Αρχική Αθλητικα Ολυμπιακός: Τον είδαν …κόκκινο και τον έφαγαν οι “Λύκοι” Αγγλίας!Ολα τα...

Ολυμπιακός: Τον είδαν …κόκκινο και τον έφαγαν οι “Λύκοι” Αγγλίας!Ολα τα αποτελέσματα του ΓΙΟΥΡΟΠΑ.

1279

 

 

To συνολικό σκορ 2-1 στους αγώνες Γουλς και Ολυμπιακού δείχνει ότι έπαιξαν δυο ομάδες ίδιου επιπέδου και αξίας και η πρόκριση κρίθηκε στο γκολ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως θα μπορούσαν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση αν ο διαιτητής έδινε ένα πένλατυ σε (οριακό)σπρώξιμο του Μπολί στον Ελ Αραμπί.

Θα μπορούσε να το δώσει γιατί (σχεδόν)οριακό ήταν και το σπρώξιμο του τερματοφύλακα Αλέν στον Ποντένσε με το οποίο οι “Λύκοι” της Αγγλίας πήραν την πρόκριση για τον αγώνα νοκ άουτ της επόμενης φάσης με την Σεβίλλη,η οποία καθάρισε σε αγώνα κοκ άουτ τη Ρόμα με 2-0.

Ο Αλέν έκανε το πέναλτυ μετά λάθος κοντρόλ δικό του,αλλά ακόμα και αν ισοφάριζε ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποκλειστεί αν ο Αλέν δεν εξουδετέρωνε μοναδικό τετ α τετ του Ζότα, ο οποίος πήρε τη μπάλλα απο τραγικό και επιπόλαιο λάθος του Μπα…

Το παιχνίδι μετά το 1-0 ήταν πραγματικό ροντέο και οι δυο ομάδες φαίνονταν ικανές να βάλουν και να δεχτούν γκολ.

Τα ατού του Ολυμπιακού δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από όσα οι άλλοι παίκτες και είναι απορίας άξια τα σχόλια περι τρομερού παιχνιδιού του Βαλμπουενά(στο κέντρο του γηπέδου…) του Αλ Αραμπί,του Φορτούνη που μπήκε στο β μέρος στη θέση του Μπουχαλάκη.

Εν μέσω μέτρων για τον κοροναϊό ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε μάλλον άδοξα απο μια μέτρια αγγλική ομάδα και έδειξε για μία ακόμα φορά και εκείνος ότι θα έπρεπε να έχει εμπιστευτεί περισσότερους Ελληνες παίκτες αυτά τα χρόνια γιατί το πανάκριβο ρόστερ δεν έκανε τίποτα παραπάνω.

Το “δίδαγμα” θα πρέπει να το λάβουν και οι άλλες ελληνικές ομάδες που μας γεμίζουν αυτό τον καιρό με διάφορα τρεχούμενα…σάλια περι παικταράδων που θα έρθουν απο το εξωτερικό και τα ονόματά τους δεν είναι ότι τα ακούμε εμεις για πρώτη φορά,αλλά δεν τους ξέρει ούτε η …μαμά τους.

Ποιός πχ. ήξερε την ομάδα Τοντέλα στην Πορτογαλία και το δεξί μπακ -χαφ της ,το οποίο πήρε ο ΠΑΟ διώχνοντας τον Αποστολάκη ,τον Γιόχανσον,τον Βαγιαννίδη στην…Ιντερ

Η το αριστερό μπακ μιας ομάδας απο τη Χιλή που λέγεται θα πάρει για να καλύψει τον Ινσούα, τον τον οποίο θέλει η …ΑΕΚ και τον Χατζηθεοδωρίδη που ως διάδοχος τα πήγε μια χαρά;

Στα άλλα ματς του “ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ” η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε την Ρέϊντζερς με συνολικό 4-1 στα δυο μάτς,η Βασιλεία την Αϊντραχτ με συνολικό 4-0 .Προκρίθηκαν χθες η Γιουνάϊτεντ  επίς της  Λίντσερ με συνολικό 7-1 η Ιντερ με 2-0 τη Χετάφε,η Σαχτάρ με 5-1 την Βόλφσμπουργκ και η Κοπεγχάγη του Ζέκα με 3-1 την ομάδα του Ερντογάν την ,Μπασάκσεχίρ.

 

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο – Μπολί, Κοάντι, Σαΐς – Ντόχερτι, Νέβες, Μοουτίνιο, Γιόνι – Τραορέ (57′ Ζότα), Ποντένσε, Χιμένες.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε (82′ Καφού), Μπουχαλάκης (46′ Φορτούνης), Καμαρά (65′ Χασάν), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς)