Αρχική Αθλητικα Ααααχ!.. Υπερπροσπάθησαν ,αλλά έχασαν στο τσακ και οι 4 ελληνικές ομάδες μπάσκετ…

Ααααχ!.. Υπερπροσπάθησαν ,αλλά έχασαν στο τσακ και οι 4 ελληνικές ομάδες μπάσκετ…

789

Υπερπροσπάθησαν,αλλά στάθηκαν άτυχες σε 1-2 λεπτομέρειες και οι 4 ελληνικές ομάδες που έπαιξαν εκτός έδρας μπάσκετ.

Στην ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός έχασε με τον ίδιο τρόπο που έχασε ο Παναθηναϊκός.Σε αντίθεση με τον ΠΑΟ και είχε προβάδισμα στο σκορ για μεγάλα διαστήματα και έπαιξε και με σαφώς ισχυρότερη ομάδα ,αφού η Μπάρτσα απέχει μάλλον ένα…έτος φωτός από την Μπασκόνια από την οποία ο ΠΑΟ ηττήθηκε με 81-79.

Στο ματς του ΠΑΟ,ο οποίος παίζει σήμερα με τη Ρεάλ και δύσκολα θα αποφύγει βαριά ήττα ο Παπαπέτρου και ο Μέϊκον υπερέβαλαν εαυτούς,αλλά ο ΠΑΟ έχασε από τα πολύ περισσότερα ριμπάουντ που έπαιρναν οι αντίπαλοι.

Ο Ολυμπιακός επίσης έχασε απο ένα ριμπάουντ που δεν πήραν στην άμυνά τους οι παίκτες του και ο Οριόλα με φάουλ έδωσε τη νίκη στην Μπάρτσα στην παράταση με 79-78 καθώς ο καλύτερος παίκτης του ο Σλούκας αστόχησε ελάχιστα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το ματς ήταν μονομαχία δυο Ελλήνων.Ο Καλάθης από την Μπάρτσα ήταν συγκλονιστικός και έκανε ρεκορ καριέρας στα …ριμπάουντ.Μακράν πρώτος με 13.Με ασίστ και πόντους στα επίπεδα του “τριπλ” γύρισε το παιχνίδι και έβαλε μπροστά την Μπάρτσα.Ο Ολυμπιακός έπαιξε σιδερένια άμυνα,όπως άλλωστε και η Μπαρτσελόνα.

Το ίδιο άτυχο ήταν και το Περιστέρι που έχασε στο Μίνσκ στην παράταση για ένα καλάθι.Το  Περιστέρι προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο στο Μίνσκ,έμεινε πολύ πίσω στην τρίτη περίοδο και στην τέταρτη έκανε σκορ τριπλάσιο από την αντίπαλο Τσμόκι(7-21) και στην παράταση λύγισε.

Και ο Ηρακλής στην Ολλανδία προηγήθηκε μέχρι την τρίτη περίοδο,αλλά ηττήθηκε από την Λαϊντεν με 71-63 δηλαδή την διαφορά της τέταρτης περιόδου συν 1…