Αρχική Ελλαδα Συγκλονιστικό βίντεο:Απίστευτες καταγγελίες με “άξες και ξερός” Πολλάκη για τη διαφθορά με...

Συγκλονιστικό βίντεο:Απίστευτες καταγγελίες με “άξες και ξερός” Πολλάκη για τη διαφθορά με ονόματα ,αριθμούς,ποσά.Τι “απάντησε” ο Αδωνης με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Ακροδεξιοί υμνούν αριστερούς πολιτικούς .Δεν είπαν ούτε το όνομα του Ερντογάν στην στημένη ένταση με την Τουρκία!..

1786

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Η θλιβερή ελληνική πραγματικότητα.

Στη Βουλή ο Παύλος Πολλάκης με ονόματα(8 εκατομ εμβόλια,πορίσματα με ονόματα για φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ έριχνε βόμβες που έμειναν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ και μιλούσε ευθέως για εγκλήματα.

Στο τέλος του ρεπορτάζ ένα συγκλονιστικό βίντεο με όσα είπε με ονοματα,αριθμούς,ποσά,έγγραφα.

Ο Αδωνης απαντούσε ότι τα πορίσματα ήταν παραγγελία της Τουλουπάκη στην Παπασπύρου,αλλά για το αν ίσχυαν οι συγγένειες στην αυλή του,για τα ποσά και τα εμβόλια ούτε λέξη…

Δείτες το και προσοχή μην πέσετε απο …παράθυρο!

Το απόγευμα της 22ας Ιουλίου 2020 είχε φτάσει και στην Αθήνα το φύλλο της (ανυπόληπτης μεν, ευρείας κυκλοφορίας δε) γερμανική εφημερίδα  BILD.

Eγραφε ότι η καγκελλάριος Μερκελ απέτρεψε με παρέμβασή της μια σύγκρουση Ελλάδας και Τουρκίας στο Καστελλόριζο και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.Και συγκεκριμένα έγραφε σε ένα μέρος του δημοσιεύματος:

“..«Το βράδυ  της 21/7/2020 κατέστη σαφές: 18 τουρκικά πολεμικά πλοία κατευθύνθηκαν προς το Καστελόριζο, όπως πληροφορήθηκε η “Bild” από ελληνικούς στρατιωτικούς κύκλους. Αλλά και ελληνικά πολεμικά πλοία έπλευσαν προς το νησί. Μια κατάσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει ανά πάσα στιγμή σε κλιμάκωση μεταξύ των δύο χωρών του ΝΑΤΟ.Αλλά μετά ήρθε η Μέρκελ, τηλεφώνησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Bild”, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να μεσολαβήσει μεταξύ των δύο βαριά οπλισμένων και έτοιμων για καβγά. Με επιτυχία! Ο τουρκικός πολεμικός στόλος άλλαξε πορεία και έπλευσε προς την αντίθετη κατεύθυνση, οι εντάσεις για την ώρα υποχώρησαν!»,

Δήλωση επίσης του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Χάικο Μάας από την Αθήνα, ότι “χρειάζεται ανοιχτός διάλογος χωρίς προκλήσεις” .Η δήλωση, η όπως γράφει η εφημερίδα, μάλλον προκάλεσε την τουρκική κυβέρνηση. «Μόνο η θαρραλέα παρέμβαση της καγκελάριου το απόγευμα πέτυχε την εξομάλυνση της κατάστασης -τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης», καταλήγει το δημοσίευμα.

Αλήθεια όλα αυτά;

Ητνα τόσο ξαφνικά ώστε π.χ. τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ που ξανακυκλοφόρησαν προ αρκετών ημέρων  με ειδικό αφιέρωμα στα ελληνοτουρκικά των ημερών έγραφαν ότι “στις 21 Ιουλίου 2020 θα γίνει θερμό επεισόδιο”…

Τα συμπεράσματα των προγραμματισμένων προκλήσεων για να συρθεί η Ελλάδα σε συμφωνία συνεκμετάλλευσης δικά σας…

Η “σοβαρότητα” της κατάστασης φαίνεται από το γεγονός ότι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα ακριβώς μιλούσαν στη Βουλή ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Σαμαράς και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γεωργιάδης δεν είχαν καμία λέξη για τις κρίσιμες ώρες.Μια αόριστη αναφορά του πρώην Πρωθυπουργού χωρίς το όνομα της Τουρκίας μέσα και ανάμεσα στα δόντια του για το “μέχρι τέλους τους σκευωρούς” και “μέχρι τέλους υπεράσπιση της πατρίδας”.

