Αρχική Ελλαδα Ιδού: Έγγραφα ντοκουμέντα με ημερομηνίες και ονόματα που εκθέτουν διεθνώς την...

Ιδού: Έγγραφα ντοκουμέντα με ημερομηνίες και ονόματα που εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα για την υπόθεση Τουλουπάκη-ΝΟΒΑΡΤΙΣ!…’Αγρια φημολογία και παρέμβαση του καθηγητή Πανεπιστημίου Λαζαράτου στην υπόθεση Χίου.!

2129

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σοκάρει το παρασκήνιο και όχι μόνο εξαιτίας όσων λέγονται,γράφονται και φημολογούνται για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

Ο ίδιος ,λέει και γράφει ότι έχει κασέτες και μαγνητοφωνημένους διαλόγους για εμπλοκή και πασίγνωστου δικηγόρου και εφοπλιστή κλπ και απόπειρα χρηματισμού του και θα τα βγάλει…Και ελάχιστα να αποδειχθούν απο αυτά φαίνεται ότι η χώρα βρίσκεται σε παρακρατική και όχι κρατική λειτουργία και αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και καθιστά ευάλωτη τη χώρα και σε σε εξωτερικούς ,όταν εμπλέκονται κορυφαίοι θεσμοί,όπως η Δικαιοσύνη και η εκτελεστική εξουσία με τις κορυφαίες υπηρεσίες προστασίας του κράτους,απο εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς.

Ανήκει στο κατ εξοχήν έργο της δημοσιογραφικής λειτουργίας η προσπάθεια να πληροφορηθεί και να μεταδώσει τυχόν αποφάσεις θεσμικών οργάνων που παραμένουν κρυφές.

Ανήκει στην απόλυτη ευθύνη του Κράτους η λειτουργία της Εκτελεστικής Εξουσίας εντός θεσμικού πλαισίου ,τόσο σε επίπεδο προσώπων,όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών.

Π.χ. δεν μπορεί μια υπηρεσία να μην συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις.Οταν Δικαστική απόφαση ορίζει τι πληρώνει και τι εισπράττει ένα κρατικό ταμείο μπαίνουν φυλακή,(προσφιλής έκφραση του Υπουργού Αδωνη Γεωργιάδη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά)όσοι ιδιώτες,πολίτες,λειτουργοί παραβιάζουν τη δικαστική απόφαση,δεν πληρώνουν τα οφειλόμενα κλπ

Γεμάτες οι φυλακές απο οφειλέτες του Δημοσίου,ακόμα και για μικροποσά…

Δικαστική απόφαση ορίζει τι πρέπει να πληρώσει το κράτους στους συνταξιούχους.Και η Εκτελεστική Εξουσία,η οποια οφείλει απόλυτη υπακοή σε αυτή αρνείται να πληρώσει και προσπαθεί ΔΟΛΙΑ με τρυκ και τροποποιήσεις του νόμου να ακυρώσει τη δικαστική απόφαση,να παρακωλύσει δηλαδή το έργο της Δικαιοσύνης.Γιαυτό συμφωνήσαμε αμέσως με την πρόταση του τέως Ανώτατου δικαστή και Γεν.Επιθεωρητή Δημ.Διοίκησης Λ.Ρακιντζή να θεσπιστεί τέτοιο αδίκημα,όπως ισχύει στις δυτικές δημοκρατίες.Τότε θα βλέπαμε ποιός θα υπέγραφε αιτιολογική έκθεση για ψήφιση διάταξης που θα παρεμπόδιζε ,θα παρακώλυε την απόδοση Δικαιοσύνης και ποιός υπουργός- πρωθυπουργός θα διαφήμιζε την παρακώλυση απόδοσης Δικαιοσύνης.

Ο Δ.Παπαγγελόπουλος κατηγορείται ότι λειτουργήσε ως ομάδα με ΜΜΕ κλπ

Τρια ΜΜΕ  και μαζί τους ένα υπουργός (Αδωνης Γεωργιάδης)δημοσίευσαν στις 30 Ιουλίου 2020 την είδηση ότι το Δικαστικό Συμβούλιο εξέδωσε απόφαση κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς κ.Τουλουπάκη.

Αρα κάποιος τους είπε ότι έγινε συνεδρίαση του Συμβουλίου και ελήφθη και απόφαση.

Το πρωί της Παρασκευής η κ.Τουλουπάκη πήγε και κατήγγειλε εγγράφως ότι η είδηση ήταν παντάπασιν ψευδής, αφού καμία συνεδρίαση δεν είχε γίνει και καμία απόφαση δεν είχε ληφθεί.

Αργότερα το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2020 το Συμβούλιο συνεδρίασε.Απόφαση ΕΞΕΔΩΣΕ,στις 3 Αυγούστου 2020,δηλαδή πολύ αργότερα.Και η απόφαση είναι ακριβώς αυτή που έγραψαν τα τρία ΜΜΕ και ο Υπουργός.

