Αρχική Αθλητικα Αποκλείστηκαν στις ΗΠΑ με ψηλά το κεφάλι οι Τσιτσιπάς-Σάκαρη-Αντετοκούνμπο!

Αποκλείστηκαν στις ΗΠΑ με ψηλά το κεφάλι οι Τσιτσιπάς-Σάκαρη-Αντετοκούνμπο!

1248

Με ψηλά το κεφάλι οι τρςι καλύτεροι Ελληνες αθλητές σταμάτησαν την αθλητική τους πορεία στις μεγαλύτερες διοργανώσεις των ΗΠΑ και παγκοσμίως.Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο6 στον κόσμο!!!) και η Μαρία Σάκαρη(Νο 18 στον κόσμο!)και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Νο1-2 στον κόσμο!) αποκλείστηκαν στο ΟΠΕΝ των ΗΠΑ και στο ΝΒΑ.

Στο ΟΠΕΝ αποκλείστηκε με τεχνική ποινή και το Νο1 Νοβακ Τζόκοβιτς επειδή εκνευρισμένος(σπάνιο γιαυτόν…) έριξε ένα μπαλάκι προς τους βοηθούς,αλλά αυτό βρήκε μια βοηθό στο λαιμό,η οποία έπεσε κάτω.Ζήτησε πολλές φορές συγνώμη,έκανε δήλωση μεγάλης μετάνοιας,αλλά αποκλείστηκε και ο δρόμος για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ είναι ανοιχτός για Σβέρεφ και Μεντβέντεφ αντίστοιχα…

Η Σάκαρη ξαναχτύπησε στα ίσα την “βασίλισσα” του τένις Σερένα Γουϊλλιαμς,αλλά αυτή τη φορά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ με το οποίο την απέκλεισε στο Σινσινάτι.Δηλαδή 2-1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε λόγω του τραυματισμού του ούτε δευτερόλεπτο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς του ημιτελικού Ανατολής με τους Χιτ και η ομ΄δα του ηττήθηκε με 103-94,δείχνοντας ότι χωρίς τον Γιάννη δεν μπορεί να πάει πιο ψηλά.

Μάλιστα το πρόβλημα της ομάδας του Γιάννη(Μπακς) είναι τεράστιο,αφού το συμβόλαιο του Νο1(αντε 2 με τον Λεμπρόν στο 1)έληξε και περιμένουν την απόφαση του Γιάννη αν θα πει ναι στην ανανέωση.

Προ κοροναϊού το συμβόλαιο έφτανε στα 254 εταομμύρια δολλάρια!!!

Μετά την πανδημία θα φανεί αν οι Λέϊκερς ,οι οποίοι έχουν επεδνύσει ήδη στην οικογένεια Αντετοκούνμπο θα πάρουν και τον Γιάννη για να κάνουν αχτύπητο δίδυμο με τον Λεμπρόν στη δύση της καριέρας του ή αν οι πρώην πρωταθλητές και νυν τελευταιοί Γκόλντεν Στεητ του Σαν Φρανσίσκο θα δώσουν εκείνοι περισσότερα.

Ο Γιάννης είναι δεμένος συναισθημαιτκά με τους Μπακς,όπου όμως υπάρχουν παίκτες(Χιλ,Μπλέντσο κ.α.)που δεν πειθαρχούν στην μοναδική επιλογή που έχουν οι Μπακς.Δηλαδή να χτίσουν και πάλι γυρω απο τον 25χρονο Ελληνα άσο…