Αν ήταν πράγματι κρίσιμες τότε δεν έχουν καμία σοβαρότητα οι προαναφερόμενοι.Αν δεν ήταν κρίσιμες κάποιες μας δουλεύουν.

Γιατί μιλούσαν στη Βουλή;

Για το “μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα”  δηλ της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Ηταν πράγματι το “μεγαλύτερο σκάνδαλο”  ή η  “η μεγαλύτερη σκευωρία”,όπως λένε ένθεν κακείθεν;

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας δεν μετέδωσε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου και πρώην και νυν υπουργών…

Ούτε ο νυν πρωθυπουργός ήταν εκεί…

Ούτε τα έδρανα της Βουλής γεμάτα…

Βγάλτε συμπεράσματα συνυπολογίζοντας τις βαρύτατες κατηγορίες του  πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κατά Σαμαρά,οι οποίες ξεχάστηκαν,όπως ξεχάστηκαν και οι βαρύτατες επιθέσεις του σημερινού Αντιπροέδρου,κατά του σημερινού προέδρου του και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι με το κατά τους ίδιους “βρόμικο ΠΑΣΟΚ”

Χαρακτηρισμοί και ύβρεις περίσσευαν στη Βουλή και διακρίθηκαν διάφορα ακροδεξιάς ή  χουντικής προέλευσης πρόσωπα ένθεν κακείθεν…

Βάλτε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού ,την ομιλία του νυν αντιπροέδρου και λόγω πιθανής συγκίνησης που θα νιώσετε πάρτε υπογλώσσια καλού-κακού…

Στην συνεδρίαση πήρε το λόγο και ο Παύλος Πολλάκης.Κρατούσε ένα πακέτο χαρτιά με αποδείξεις και ονόματα.Ο μόνος.Τα είπε.Για ποσά.Για αριθμό εμβολίων.Ονόματα,αριθμούς.

Δείτε τα.Ακούστε τα.Και μετά ξαναδείτε την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού και του νυν Αντιπροέδρου.Δείτε πως απάντησαν στους αριθμούς και στα ονόματα,δείτε το τέλος της ομιλίας τους.Αν σκεφτείτε το χαρακίρι…ξεχάστε το!

Νωρίτερα ο Ν.Παπάς είχε ζητήσει απο τον Α.Σαμαρά να μιλήσει όταν πάρει το λόγο για τον Μιωνί και τι ξέρει και για τις κατηγορίες Μητσοτάκη κατά Σαμαρά για το δημόσιο χρήμα.

Λέξη ο Α.Σαμαράς γιαυτά.Πιο θλιβερός πρώην πρωθυπουργός σε ομιλία πολιτικός μπορεί να βρεθεί;

Ευτυχώς που ήταν ο Πολλάκης ,είπε τι βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και αυτά μπροούμε να τα παρακολουθήσουμε…

Το ανέκδοτο: οι ακροδεξιοί ύμνοι στο ΠΑΣΟΚ και σε ηγέτες της Αριστεράς…

Φυσικά δεν ασχολούμαστε εκτενώς  με την υπόθεση της προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο,γιατί η τύχη της ήταν προαποφασισμένη από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε λόγω κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η διαδικασία είναι η γνωστή στην Ελλάδα.Ορκοι εκατέρωθεν για τα “πιστεύω ότι και οι πολιτικοί και οι πολίτες πρέπει να δικάζονται με ίσους όρους και τα σκάνδαλα είναι υπαρκτά.”

