Αρχική Ελλαδα Τα παίρνουν και Δεξιοί,τα παίρνουν και Αριστεροί,τα παίρνουν και Δημοσιογράφοι,τα παίρνουν και...

Τα παίρνουν και Δεξιοί,τα παίρνουν και Αριστεροί,τα παίρνουν και Δημοσιογράφοι,τα παίρνουν και Δικαστές κ.Αρεοπαγίτη μας…Διαβάστε περι Σούρλα-Τζαβάρα-Νικολόπουλου…

3601

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

” Η μία (άποψη) είναι ότι δωροδοκήθηκαν και υπουργοί(φυσικά Δεξιοί) ,η άλλη ότι δεν δωροδοκήθηκαν στην υπόθεση της ΝΟΒΑΡΤΙΣ”…

Αυτά γράφει ο (συχνά δημοσιολογών) επίτιμος Αρεοπαγίτης,Δ.Ν. κ.Λουκάς Λυμπερόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Με το άρθρο φυσικά ειρωνεύεται και συμπερασματικά εννοεί ότι οι Δεξιοί υπουργοί δεν τα παίρνουν,δεν είναι Ακηδες,Μαντέληδες κλπ

Αυτό που προσήκει στον κ.Λυμπερόπουλο είναι να τον βάλει κανείς απέναντι σε μερικούς  υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας σε δημόσια τηλεοπτική συζήτηση.

Ο πρώτος να είναι ο κ.Γιώργος Σούρλας,υπουργός Δεξιών κυβερνήσεων στην Υγεία και Αντιπρόεδρος της Βουλής και Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας.

Ο δεύτερος είναι ο Κώστας Τζαβάρας,υπουργός Πολιτισμού του Κ.Καραμανλή και αδελφός της επιτίμου Αρεοπαγίτη κυρίας Αγγελικής Τζαβάρα.

Ο τρίτος ο Νίκος Νικολόπουλος,υπουργό του Σαμαρά

Ο πρώτος κατήγγειλε τα χειρότγερα και για Υπουργούς Δεξιούς και αποκάλυψε ότι “μαθημένοι” πήγαν στο Υπουργείο Υγείας να τον δωροδοκήσουν με μισό δις ευρώ για μια αυξησούλα.

Ο δεύτερος κατήγγειλε τα χίλια μύρια για το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ ,στο οποίο ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ της Δεξιάς τά παιρναν απο τη ΖΗΜΕΝΣ σε νόμιμες(!!!) συναλλαγές ,την εποχή που εκείνη αλώνιζε και μονοπωλούσε τις αγορές του ελληνικού Δημοσίου.Τάπαιρναν εν ψυχρώ ,με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Η κ.Τζαβάρα με πρόεδρο τον κ.Λέκκα και άλλους αρεοπαγίτες έβγαλε την απόφαση-εθνικό ύμνο για το Βατοπέδι,στο οποίο εκτιθενται οριστικά και αμετάκλητα σωρεία Δεξιών Υπουργών,ως νομιμοποιήσαντες το ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ανοσιούργημα που έγινε απο το 1998 μέχρι το 2003 στο μέγα αυτό σκάνδαλο χαρίσματος δημόσιας έκτασης.Οταν χαρίστηκε σε τρεις(!!!) δόσεις  αυτή η ,τεράστιας στρατηγικής σημασίας, δημόσια έκταση και η λιμνοθάλασσα κυβερνήτης ήταν ο “Αρχιερέας της Διαπλοκής”,σημερινό “τακίμι” του Δεξιού πρωθυπουργού και των δεξιο-πασοκ υπουργών του.

Ο τρίτος και αν έχει γεμίσει τη Βουλή με ερωτήσεις -αποδείξεις χρηματισμού και υπουργών της Δεξιάς και υπουργών της Αριστεράς…

Στο άρθρο του ο κ.Λυμπερόπουλος επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον της κ.Τουλουπάκη για επιλεκτική ερμηνεία του τι εννοεί το αγγλικό κείμενο όταν γράφει ότι “τα παίρναν οι οφίσιαλς”.

