Αρχική Αθλητικα Μπάγερν (3-0 τη Λυόν)σε τελικό αστεριών με την Παρί των Νεϊμάρ-Εμπαπέ

Μπάγερν (3-0 τη Λυόν)σε τελικό αστεριών με την Παρί των Νεϊμάρ-Εμπαπέ

1209

Εάν στον αγωνιστικό χώρο του “Αλβαλάδε” δεν ήταν οι τρείς επιθετικοί Μέμφις,Εκαμπί και Γκνάμπρι,αλλιώς θα ηταν τα πράγματα στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ μεταξύ της Λυόν και της Μπάγερν.

Ολοι περίμεναν να μπει στον αγωνιστικό χώρο μια Μπάγερν σαρωτική και φουριόζα απο το 8-2 κατά της Μπάρτσα,η οποία προσέλαβε άρονάρον τον παλιό αστέρα της Κούμαν μήπως και ησυχάσει τους φιλάθλους και τον Μέσι από την μεγάλη ξεφτίλα.

Ομως η Λυόν έδειξε και απέδειξε ότι καθόλου τυχαία δεν απέκλεισε και την Γιουβέντους και την Μάντσεστερ Σίτυ.

Από την αρχή πήρε τα ηνία και ο Μέμφις και ο Εκαμπί  ήταν οι μοιραίοι.

Εχασαν εξαιρετικά τετ α τετ με άουτ και δοκάρι αντίστοιχα ενώ σε 3-4 ακόμα περιπ΄τωσεις ένα “τσικ” έλειπε απο τη Λυόν να βάλει γκολ.

Η Μπάγερν προσπαθούσε με καλούς συνδυασμούς ,έφτανε στην περιοχή,αλλά αν δεν ήταν ο Γκνάμπρι,να πάρει τη μπάλλα,να ελιχθεί και να αφήσει πίσω του πέντε(5) παίκτες της Λυόν και να φτάσει στο ημικύκλιο της περιοχής,από όπου με μιά βολίδα έγραψε το 1-0 η Μπάγερν ήταν μακριά απο τα δίχτυα.

Στη φωτογραφία το τέλος του σλάλομ του Γκνάμπρι, ο οποίος είχε εκδιωχθεί ως “‘αμπαλλος” απο την Αρσεναλ και την …Γουέστ Μπρόμ πριν φτάσει στη Μπάγερν Μονάχου και στην Εθνική Γερμανίας…

Το 2-0 έβαλε και πάλι ο Γνάμπρι με κοντινό πλασιέ,αφού απέτυχε σε τετ α τετ ο Λεβαντόφσκι.

Ετσι έληξε το ημίχρονο,στο β και πάλι η Λυόν έχασε μοναδικές ευκαιρίες και υπογραμμίστηκε ότι ο Ρούντι Γκαρσία που κάθησε στον πάγκο της τον περασμένο χρόνο άλλαξε τελείως την ηττοπαθή και σε κρίση Λυόν

Στο 88 ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά έκανε το 3-0 ,το οποίο δείχνει την κλάση της Μπάγερν,την οποία επίσης άλλαξε ο Φλίκ και την έκανε φονική μηχανή μαραθωνοδρόμων,αλλά αδικεί την συγκεκριμένη Λυόν.

Την Κυριακή στη Λισαβώνα θα έχουμε  τελικό Τσάμπιονς Λίγκ με μάχη μεγάλων αστεριών.Απο τη μία για πρώτη φορά σε τελικό η Παρί με την φονική τριπλέτα Νεϊμλάρ-Εμπαπέ και Ντι Μαρία και απο την άλλη η φονιή 11άδα της Μπάγερν,η οποία πάει για 11η φορά σε τελικό