Αρχική Θέμα Αδιανόητη σε… θάρρος και ειλικρίνεια ομολογία κορυφαίου Υπουργού για ωμή KRATIKH...

Αδιανόητη σε… θάρρος και ειλικρίνεια ομολογία κορυφαίου Υπουργού για ωμή KRATIKH συγκάλυψη εκατομ.παρανομιών!..Πρώτο πιάτο τα πλαστά πτυχία!..

4

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ: Παρά τα όσα λένε σε αναλύσεις τους οι “σοφοί” γράψτε το και θυμηθείτε το: η Τουρκία κάθε άλλο παρα κερδισμένη βγαίνει στη Συρία και το (ερχόμενο)Κουρδιστάν!

ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης είναι κορυφαίος υπουργός και,όπως λένε,έχει και “καλό όνομα” στο εξωτερικό,όπου θεωρείται “σοβαρός ατλαντιστής” και όχι ενεργούμενο της γερμανικής εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής,όπως πλείστοι Ελληνες υπουργοί και διαχρονικά και επι Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θεωρήθηκε λοιπόν απόλυτα φυσικό το γεγονός ότι ο Κυριάκος τον διόρισε σε κορυφαία Υπουργεία και σήμερα είναι στο κορυφαίο Υπουργείο Περιβάλλοντος κλπ

Ο Κυριάκος υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει άμεσα μετά την άνοδό του στην εξουσία “Κανονικό Κράτος,στο οποίο οι θεσμοί θα λειτουργούν και θα υπηρετούν τον πολίτη“.Μεταξύ αυτών υποχρέθηκε ότι “θα λειτουργεί κανονικά η Δικαιοσύνη,την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε συμπλήρωμα των κομματικών του επιδιώξεων”.Αυτά και άλλες μεγαλοστομίες είπε προσθέτοντας ότι “η Δύση έχει θέσει την Ελλάδα στο περιθώριο γιατί δεν λειτουργούν οι θεσμοί και κυρίως η Δικαιοσύνη”.

Είχε πει λοιπόν ότι “η Δικαιοσύνη θα απονέμεται γρήγορα και χωρίς διακρίσεις σε ισχυρούς και αδύναμους,όπως στον δυτικό κόσμο”.

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα τα οποία αφορούν γρήγορη και τυφλή απονομή δικαιοσύνης στη Δύση.Την υπόθεση Πελικό.

Τα πρωτοσέλιδα του τ.Υπουργού του Κυριάκου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ-Διαματάρης) και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ αφορούν την υπόθεση Πελικό.Η δίκη άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2024 και ολοκληρώθηκε προχθές με καταδίκη ΟΛΩΝ των 52 κατηγορουμένων.Καθείρξεις πολλών ετών,δημοσιότητα πλήρης κλπ

Συγκρίνετε τα πρωτοσέλιδα αυτά με τις δικές μας υποθέσεις επωνύμων για ανάλογες κατηγορίες.

Π.χ. με τις υποθέσεις του Λιγνάδη,του Φιλιππίδη και παλαιότερες με πολιτικούς.Η σύγκριση δείχνει από τη μία πλευρά τη Δύση απο πλευράς ταχύτητας και ποιότητας Δικαιοσύνης και απο την άλλη μια μπανανία.

Δώστου τεράστια δημοσιότητα στις δηλώσεις της γυναίκας-θύματος και η κρατική μας τηλεόραση.Δώστου ρεπορτάζ για την αγανάκτηση πολλών πολιτών για ήπιες ποινές στους 35 από τους 52 βιαστές και για δηλώσεις πολιτικών από όλο τον κόσμο για την υπόθεση με την τεράστια δημοσιότητα.

Υστερα θυμηθείτε,ψάξτε,ερευνήστε αν τέτοια ρεπορτάζ γίνονται για Ελληνες επωνύμους που έχουν εμπλοκή σε ανάλογες υποθέσεις στην Ελλάδα.