Καθώς το Συμβούλιο δεν είχε συνεδριάσει όταν όλοι αυτοί μιλούσαν για απόφαση του Συμβουλίου ποιός πολίτης της μακρινής Ζιμπάμπουε δεν θα θεωρούσε ότι οι δικαστές αποφάσισαν “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”,έστω και αν η απόφασή τους είναι απόλυτα σύμφωνη με το νόμο και την συνείδησή τους;

Στην ουσία ποιά είναι η διαφορά λειτουργίας απο αυτή που οι ίδιοι θεωρούν έγκλημα στην περίπτωση Παπαγγελόπουλου;Αντίθετα μήπως είναι απείρως σοβαρότερη,καθώς εδώ δεν υπήρξε καν συνεδρίαση του Συμβουλίου,όταν με δημοσιεύματα και δηλώσεις μας μετέδιδαν την δήθεν απόφαση;

Μηπως όσοι θα σκεφτούν ότι υπαγόρευαν -επέβαλαν την απόφαση θα έχουν δίκιο;

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβεί αυτό σε δυτική δημοκρατία και να μην υπάρξουν σοβαρές συνέπειες;

Ιδού τα έγγραφα:

 

Αλήθεια πόσο συνηθισμένο είναι να είναι εισηγητής μιας υπόθεσης ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου;Ποιά περιθώρια έχουν οι δυο κατώτεροι να διαφωνήσουν σε εισήγηση του προέδρου;

Οπως βλέπετε εν προκειμένω ο πρόεδρος του Συμβουλίου είναι και εισηγητής.

Μπορεί  κάποιος να βεβαιώσει ότι έχει συμβεί πάνω απο 3-4 φορές τα τελευταία 20 χρόνια ,ώστε να ησυχάσουμε και εμείς και όσοι άλλοι δεν το έχουν συναπαντήσει;

Αλήθεια πόσο συνηθισμένο είναι να εκδίδεται με τέτοια ταχύτητα απόφαση του Συμβουλίου στην Ελλάδα;

Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα μας τηλεφωνούσε και θα μας έλεγε να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση ,γιατι “είναι πολύ σοβαρή και εκθέτει διεθνώς τη χώρα,ως μη συντεταγμένη Πολιτεία”.

Το γράφουμε με τη βεβαιότητα επειδή ακριβώς  αυτό το είχε κάνει στο παρελθόν για ανάλογης σοβαρότητας θέμα και ενόψει του ότι λίαν προσεχώς θα προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την (θετική-εθνική) στάση της Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και όχι μόνο.Δηλαδή στην προσπάθεια να γίνουν χωρίς κανένα έγκυρο τίτλο ιδιοκτησίας ιδιωτικές κρίσιμες και στρατηγικής σημασίας δημόσιες εκτάσεις και μαζί η στρατηγικής σημασίας για τον εθνικό κορμό Θράκης-Ελλάδας λιμνοθάλασσα της Βιστωνίδας.

ΥΓ.Επιμένουμε :Ποιοί ακριβώς είναι οι πραγματικοί λόγοι παραίτησης του  Αναπλ.Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Κράνη;

YΓ. Ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος της Νομικής Σχολής Αθηνών παρενέβη στην απόπειρα κατά Χίου.Είναι γνωστός για δημόσιες παρεμβάσεις του,όπως και για άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ περι εσχάτης προδοσίας του Γιάννη Βαρουφάκη το 2015,με το σχέδιο εξόδου απο το ευρώ κλπ.Είναι επίσης πολύ γνωστός δικηγόρος σε μεγάλες υποθέσεις,όπως οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών κλπ

Επομένως αποδίδουμε σημασία σε όσα γράφει για την υπόθεση Χίου:

Αναλυτικά στην ανάρτηση ο κ. Λαζαράτος γράφει :

“ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ.

Ποτέ δεν ασχολήθηκα Ιδιαίτερα.
Γνωρίζω λίγα για αυτόν.
Όσα ήξερα με κρατούσαν μακριά.
Πολύ μακριά.
Ίσως δικαιολογημένα, ίσως πάλι όχι.

ΑΝ όμως μεγάλος ποινικολόγος των Αθηνών, το όνομα του οποίου ΠΛΕΟΝ γνωρίζω, είναι μπλεγμένος σε απόπειρα δωροδοκίας του, λίγες μέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του και μαγνητοφωνημένος.

ΑΝ πρόσωπα υψηλά , πολύ υψηλά, ιστάμενα, η ταυτότητα των οποίων επίσης μου έχει γίνει γνωστή, έδωσαν ΕΝΤΟΛΕΣ κσι γνωρίζουν πολλά ,που αποσιωπούν.

ΑΝ η αστυνομία , το ψοφοδεές τμήμα της δημοσιογραφίας και γενικότερα το ΣΥΣΤΗΜΑ και η ΕΞΟΥΣΙΑ προσπαθήσουν με πρακτικές ΜΑΦΙΑΣ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ , να συγκαλύψουν τηλεφωνήματα , στοιχεία και τα πρόσωπα αυτά πάση θυσία.

ΑΝ η εισαγγελία βραδυπορήσει , αγνοήσει και θολώσει , υπηρετώντας το σύστημα, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ.

ΑΝ ο δικηγορικός σύλλογος δεν πράξει στην κρίσιμη στιγμή , όταν έλθει το ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, το ΚΑΘΗΚΟΝ του.

ΑΝ.
Λέμε ΑΝ.
Λέμε τώρα ΑΝ.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

Από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ καθηγητική έδρα.
Που ελέγχει τις ΕΞΟΥΣΙΕΣ με τον δικό της ελεύθερο τρόπο.

Για πολλά χρόνια.
Με κάθε κόστος.

Όπως κάθε έντιμος άνθρωπος που δεν ζει σε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ.
Όπως Καθένας που , ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, σέβεται την ΥΠΑΡΞΗ του.”