Αρχική Αθλητικα Εχασε ο ΠΑΟΚ και ο Δώνης 2-1,αλλά φαβορί για πρόκριση...

Εχασε ο ΠΑΟΚ και ο Δώνης 2-1,αλλά φαβορί για πρόκριση είναι μόνο ο ΠΑΟΚ

1223
Soccer Football - Champions League - Play-off - First Leg - FC Krasnodar v PAOK - Krasnodar Stadium, Krasnodar, Russia - September 22, 2020. PAOK's Dimitris Giannoulis in action with FC Krasnodar's Remy Cabella. REUTERS/Sergey Pivovarov

Αν ήταν να χάσει,ήταν η πιο καλή απο τις ήττες.Αυτή που θα ήθελαν όλοι οι …χαμένοι.Το 2-1 με το οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε απο την ρωσική Κράσνονταρ ανατρέπεται με το μινιμουμ της νίκης.Το 1-0.
Ομως ο ΠΑΟΚ δεν θα έχι καθόλου εύκολο έργο,καθώς η Τούμπα θα είναι κρύα και όχι καυτή και ο Μάρκους Μπέργκ σχεδόν σε κάθε ματς κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ.Επίσης η Κράσντονταρ είναι ομάδα με καλές μονάδες,καλή οργάνωση και πολύ τρέξιμο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να βάλει γκολ στην Τούμπα.

Θεωρητικά είναι αυτά.Φαβορί για την πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ.Αν ανταποκριθεί καλά μεσοαμυντικά τότε φέρνει ακόμα πιο κοντά την πρόκριση γιατί στην Τούμπα 4-5 ευκαιρίες για γκολ σίγουρα θα τις έχει.
Τις είχε στο Κράσνονταρ.
Ο Δημ Πέλκας έχασε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού(το έπιασε το μηχάνημα)στο 6ο λεπτό.το έπιασε ο τερματόφυλακας Σαφόνοβ.
Ο Πέλκας έβαλε ομως γκολάρα στο 33 όταν σε γύρισμα του Ζίφκοβιτς στην περιοχή πρόλαβε τους αντιπάλους και με πολυ δύσκολη κίνηση πέρασε τη μπάλλα στην τρύπα της βελόνας και άνοιξε το σκορ.
Η Κράσνονταρ ισοφάρισε με …άτυχο πέναλτυ του Γιαννούλη.Για ελάχιστα χάνοντας την ισορροπία του πάτησε το πόδι του αντιπάλλου του στη γωνία της περιοχής και το πέναλτυ εκτέλεσε ο Κλάεσον.
Η Κράσντονταρ πήρε τη νίκη με ενέργεια κλάσης Μπάρκους Μπέργκ.Πρόλαβε τους πάντες και με ακροβατική κίνηση έβγαλε ασίστ στον εντελώς μονο Καμπελά, ο οποίος μπήκε με τη μπάλλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Ο Μπέργκ είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον…προπονητή του!

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ, Ραμίρες, Σορόκιν, Κάιο, Πετρόφα, Καμπελά (81′ Ούτκιν), Βιλένα, Όλασον, Μπεργκ, Κλάεσον, Βάντερσον (86′ Σουλεϊμάνοβ).

Αναπληρωματικοί: Γκορόντοβ, Γκαζίνσκι, Σμολνίκοβ, Σπερτσιάν, Καμπόλοβ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (79′ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84′ Σβιντέρσκι).

Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μιχάι, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα.

Ο Γιώργος Δώνης παρουσίασε μια πολύ ωραία ομάδα στο Τσάμπιονς λίγκ και το άνοιγμα στο γήπεδο θύμιζε έντονα τον ΠΑΟ των ημερών του και όχι την παρέα του καφενέ που είναι σήμερα.
Η Μακάμπι προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπίτον σε μια υποδειγματική επίθεση.
Ισοφαρίστηκε με ανόητο πεναλτυ αμυντικού στο ίδιο σημείο που έγινε το πεναλτυ του …ΠΑΟΚ.Η Μακάμπι και ο Δώνης αμφισβήτησαν το πέναλτυ(γκολ ο Σομποζλάϊ) που ήταν μαρκάρισμα στην κρίση του διαιτητή και όχι ξεκάθαρο.
Η Σάλσμπουργκ έβαλε και δεύτερο γκολ στο 57 όταν οι κεντρικοί αμυντικοί έμειναν στρατιωτάκια ακούνητα και ανενόχλητος ο Οκουγκάβα πέτυχε το 2-1 μέσα στο Τελ Αβιβ δίνοντας τον πρώτο (αλλά όχι σίγουρο γιατί η Μακάμπι παίζει ποδόσφαιρο)λόγ της πρόκρισης στην Σάλζμπουργκ.
Στο άλλο ματς Σλάβια Πράγας και Μιντιλάντ δανίας έμειναν στο 0-0.
Τετάρτη στις 10 το βράδυ Ολυμπιακός -Ομόνοια για το τσάμπιονς Λιγκ και Μόλντε-Φερεντσβάρος ,Ζενίτ-Δυναμό Κιέβου