Ο κ.Σούρλας έχει εξηγήσει ότι επι των ημερών του πήγαν να του δώσουν μίζα μισού δις δραχμών διότι τον θεωρούσαν κορυφή στην αλυσσίδα των οφίσιαλς…

Το 1991-92 ένας φίλος πανέντιμος Υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έδωσε ένα πόρισμα το οποίο κατέγνωσε ότι αρχηγός των ληστών εκατοντάδων εκατομμυρίων σε δημόσια υπηρεσία,ήταν το τάδε μέγα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Το κάναμε πρωτοσέλιδο με την επισημείωση ότι “ολοι οφείλουν να είναι φίλοι με όλους στην εντιμότητα, στην παρανομία με κανέναν”.

Δεν χάσαμε ούτε ένα φύλλο στην εφημερίδα,ούτε έναν φίλο…

Τον εν λόγω είχαν σπεύσει να υπερασπιστούν ο…μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος της Αριστεράς και μακαρίτης ζάμπλουτος μεγαλοδημοσιογράφος της …κρητικής Αριστεράς!

Σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος δικαιώνεται στις καταγγελίες του για τις βίλες πάνω στο κύμα στο θέρετρο της Αχαίας.

Η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ζητεί στοιχεία για να κοινοποιήσει εντολές κατεδάφισης,παράδοσης κλπ

Μεταξύ αυτών  των βιλλούχων και συζυγος τεράστιου στελέχους της Αριστεράς.

Ο κ.Λυμπερόπουλος θα διαπιστώσει ότι και Δεξιοί υπουργοί είναι το πλευρό του στελέχους της Αριστεράς και όχι φυσικά στο πλευρό του καταγγέλλοντος  πρώην υπουργού της Δεξιάς.

Πόσοι υπουργοί της Δεξιάς  πήγαν στη δίκη Φαλσιανί-Παπανδρέου να ζητήσουν να ανοίξουν ολοι οι λογαριασμοί για να αποδειχθεί αν λέει αλήθεια για την Μαργαρίτα ο Φαλσιανί, ο οποίος πάντως κέρδισε τη δίκη ,έχοντας με τον ίδιο δικηγόρο με την κ.Τουλουπάκη;

Εύκολα ο κ.Λυμπερόπουλος μπορέι να ενημερωθεί απο τη Δικαιοσύνη.

Επίσης στο ίδιο φύλλο ,στο οποίο η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δημοσίευσε το άρθρο του έναντίον της κ.Τουλουπάκη υπάρχει ένα ρεπορτάζ με την κ.Τζούφρε.

Η κ.Τζούφρε λέει ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη η μεγαλοπαράγων των ΜΜΕ Γκισλέϊν Μάξουελ και ύστερα την παρέδιδε ως σκλάβα του σεξ και πάντα ανήλικη στο κύκλωμα του Επστάϊν ,στο οποίο μετείχαν σε συνεχή όργια με ανήλικες ” ο γιός της βασίλισσας Ελισσάβετ,Αμερικανοί πολιτικοί,εύποροι επιχειρηματίες ,ένας διάσημος επιστήμονας”.

Παρακάτω το δημοσίευμα αναφέρει τις καταγγελίες κατά Κλίντον και του διάσημου δικηγόρου Αλαν Ντέρσοβιτς στο ίδιο σκάνδαλο.

Το όνομα Ντερσοβιτς ακούγεται στις κασέτες που θριαμβευτικά δημοσιεύουν και επικαλούνται δεξιοί υπουργοί και το αναφέρει ο συνομιλητής του πρώην (Αριστερού) υπουργού Νίκου Παππά.

Τότε που γράφηκαν οι κασέτες το όνομα Ντέρσοβιτς ήταν τιμητική παρέα και γνωριμία.

