Αρχική Αθλητικα Η Σάκαρη έβλεπε ψηλά,η εθνική μας μια καλή…χαμηλοβλεπούσα έφερε 0-0.

Η Σάκαρη έβλεπε ψηλά,η εθνική μας μια καλή…χαμηλοβλεπούσα έφερε 0-0.

1279

 

Η Μαρία Σάκαρη ήτν τολμηρή και πεισματάρα στο παιχνίδι της και ανέτρεψε το 0-1 επικρατώντας με 2-1 της Πέρα.

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ήταν απλά σοβαρή,πού σοβαρή και χαμηλοβλεπούσα,πολύ χαμηλοβλεπούσα.Ετσι ενώ η διαφορά της με τη Σλοβενία είναι μεγάλη, τυλάχιστον η Εθνική την έκανε να φαίνεται μεγάλη δεν  σήλωσε τα μάτια,δεν επιτέθηκε και έμεινε στο 0-0.

“Χτίζουμε.Πίαξαμε σοβαρά και πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το γεγονός ότι η Εθνική μας είχε τον πλήρη έλεγχο τον αγώνα” είπε ο προπονητής μας Ολλανδός βΑΝ σίπ, ο οποίος παρέταξε εθνική χωρίς καμία “πριμαντόνα”,χωρίς ούτε έναν από τους 3-4 Ελληνες που παίζουν στον Ολυμπιακό.

Βάση της ήταν οι ελληνες της ΑΕΚ και παικτες που παίζουν στο εξωτερικό.Επαιξαν και οι Λημνιός-Γιαννούλης του ΠΑΟΚ,ο Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού.Από τους ξένους ο Σιόβας της Λεγανές,οΠαυλίδης της Βίλεμ,ο Μπακασέτας της Αλάνια,ο Ζέκα της Κοπεγχάγης.Μπήκε και ο Φούντας της Ραπίντ.οι υπόλοιποι της ΑΕΚ Μπάρκας (Σέλτικ) Μάνταλος,Σβάρνας,Μπακάκης.

αν θυμηθούμε ότι χάναμε απο τα νησιά Φερόε είμαστε ευχαριστημένοι με το γεγονός  ότι είχαμε κατοχή στο 70% και οι σλοβένοι έκανανμια επίθεση της προκοπής στο 85 και παραλίγο να μας κάνουν ζημιά.

Πάντως η Εθνική μας κοίταζε τόσο χαμηλά,ώστε δεν πάτησε σχεδόν περιοχή στο β ημίχρονο και όλες οι προσπάθειες ήταν σέντρες ή μακρινά σουτ…

Στα αξιοσημείωτα ότι η Ισπανία με γκολ του Γκαϊα πήρε στο 96 ισοπαλία απο τη γερμανία που είχε προηγθεί με τον Βέρνερ.Επίσης η νίκη της ουγγαρίας εκτός επι της Τουρκίας με 1-0.

Η Εθνική μας παίζει εκτός(Ιταλία) την κυριακή με το Κόσοβο,το οποίο έφερε στο ίδιο γήπεδο 1-1 με την Μολδαβία η οποία προηγήθηκε.

Η άλλοτε ακαταμάχητη Εθνική Ελπίδων διαλύθηκε με 5-0 από την Κροατία…