Κανείς όμως εν τέλει δεν πληρώνει,Αδωνης και Λοβέρδος αγκαλιά μακριά απο τις παλιές έχθρες,κασέτες τους κάνουν όλους να τρέμουν μην βγουν και τα ρέστα “σκάνδαλα υπάρχουν στην Ελλάδα,αλλά οι πολιτικοί δεν μετέχουν ποτέ”…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ,το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑαποχώρησε απο τη Βουλή κατά την ψηφοφορία.Για το φόβο διαρροών ψήφων,λέει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Για την υποκριτική και γελοία διαδικασία απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι με ψήφους  177 ο Δ.Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Οι κατηγορίες:

1. Ηθική Αυτουργία σε Κακουργηματική Κατάχρηση Εξουσίας (αρ. 46 παρ. 1 σε συνδυασμό με αρ. 239 ΠΚ) με ψήφους 177

2. Ηθική Αυτουργία σε Πλημμεληματική Κατάχρηση εξουσίας (αρ. 46 παρ. 1 σε συνδυασμό με αρ. 239 ΠΚ) με ψήφους 177

3. Ηθική Αυτουργία σε Παράβαση Καθήκοντος (αρ. 46 παρ. 1 σε συνδυασμό με ΠΚ 259 ) με ψήφους 177

4. Παράβαση Καθήκοντος κατά εξακολούθηση (ΠΚ 259 αυτοτελώς) με ψήφους 177

5. Απόπειρα Εκβίασης. (αρ. 385 παρ. 1 περ. Γ παλαιού ΠΚ του άρθρου 385 παρ. 1 και 3 Π.Κ. ως ισχύει μετά τη θέση σε ισχύ του Ν. 4619/2019) με ψήφους 177

6. Δωροληψία πολιτικού αξιωματούχου (αρ. 159 παρ. 1 παλαιού και νέου ΠΚ) με ψήφους 177

7. Δωροληψία Υπαλλήλου. (αρ. 235 ΠΚ) με ψήφους 177

8. Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία) – αρ. 187 παρ. 5 παλαιού ΠΚ και παρ. 3 νέου ΠΚ) με ψήφους 177

Στην ψηφοφορία δεν πήραν μέρος ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Ψήφισαν 180 βουλευτές από τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής. Τρία ψηφοδέλτια βρέθηκαν άκυρα.

Σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα (άρθρο 86) και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, αν η Βουλή προσδώσει στον υπουργό την ιδιότητα του κατηγορουμένου για αξιόποινες πράξεις αναγόμενες στα καθήκοντά του, από τη δίωξη καταλαμβάνονται υποχρεωτικά και οι συμμέτοχοι, οι οποίοι συμπαραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο.

Στο πόρισμά της, η ΝΔ αναφέρει ότι «άσκηση δίωξης της Βουλής σε βάρος του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού εκ του νόμου καταλαμβάνει τους συμμετόχους στις ως άνω αξιόποινες πράξεις, οι οποίοι αναφέρονται στο παρόν πόρισμα και περιγράφεται το είδος της συμμετοχής τους σε κάθε αδίκημα, ώστε, σε περίπτωση άσκησης δίωξης να είναι δυνατή η ταυτοποίησή τους και κλήση τους από το Δικαστικό Συμβούλιο».

Κάποιοι διατείνονται ότι Δ.Παπαγγελόπουλος  θα έχει την τύχη ενός άλλου χαμηλόβαθμου εισαγγελέα που “σήκωσε ανάστημα” και βγήκε πάνω και απο ανώτατους δικαστές πολιτικά και “υπουργικά”.Του μακαρίτη Αθανασόπουλου.Αλλοι λένε ότι έχει χρυσές εφεδρείες με στοιχεία και υποστηρικτές και δεν θα έχει την τύχη του Αθανασόπουλου.

Υπάρχει μια “λεπτομέρεια”:

Την τελική απόφαση θα πάρει το Δικαστικό Συμβούλιο ,το οποίο θα συγκροτηθεί με κλήρωση απο αρεοπαγίτες και συμβούλους επικρατείας.Θα είναι 5μελές με 3 αναπληρωματικούς συν εισαγγελέα και αναπληρωματικό του.

Σήμερα βέβαια το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό και οι διακρατικές συμμαχίες είναι τελείως διαφορετικές και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις…