Αρχική Αθλητικα Πρόκριση-χρυσαφι για Ολυμπιακό -Τσιτσιπά,αντιός απο τον(μ) Πογιάτος!

Πρόκριση-χρυσαφι για Ολυμπιακό -Τσιτσιπά,αντιός απο τον(μ) Πογιάτος!

1328

Ουφ! Για τον Στέφανο Τσιτσιπά.Ανετος ο Ολυμπιακός με 30 τελικές προσπάθειες για γκολ και στη Λυεκωσία.Αντίο για τον (μ)Πογιάτος από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν θα προλάβει την…παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Τσιτσιπάς έπαιζε με τον Ισπανό Μυνάρ και σας είχαμε προειδοποιήσει ότι ο Ισπανός είναι πολυ καλός στο χώμα
Στα δυο πρώτα σετ ο Τσιτσιπάς “τα είχε δει όλα”.Ούτε που κατάλαβε για το πως βρέθηκε ξάπλα στο χώμα με 6-4 και 6-2.Στο τρίτο έμοιαζε σεληνιασμένος και διέλυσε τον Ισπανό με 6-1.Στο τέταρτο δυνατός με ένα σπάσιμο σερβίς κέρδισε 6-4.Στο πέμπτο ο Ισπανός μπήκε αποφασισμένος και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 3-3.Εκεί ο Στέφανος “έφαγε” χώμα και του έσπασε και πάλι το σερβίς.Αυτό ήταν.Κέρδισε το ματς και το σετ με 6-4,αλλά πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ.
Αντίθετα ο Ολυμπιακός ήταν τόσο άνετος στη Λευκωσία(τελικο 0-0) με την Ομόνοια που είχε κάνει 29 τελικές μέχρι το 92.Τοτε έβαλε και τον Φορτούνη(ποιός θα τόλεγε…) ως αλλαγή που πρόλαβε και έκανε μια τελική με φάουλ.
Η Ομονοια είναι εμφανώς πολλές κλάσεις κάτω απο τον Ολυμπιακό,αλλά είναι και ερώτημα πως ο προπονητής της (νορβηγός Μπέργκ) έχει την πολυτέλεια να έχει αναπληρωματικούς τον Χάρη Μαυρία και τον Σενέ,έναν 19χρονο πολύ γρήγορο και ικανό δανεικός από τη…Γιουβέντους!
Καλύτερος του αγώνα ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Φαμπιάνο, ο οποίος έπιασε τα …άπιαστα και ο Ολυμπιακός μπήκε στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ εξασφαλίζοντας μερικές δεκάδες…εκατομμύρια ευρώ.
Την ίδια στιγμή ο Γ.Αλαφούζος , επίδοξος(εκεί μένει πάντα…)ανταγωνιστής του Β.Μαρινάκη βγήκε απο το αβγό που κρυβόταν τα τελευταία 2 χρόνια διαφημίζοντας ότι το χρέος του ΠΑΟ(που ακριβώς και πόσα ακριβώς χρωστάει θα το βρει αυτός που θα πάρει το Πούλιτζερ…) έπεσε στα κάτι λίγα εκατομμύρια,πολύ κάτω απο τα μισά αυτών που θα πάρει ο Μαρινάκης απο το Τσάμπιονς Λιγκ.Επίσης πήγε στο γήπεδο για να δει την…ισπανική αρμάδα που ετοίμασε ο προερχόμενος(;) απο τη Ρεάλ (μ)ΠΟγιάτος και με την οποία ο ΠΑΟ φέτος θα πάει ,λέει,για πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟ όπως παρουσιάστηκε ως τώρα σε επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια δεν μπορεί να μπει ούτε στα πλεϊ οφ του πρωταθλήματος…Τύπου και ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος έλαβε εισηγήσεις να στείλει τον (μ)Πογιάτος στην Ισπανία ,λίγο πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να του χρεώσει την αποτυχία της φετινής χρονιάς και να μην στραφούν σε εκείνον,ο οποίος θα ξαναμπεί στο…αβγό για το επόμενο διάστημα…
Προκρίθηκαν ακόμα Δυναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος που απέκλεισαν Γάνδη και Μόλντε η πρώτη με δυο νίκες,η δεύτερη με δυο..ισοπαλίς και διαφορά τερμάτων εκτός.
Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα γκολ για να πάρει το βράδυ της Τετάρτης την πρόκριση απέναντι στην Κράσνονταρ του Μάρκους Μπέργκ,αλλά το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από όσο μοιάζει και ο Μπέργκ έχει βρεί στην Τούμπα κάποιο …μονοπάτι που οδηγεί στα δίτχυα του ΠΑΟΚ…