Η σύγκριση γίνεται ακόμα πιο δραματική σε βάρος της Ελλάδας αν περιληφθούν και τεράστια οικονομικά σκάνδαλα,όπως της ΖΗΜΕΝΣ,της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Μετά σχεδόν 6 χρόνια εξουσίας Μητσοτάκη βελτιώθηκε κάτι;Η Ελλάδα μετανιωμένη και με πολιτικούς μετανιωμένους για τις αθλιότητες του παρελθόντος πάει προς το καλύτερο η χειρότερο;Πάει να γίνει κανονικό κράτος ή μήπως θεσμοθετεί κανόνες Αλ Καπόνε;

Βαριά η συγκριση με τον αρχιμαφιόζο;

Εσείς πως θα κρίνατε ένα κράτος που επαίρεται(ο Αλ Καπόνε δεν είχε πάντως δημόσια έπαρση και διαφήμιση της παράνομης δράσης του…)ότι σκεπάζει με κάθε τρόπο εκατομμύρια παρανομίες;

Και ένα κράτος που καταγγέλλει την αργοπορία στη Δικαιοσύνη σε μία υπόθεση,αλλά θεωρεί απόλυτα θεμιτό να παραγράφονται όλα τα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ πολιτικών και κρατικών παραγόντων με ισχυρά μέσα;

Ποιό κράτος τα κάνει αυτά;

Ιδού τι δήλωσε κορυφαίος Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν λίγα 24ωρα με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι υπουργικές ρυθμίσεις για τις οικοδομές και ιδιαίτερα σε ορισμένους τομείς,όπως τα ύψη κλπ.Ρωτήσαμε αλλά δεν πήραμε απάντηση αν αυτές οι ρυθμίσεις ύψους αφορούν και την υπόθεση του σανδαλοφόρου επιχειρηματία,ο οποίος κλήθηκε και στο προεδρικό Μέγαρο ενώ εκκρεμούν στο Συμβούλιο Επικρατείας υποθέσεις του για σοβαρότατη παρανομία απέναντι από την Ακρόπολη…

Ο κορυφαίος υπουργός δήλωσε λοιπόν τα εξής:

«Έχουμε αντισυνταγματικότητα που ανακαλύπτεται μετά από 12 χρόνια που ψηφίστηκε ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός.”

Με αυτή την περικοπή οκορυφαίος Υπουργός καταγγέλλει την άτιμη τη Δικαιοσύνη που αργεί τόσα χρόνια να βγάλει απόφαση…

Και συνεχίζει:

Η  ανακοίνωση του ΣτΕ δεν ορίζει τι σημαίνει έναρξη εργασιών.”

Στην περικοπή αυτή ομιλεί για ανακοίνωση και όχι για το τι ορίζει η απόφαση.Ετσι δημιουργείται άμεσα η εντύπωση ότι η απόφαση δεν ξέρει τι λέει και τι γράφει…Προφανώς όμως η απόφαση ξέρει τι γράφει και εξίσου προφανές είναι ότι δεν αρέσει στον Υπουργό αυτό που γράφει.

Και συνεχίζει ο Υπουργός:

“Αυτοί οι πολίτες πρέπει να προστατευτούν. Πρέπει να προστατευτούν γιατί πίσω από αυτές τις άδειες έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οι οποίοι είναι νόμιμοι και για ένα σφάλμα κράτους καθίστανται παράνομοι. Αυτό συμβαίνει σε μια χώρα στην οποία έχουν νομιμοποιηθεί εκατομμύρια παρανομίες. Είναι δυνατόν με νομιμοποιήσεις εκατομμυρίων παρανομιών να συμπεριφερθούμε εκδικητικά σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που είναι νόμιμοι; Πρέπει να προστατεύσουμε την σοβαρότητα του Κράτους. Προφανώς η κυβέρνηση θα έρθει να νομοθετήσει στον σωστό χρόνο όταν θα έχουμε την τελική απόφαση του ΣτΕ».

Σε ποιό μαφιόζικο κράτος κορυφαίος υπουργός θα τολμούσε να ομολογήσει ότι το κράτος νομιμοποιεί εκατομμύρια παρανομίες;

Ποιός είναι ο κορυφαίος Υπουργός;

Μα ο Θόδωρος Σκυλακάκης!!!

O Yπουργός αυτός,σε αντίθεση με άλλους,δεν είναι γνωστός ως “παρλαπίπας”δηλαδή ως πολιτικός που δεν μετρά τα λόγια του και δεν ξέρει τι λέει κάθε φορά.

Αντίθετα.

