Αρχική Αθλητικα Πάλι κάτω(και απο τη βάση) η Εθνική Ελλάδας…Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού!

Πάλι κάτω(και απο τη βάση) η Εθνική Ελλάδας…Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού!

1206
UEFA NATIONS LEAGUE / ։͋Mĉ`- ŋˁā (֙ԏÑVɁ: EUROKINISSI)

Στο 85ο λεπτό  του αγώνα Ελλάδας -Κόσσοβο που ήταν σαν “τελικός” προ του “τελικού” με τηνΣλοβενία ήταν στη γραμμή του κέντρου ένας παίκτης του Κοσσόβου και …4 της Εθνικής Ελλάδας σχεδόν έξω απο τη μεγάλη περιοχή μας.Και γυρόφερναν τη μπάλλα φοβούμενοι ότι θα τους την κλέψει ο …ένας του Κοσσόβου που απλά τους παρακολουθούσε από το κέντρο!

Αυτό δείχνει ψυχολογία “κοντή” και νοοτροπία “να μη φταίω εγώ αν γίνει μια στραβή”.

Κάπως έτσι και με “μπουκαδόρους μηδέν” η Εθνική δεν δέχθηκε γκολ ,αν και κινδύνευσε πολύ  σε 1-2 όλες κι όλες επιθέσεις των Κοσσοβάρων.Αλλά και δεν έβαλε και παρεκτός του πέναλτυ που προήλθε απο ηρωϊκό κόψιμο του Ζέκα εκεί που δεν τον περίμεναν δεν απείλησε καθόλου το Κόσσοβο και το μηδέν-μηδέν ήταν φυσιολογικό.

Παραπονούνται ορισμένοι ότι δεν παίζουν οι ….προικισμένοι παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική.Ολοι κι όλοι είναι 3 Ελληνες, αυτοί που παίζουν στον Ολυμπιακό.

Ο Μπουχαλάκης  μπήκε πάλι ως αλλαγή στο 70 και το μόνο που έκανε ήταν να γυρίζει τη μπάλλα στο κέντρο τσούκου-τσούκου…

Ο Φορτούνης μπήκε στο 70 προσπάθησε να δώσει μια ώθηση,αλλά τίποτα σπουδαίο.Ο Μασούρας είναι τραυματίας.

Ο Κουρμπέλης είπε στο τέλος ότι έφταιξε η αστοχία της εθνικής που είχε ευκαιρίες,αλλά πέρα απο το χαμένο πέναλτυ του Μπακασέτα δεν υπήρχαν ευκαιρίες-γκολ…

Κοντολογής;

Στις ελληνικές ομάδες παίζουν απο 7 έως 10 ξένοι.Απο που να γίνει εθνική απειλητική;

Στο παιχνίδι με το Κόσσοβο με άριστα το 10 η Εθνική παίρνει ένα 4άκι και πολύ είναι…

Η Σλοβενία νίκησε στο Μολδαβία με 4-0 και ελπίδα να πάρει την πρώτη θέση έχει αν νικήσει την Μολδαβία εκτός και την Σλοβενία εντός…

υπάρχουν όμως κι άλλα χάλια…

Ο Χάρυ Μαγκουάϊρ αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κατάφερε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο μισά του α ημιχρόνου και η Δανία με πέναλτυ νίκησε στο Λονδίνο…Η Αγγλία θεωρεί το πέναλτυ τραβηγμένο απο τα μαλλιά,αλλά…

Η Αγγλία με την ήττα της έπεσε στην τρίτη θέση ισόβαθμη με τη Δανία,ενώ το Βέλγιο έχει 9

Ο Φερνάντο Σάντος που εκδιώχθηκε απο την Ελλάδα κακήν κακώς,αφού μας είχε φτάσει σχεδόν στις οκτώ(8)καλύτερες ομάδες του κόσμου πάει απο ρεκορ σε ρεκόρ με την Εθνική Πορτογαλίας.

Και χωρίς τον Κριστιάνο στο παιχνίδι με το οποίο ο συμπαθής “καρπουζάς του Εστορίλ”,όπως τον χλέυαζε τσιράκι της κρατικής μας τηλεόρασης σιτιζόμενο στο πρυτανείο της πολιτικής παράγκας κέρδισε άνετα και με το πόδι στο φρένο μόνο με 3-0 την Σουηδία του Μάρκους Μπέργκ, του “αχρηστου” στον ΠΑΟ , ο οποίος στα 34 του χρόνια έπαιξε μόνο μέχρι το 88ο λεπτό.

Η Γαλλία με  γκολ του Κρισμάν και Εμπαπέ νίκησε 2-1 εκτός την Κροατία και ισοβαθμεί με 10 βαθμούς με την Πορτογαλία,ενώ Ιταλία και Ολλανδία έμειναν στο 1-1 και σε τέσσερα παιχίδια η Ιταλία   έχει  6 βαθμούς και η Ολλανδία 5.Προηγείται η πολωνία με 7 και τελευταία η Βοσνία με 2.

Ρωσία και Ουγγαρία οδηγούν ένα όμιλο όπου Τουρκία και Σερβία έφεραν μεταξύ τους 2-2 και είναι στις τελευταίες θέσεις με 3 και 2 βαθμούς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο μπάσετ ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα ξανάγινε η σοβαρή στιβαρή ομάδα και νίκησε την πολύ φιλόδοξη φέτος Αρμάνι πολύ καθαρά με 11 πόντους διαφορά.Και είναι στην 4άδα της βαθμολογίας.

 

Ο ΠΑΟ περιμένει να πάρει χωρίς αγώνα τον (μη)αγώνα αφού αν και ταξίδεψε στη Γαλλία η Βιλερμπάν δεν κατέβηκε λόγω κοροναϊού και το παρελθόν δείχνει ότι ο αγώνας θα κατακυρωθεί στον ΠΑΟ με 0-20 ,όπως έγινε και με την Ζενιτ με την Μπασκόνια που δεν κατέβηκε στο γήπεδο.

Αν πάρει το παιχνίδι είναι στην 6άδα της βαθμολογίας!

Η Φενέρ χωρίς τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο έχασε στην έδρα της και στην παράταση με 78-77 από την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη

Η Ρεάλ νίκησε την Χίμκι και ανέβηκε στη…15η θέση της βαθμολογίας…