στην Αθήνα με πακέτο που ξεπερνά τα 70 δισ. ευρώ, τα οποία θα τα διαχειριστούμε με ευθύνη και σύνεση για την παραγωγική ανασυγκρότηση»

Οπως καταλαβαίνει κανείς την Ελλάδα ο κοροναίός όχι μόνο δεν την έπληξε ,αλλά την κατέστησε… πλουσία έγκυο.Είναι μέγιστο ζήτημα αν ξόδεψε για να πληρώσει στο “λοκντάουν” 20 δις απο τα ταμεία και θα βάλει στα ταμεία 70 δις!!!

Μακάρι δηλαδή να είχαμε μια πανδημία κάθε τόσο…

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στις πρώτες 21 εβδομάδες του 2020 είχαμε στη χώρα 53.619 θανάτους ενώ πέρυσι στο ίδιο διάστημα,δηλαδή Γενάρης έως και 7 Ιουνίου είχαμε 53.609.

Ανακοινώθηκαν 195 θάνατοι απο κοροναϊό,αλλά και πάλι οι νεκροί ήταν μόλις 10 επιπλέον και μας μπαίνουν σκέψεις για την κοτσάνα που μας έλεγε ένας φίλος.

Μας έλεγε,δηλαδή, ότι του ζήτησαν την άδεια να καταγράψουν ως θάνατο κοροναϊού τον θάνατο απο άλλη αιτία ενός συγγενικού του προσώπου,εκείνο το κρίσιμο διάστημα.

Το θεωρήσαμε κοτσάνα και τώρα ξύνουμε λίγο το κεφάλι μας…

Παράλληλα η Οξφόρδη ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο που θα διαθέσει στην αγορά μέσω της γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας ASTRA ZENECA είναι σχεδόν απόλυτα ασφαλές και σχεδόν απόλυτα(άνω του 75% κατ αρχήν…)αποτελεσματικό.

Τα λεφτά και πάλι είναι όχι απλώς πολλά,αλλά ιλιγγιώδη και πρέπει το εμβόλιο να διατεθεί στην αγορά,στα δισεκατομμύρια των πολιτών ευρέως,ώστε να ξαναμαζευτούν τα χρήματα που θα διατεθούν.

Είναι τόσο σοβαρά τα δις που θα μαζευτούν,ώστε υπάρχουν ήδη επίσημες καταγγελίες της Βρετανίας,ότι Ρώσοι χάκερ προσπαθούν να κλέψουν το εμβόλιο ηλεκτρονικά.

(Ασχετο:)Προς το παρόν κατάφερε ένας χάκερ άγνωστος να κλέψει τον λογαριασμό μιας καθηγήτριας στο Ηράκλειο Κρήτης μπροστά στα μάτια των υπευθύνων της Τράπεζας…

Με όλα αυτά που γράφουμε εννοούμε ότι είναι κοροϊδία τα περι κοροναϊού;

Οχι βέβαια.

Και κοροναϊός υπήρξε. Και έλεγχο των βημάτων επι αυτού είχαν οι επιστήμονες.Και παιχνίδια έπαιξαν και παίζουν πολιτικοί και διάφοροι άλλοι κερδοσκόποι και εγκληματίες ,ανά την υφήλιο και αρχής γενομένης απο τη βρετανία του Τζόνσον,τις ΗΠΑ του Τράμπ,τη Ρωσία του Πούτιν,την Βραζιλία του Μπολσονάρο και την Κίνα του Τζιπινκ

Τα δισεκατομμύρια των εισπράξεων που θα επιτευχθούν παγκοσμίως με τα εμβόλια και τα φάρμακα για τον κοροναϊό ,έναντι ενός εκατομμυρίου θανάτων(στα 8 δις παγκοσμίως…)κάνουν τις φαρμακευτικές εταιρείες και διάφορες κυβερνήσεις να σχεδιάζουν καλύτερα εργαστήρια για την επόμενη πανδημία με έναν άλλο κοροναϊό.

Το ρεπορτάζ μας ας επικεντρωθεί που θα κατευθυνθούν τα 70 δις που θα μπουν στα ελληνικά ταμεία,γιατί ήδη ορισμένοι απατεώνες,της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας με τον “αέρα κοπανιστό και τον ήλιο” ετοιμάζονται να απορροφήσουν κονδύλια τεράστια.

Σαν αυτά που δόθηκαν για να δημιουργηθεί μια ΒΙΠΕ(Βιομηχανική περιοχή)σε κάθε πόλη της Ελλάδας και σήμερα είναι σχεδόν όλες μαυσωλεία και τα χρήματα των “επιχειρήσεων” είναι σε φορολογικούς παραδείσους και αποδείξεις περι αυτών υπάρχουν άφθονες στις λίστες Λαγκάρντ,Παναμά,Μπόργιανς,Λιχτενστάϊν,Λουξεμβούργου,Ακινήτων κλπ

Επίλογος: Πίσω μου σ έχω συνωμοσιολογία…