Αυτός λοιπόν ομιλεί για “νομιμοποίηση εκατομμυρίων παρανομιών”…

Ξέρει τι λέει.Ετσι είναι.

Τα λέει με το θράσος ή το θάρρος ή τη βεβαιότητα εκείνου που γνωρίζει πως αυτό που θα πει δεν θα έχει όχι απλως καμία συνέπεια,αλλά ούτε καν στοιχειώδη δημοσιότητα.

Γιατί την έχει αυτή τη βεβαιότητα;

Μα διότι η εξουσία ελέγχει απολύτως τα ΜΜΕ και όσα μεταδίδονται φιλτράρονται και απλώς δεν μεταδίδονται.

Σε άλλη δυτική χώρα θα έπεφτε όχι απλώς ο Υπουργός,αλλά οι σοβάδες της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου,ίσως και κυβέρνηση με τέτοια ομολογία.

Στη δική μας χώρα δεν κουνιέται φύλλο,γιατί τα ΜΜΕ ελέγχονται από μια κλειστή ομάδα μεγιστάνων του τόπου.Ενας Βαξεβάνης μόνος του,χωρίς κανένα Κόμμα να στηρίζει τη δημοσιογραφική έπαλξη και φωνή του απλά δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα ό,τι και να κάνει…

Συγνώμη…Κουνήθηκε φύλλο όταν ο Κυρ.Βελόπουλος είπε στη Βουλή ότι θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του στα Τέμπη αν…

Ακους εκεί…Που ακούστηκε να παίρνει κανείς το νόμο στα χέρια του σε μια…μπανανία που νομιμοποιεί εκατομμύρια παρανομίες…

Συμβαίνουν και στις μεγαλύτερες τριτοκοσμικές χώρες αυτά.

Αντιγράφουμε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τα συμβαίνονται στην ….Ινδία:

“…Η Ινδία πέμπη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο,πιεζόμενη από τις ΗΠΑ για την υπόθεση του μεγιστάνα Γκαουτάμ Αντάνι πιθανώς να υποχρεωθεί να μοιραστεί τα λάφυρά της με μια μεγαλύτερη ομάδα εκλεκτών.Οι οικογενειακοί κολοσσιαίοι όμιλοι,καθώς και οι κρατικές επιχειρήσεις,πρωτοστατούν στο επιχειρείν από την ανεξαρτησία της Ινδίας,το 1947.Πολλοί πίστευαν ότι η επιρροή τους στη χώρα και η τεράστια ικανότητά τους να πλουτίζουν εις βάρος των άλλων θα αμβλύνονταν μετά την οικονομική κρίση του 1991,η οποία λειτούργησε ως παρότρυνση στην κυβέρνηση να ανοίξει την οικονομία.Τουναντίον μερικές οικογένειες άντλησαν μεγάλα οφέλη από τη γενικότερη αναδιάρθρωση και υιοθέτησαν νέες συμπεριφορές,αναμένοντας ανταλλάγματα και σώρευσαν τεράστιο πλούτο και δύναμη...”

Φυσικά μπορείτε απλώς να βάλετε στη θέση της Ινδίας την Ελλάδα και στη θέση των μεγιστάνων της τους Ελληνες μεγιστάνες.Των κάθε είδους καρτέλ…

Π.χ. Κάποιον που έχει παρόμοια σχέση με τις ΗΠΑ με αυτή του Ινδού κλπ

Στο ίδιο ρεπορτάζ της η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ομιλεί για τις κρατικά ελεγχόμενες Τράπεζες που δεν εκπληρώνουν την αποστολή τους στην Ινδία και δεν δίνουν οφειλόμενα δάνεια για την λειτουργία της οικονομίας,αλλά έχουν την κάλυψη της κυβέρνησης της Ινδίας για τεράστια κέρδη που ιδιωτικοποιούνται κλπ.

Μόλις χθες(ΕΡΤ 18,25′) τα κρατικά μας Μέσα μετέδωσαν την καταγγελία (και) του Σωκράτη Φάμελλου και τόσων άλλων για την παρόμοια συμπεριφορά των ελληνικών τραπεζών που είναι …καρμπόν των ινδικών.Είπε μεταξύ άλλων ότι για κέρδη 4,5 δισεκατομ ευρώ παριστάνουν σε συμπιαγνία με την κυβέρνηση τους κοινωνικά ευαίσθητους και δίνουν πίσω…150 εκατομ ευρώ,χωρίς δάνεια στο κοινωνικό σύνολο κλπ.

