Αρχική Διεθνη Sos!Οι τζιχαντιστές-δολοφόνοι βγαίνουν στο δρόμο με “προβιά” μετανοήσαντος στις φυλακές!…

Sos!Οι τζιχαντιστές-δολοφόνοι βγαίνουν στο δρόμο με “προβιά” μετανοήσαντος στις φυλακές!…

1239

 

 

Νεαροί τζιχαντιστές ανέλαβαν αιματηρή δράση που συγκλόνισε τις δυτικές κοινωνίες,αφού πρώτα είχαν πείσει(εξαπατήσει) τις φυλακές στις οποίες βρίσκονταν ότι αποκήρυξαν τη βία ,έκαναν λάθος που πλησίασαν το Ισλαμικό Κράτος και πλέον θέλουν να επανέλθουν σε μια ήσυχη ζωή στις δυτικές κοινωνίες στις οποίες γεννήθηκαν.

Το ζήτημα αυτό ερεύνησε και παρουσίασε η επιθεώρηση Newstatesman αναφέροντας συγκεκριμένες περιπτώσεις με ονόματα και γράφοντας ότι στόχος του Ισλαμικού Κράτους (και των κυβερνήσεων που κρύβονται πίσω απο αυτό προφανώς…) είναι να εξαλειφθεί η γκρίζα ζώνη με τις ήπιες αποκλίσεις της και να γίνουν όλα “καλό-κακό,μουσουλμάνος-άπιστος” κλπ Να κοπούν δηλαδή οι φιλίες με βάση την εθνικότητα ,τον τόπο κατοικίας,τη συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες,αθλητικές ομάδες και άλλες παρόμοιες κοινωνικές δραστηριότητες.

Αναφέρεται στον νεαρό Φετζουλάϊ, αλβανικής καταγωγής (απο τα Σκόπια) ,ο οποίος αιματοκύλισε τη Βιέννη,σχεδόν σε ζωντανή μετάδοση κοντά σε εβραϊκή συναγωγή,χριστιανική εκκλησία στο κέντρο της πόλης.

Ο νεαρός αυτός είχε συλληφθεί στην Τουρκία όταν προσπάθησε να πάει στη Συρία για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Η Τουρκία τον εξέδωσε στην Αυστρία,γιατί είχε και υπηκοότητα Αυστρίας και εκεί επέλεξε να πάει.

Στις φυλακές εμφανίστηκε με πρόσωπο μετανοήσαντος οικτρά για τις επιλογές του και ήταν πρώτος σε κάθε εθελοντική προσπάθεια.Κέρδισε τις καρδιες και την εμπιστοσύνη των φυλάκων και μετά λίγο διάστημα κράτησης αποφυλακίστηκε πριν ένα χρόνο.

Ενω οι γνωστοί λένε ότι αιφνιδιάστηκαν και δεν το περίμεναν φαίνεται ότι το ζήτημα της απόλυτα επιτυχημένης υποκρισίας ελιναι ευρύτερη τακτική των τζιχαντιστών που σκοπεύουν να επιτεθούν σε ευρωπαϊκές πόλεις με τρόπο που να δίδεται η μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα πριν πεθάνουν οι ίδιοι…

Ο Fejzulai δεν είναι ο μόνος τρομοκράτης που έχει εξαπατήσει υπαλλήλους του σωφρονιστικού συστήματος. Μια παρόμοια ιστορία προέκυψε μετά την απελευθέρωση ενός φυλακισμένου τον Δεκέμβριο του 2018 από τις φυλακές του Belmarsh στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την έξοδο του από τη φυλακή, ξεκίνησε μια επίθεση στο Fishmongers Hall κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου, σκοτώνοντας δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, τον Jack Merritt και τη Saskia Jones. Η έκταση της εξαπάτησης του ήταν τόσο ακραία, που είχε εμφανιστεί σε μια ακαδημαϊκή μελέτη περίπτωσης – ως πρότυπο παραβάτη που είχε απορρίψει τις εξτρεμιστικές πεποιθήσεις. Η υπουργός Εσωτερικών Pritti Patel ανακοίνωσε ότι οι ποινές για πράξεις τρομοκρατίας θα αυξηθούν μετά την επίθεση του 2019. Σύμφωνα με τους προηγούμενους κανόνες, οι κρατούμενοι ήταν επιλέξιμοι για πρόωρη αποφυλάκιση μετά την έκτιση του μισού της ποινής τους. Στη συνέχεια, ο Boris Johnson αποκάλυψε ότι υπήρχαν άλλοι 74 τρομοκράτες παραβάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο που είχαν αφεθεί ελεύθεροι νωρίς και των οποίων οι υποθέσεις θα έπρεπε να επανεξεταστούν.

Παρόμοια ήταν η συμπεριφορά των τζιχαντιστών που δολοφόνησαν ανύποπτους πολίτες στη Γαλλία.

Τα κακά νέα είναι οι δολοφονίες και η άγνοια της πιθανής προέλευσης του κινδύνου για τους ανύποπτους πολίτες.

Τα “καλά” νέα είναι ότι η Δύση θα αναγκαστεί να ξυπνήσει απο το λήθαργο στον οποίο βυθίζεται προοδευτικά πιστεύοντας ότι αφού οι δυτικοί πολίτες ζουν μακριά απο θρησκευτικούς φανατισμούς(εν πολλοίς μακριά και απο θρησκεία…) δεν δίνουν αφορμή για επιθέσεις με θρησκευτικό πρόσχημα.Θα αναγκαστεί δηλαδή να προστατεύσει τους πολίτες της,είτε αυτοί πιστεύουν κάπου,είτε δεν πιστεύουν.Και ακόμα έχει την δυνατότητα να το πράξει λίαν αποτελεσματικά,όσο αποφασισμένοι και υποκριτές και αν είναι οι πιθανοί δράστες…

Ο πιο άμεσα αποτελεσματικός τρόπος είναι να χτυπήσει την “πηγή”,δηλαδή τις κυβερνήσεις που “κατασκευάζουν” αυτές τις απειλές…