Σήμερα,δεν έχει καταδικαστεί βέβαια αυτός ο Αλαν Ντέρσοβιτς,αλλά κατάμουτρα η ανήλικη του είπε δημόσια “εσύ ήσουν που με κακοποιούσες σεξουαλικά ως ανήλικη”.Και στην Αμερική και στη Δύση αυτά μετρούν πολύ…Δεν είναι Ελλάδα,όπου οι στενοί συγγενείς(Δεξιών) υπουργών αθωώνονται σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου με την αποβολή απο τη δικογραφία των αποδεικτικών ερωτικών επικοινωνιών…

Εμείς μένουμε με την απορία:Αυτός ο Ντέρσοβιτς,η καλή παρεά και ισχυρή γνωριμία είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Αλαν Ντέρσοβιτς.

Μια ακόμα απορία μας είναι αν το Συμβούλιο της Ευρώπης αριστεροκρατείται.

Διότι πως αλλιώς να εξηγήσουμε ότι είναι καταπέλτης για την δεξιά κυβέρνηση και τους δεξιούς σημερινούς υπουργούς σε σχέση με τον παλιοαριστερό Βαξεβάνη.

Αυτό το… παλιοσυμβούλιο της Ευρώπης αγνοώντας ότι οι δεξιοί υπουργοί δεν είναι οφίσιαλς και ότι πάντα κάνουν το σωστό έβγαλε μια απόφαση-ράπισμα για το πως μοίρασαν εκατομμυρια οι σημερινοί δεξιοί αδάμαντες και δικαιώνει το αριστερό “μίασμα” τον Βαξεβάνη γράφοντας πάνω -κάτω τα εξής:

«Ελληνικά ΜΜΕ που ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση τέθηκαν εκτός ή περιορίστηκαν από την καμπάνια οικονομικής υποστήριξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ, εν μέσω της πανδημίας της Covid-19. Μία ανάλυση έδειξε ότι αρκετά Μέσα που χαρακτηρίζονται ως “αντιπολιτευόμενα” έλαβαν δυσανάλογα μικρό κομμάτι της διαφημιστικής πίτας, σε σύγκριση με Μέσα που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός πως (τα πρώτα) είχαν μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό».

«Η περίπτωση του Documento αποτελεί το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα. Η εβδομαδιαία ερευνητική εφημερίδα τέθηκε ολοκληρωτικά εκτός…

Όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό του Documento, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για ΜΜΕ που δεν πληρούσαν ορισμένα κριτήρια, όπως αυτό της μη διασποράς ψευδών ειδήσεων, γεγονός που αρνείται κατηγορηματικά το DocumentoΗ εβδομαδιαία εφημερίδα, που ειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία ήταν ένα Μέσο μεγάλης κυκλοφορίας που εξαιρέθηκε από την καμπάνια…

«…Όταν ανακοινώθηκε η καμπάνια, το Documento είχε αποκλειστεί εντελώς. Εν τω μεταξύ στην 18σέλιδη λίστα που περιελάμβανε τα 1,232 ΜΜΕ που έλαβαν οικονομική βοήθεια, υπήρξαν ιστοσελίδες οι οποίες δεν λειτουργούσαν, ή και blogs με μηδενικούς αναγνώστες.

Η πλήρης λίστα δημοσιεύθηκε από την κυβέρνηση έπειτα από συντονισμένες πιέσεις των ΜΜΕ αλλά και της κοινωνίας. Έδειξε ότι αρκετά Μέσα φίλα προκείμενα στην κυβέρνηση έλαβαν δυσανάλογα ποσά, κάτι που οδήγησε σε κατηγορίες σχετικά με τον έλεγχο της κυβέρνησης στο πεδίο των ΜΜΕ και για προσπάθειες καταπίεσης της ελευθερίας του Τύπου»

Αυτά λέει το κείμενο του Συμβουλίου της Ευρώπης και διευκρινίζουμε ότι εμείς,αυτή εδώ η ηλεκτρονική εφημερίδα,αν και βλέπετε πως λειτουργούμε ούτε διανοηθήκαμε να κάνουμε-οπως μας υπέδειξαν- αίτηση να μπούμε στη λίστα αυτή…

ΥΓ.Τον Στεφ.Χίο αριστεροί αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν;

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ενεργούσε ως …αριστερός παράγων;

Απορία μας εσχάτη:Τελικά ο Τοτός σε ποιό Κόμμα ήταν;