Και στη θέση του ινδικού λαού βάλτε τον Ελληνικό,ο οποίος ζει στα πελάγη ευτυχίας που περιγράφει το χθεσινό πρωτοσέλιδο:

Για να εκτιμήσει κανείς τις έννοιες της παρανομίας και των ανθρώπων της εξουσίας για να βρούμε ένα παράδειγμα δεν πάμε μακριά.

ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ και Συμβούλιο της Επικρατείας

Στο επόμενο φύλλο της(Δεκέμβριος 13) στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπάρχει ένας…θρήνος.Κλαίνε για το άθλιο κράτος μας, το οποίο αρνήθηκε να δώσει σε μια ΚΡΑΤΙΚΗ αίθουσα το όνομα ενός μεγάλου επιστήμονα.

Ο μεγάλος επιστήμονας είχε και διάδοχο.Ο οποίος “δεν τάπαιρνε τα γράμματα”.Κανένα πρόβλημα.Εγινε φοιτητής σε ένα πανεπιστήμιο μιας βαλκανικής μπανανίας εκείνα τα (όχι πολύ παλιά) χρόνια.Μετά έπαθε καρκίνο τελευταίου σταδίου...

Και ήρθε με μεταγραφή για “να πεθάνει δίπλα στους δικούς του“.Σήμερα είναι ΚΡΑΤΙΚΟΣ επιστήμονας,ζωή νάχει,και διάδοχος του πατέρα του στην …Επιστήμη.Υγιέστατος.Όπως χιλιάδες άλλοι με παρόμοια πορεία…

Είναι το κανονικό κράτος που θα έφτιαχνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,όταν ζήτησε από όλους ΚΑΝΟΝΙΚΑ πτυχία.

Δεν αναφερόμαστε τυχαία στο μέγα σκάνδαλο των πλαστών τύποις ή ουσία πτυχίων τα οποία κατέκλυσαν την Ελλάδα.

Και εκεί το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει βάλει το χεράκι του επισημαίνοντας  χιλιάδες παρανομίες που έχουν ….νομιμοποιηθεί και από την σημερινή Κυβέρνηση.

Η διαφθορά, τότε, του ΔΙΚΑΤΣΑ ανάγκασε την τότε Υπουργό Παιδείας, να προχωρήσει
στην εκ βάθρων αλλαγή του Οργανισμού και προέκυψε ο ΔΟΑΤΑΠ. Όμως η διαδρομή οδήγησε τον ΔΟΑΤΑΠ στις όμοιες «ατραπούς».
Έτσι, ο ΔΟΑΤΑΠ, αφού έχει περάσει από πολλές φάσεις και διαπλοκών και ρουσφετολογικών απολήξεων, έφτασε και στην αναξιοπιστία.
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), του 2017, που τότε ο ΔΟΑΤΑΠ δεν ήθελε να αναγνωρίσει τις σπουδές ελληνικού δικαίου στην αλλοδαπή, είναι χαρακτηριστική των αντιλήψεων που επικρατούν στον οργανισμό και η αμάθεια που έχει επικρατήσει στη λήψη των αποφάσεων
Οι σημερινές όμως επισημάνσεις του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), είναι εξαιρετικά σημαντικές,αφού κρίνει και αυτό το νόμο του Κυριάκου του …Κανονικού ως αντισυνταγματικό και άρα ολα τα αποτελέσματα που έχει νομιμοποιήσει είναι απλά παράνομα.Και είναι χιλιάδες οι γιατροί,δικηγόροι και μηχανικού με ΠΑΡΑΝΟΜΑ πτυχία!!!
Με την απόφαση 1845/2024, για την ακαδημαϊκή αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ
αλλοδαπών τίτλων σπουδών,  το Συμβούλιο Επικρατείας με Πρόεδρο τον κ. Γ. Τσιμέκα και Εισηγητή τον κ. Β. Γκέρτσο το Γ´ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας παρέπεμψε στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου το ζήτημα της
συνταγματικότητας διατάξεων του ν. 4957/2022, με τις οποίες μεταβλήθηκε το πλαίσιο ακαδημαϊκής αναγνώρισης τίτλων σπουδών της αλλοδαπής που ίσχυε με τον ν. 3328/2005.
Το Ανώτατο  Δικαστήριο έκρινε ότι οι διατάξεις του ν. 4957/2022 (Ναιεεε,του Κυριάκου ντεεεε…), με τις οποίες
θεσπίζεται διαδικασία ακαδημαϊκής αναγνώρισης αλλοδαπών τίτλων σπουδών και ορίζονται τα αρμόδια για τη διενέργεια των σχετικών κρίσεων όργανα, δεν συνιστούν ρυθμίσεις πρόσφορες για την επίτευξη του επιδιωκόμενου από τον
νομοθέτη σκοπού που συνίσταται στην ανεύρεση της εγγενούς αξίας των τίτλων αυτών και την ουσιαστική σύγκρισή τους με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών που απονέμονται από τα ελληνικά ΑΕΙ.
Διότι τα όργανα του ΔΟΑΤΑΠ στα οποία ανατίθεται η αρμοδιότητα αυτή δεν έχουν, προδήλως, το απαιτούμενο για κάθε υποβαλλόμενο τίτλο σπουδών επιστημονικό
υπόβαθρο, προκειμένου να εκφέρουν τις αναγκαίες για την αναγνώριση αυτή επιστημονικές και τεχνικές κρίσεις· να αποφανθούν, δηλαδή, σχετικά:
1. με τις ουσιαστικές διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των αλλοδαπών τίτλων σπουδών με τους αντίστοιχους («συγκρίσιμους» προς αυτούς) ημεδαπούς τίτλους,2. με τους λόγους για τους οποίους οι εν λόγω διαφορές δεν μπορούν να
αντισταθμιστούν από γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο των αλλοδαπών προγραμμάτων σπουδών,
3. με το αν είναι δυνατή η κάλυψη των διαφορών αυτών από την επιβολή αντισταθμιστικών μέτρων και
4. με την επιλογή των κατάλληλων αντισταθμιστικών μέτρων (γραπτή εξέταση
μαθημάτων, διπλωματική εργασία πρακτική εξάσκηση ή συνδυασμός αυτών).
Με την ίδια απόφαση κρίθηκε κατά πλειοψηφία πως οι παράγραφοι 3 και 8 του
άρθρου 311 παραβιάζουν το άρθρο 16 του Συντάγματος. Η πρώτη, κατά το μέρος που παρέχει το δικαίωμα στους παραπεμπόμενους προς εξέταση από το ΔΟΑΤΑΠ
να επιλέγουν ελευθέρως το Τμήμα ΑΕΙ της ημεδαπής, στο οποίο επιθυμούν να εξεταστούν, και η δεύτερη, κατά το μέρος που επιβάλλει στα ΑΕΙ η εν λόγω εξέταση να γίνεται «σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με το δέκα τοις εκατό (10%) των εισακτέων
στα αντίστοιχα Τμήματα κατά το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό έτος», και μάλιστα, σε περίπτωση παράλειψης της υποχρεώσεώς τους αυτής, με την απειλή επιβολής σε βάρος των αρμοδίων οργάνων ποινικής και πειθαρχικής κύρωσης λόγω παράβασης
καθήκοντος. Σύμφωνα με την πλειοψηφία, «η συνδυασμένη εφαρμογή των ανωτέρω ρυθμίσεων οδηγεί ουσιαστικώς σε υποχρέωση εξέτασης απεριόριστου δυνητικά αριθμού
παραπεμπομένων προς εξέταση σε συγκεκριμένο ΑΕΙ, χωρίς να επιτρέπεται στα όργανα αυτού να εκτιμήσουν αν και σε ποιο βαθμό επιτρέπουν οι λειτουργικές δυνατότητες του ΑΕΙ τη διενέργεια εξετάσεων εντός συγκεκριμένου ορίου, απειλούμενα, άλλως, με επιβολή πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων για διάπραξη
του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος».


Άλλωστε, αν ληφθεί υπόψη ότι μια φοβερή γραπτή καταγγελία έφτασε κάποια στιγμή
και στον Πρωθυπουργό και ο Πρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ την παρουσίαζε, γιατί σε αυτόν
την είχε προωθήσει ο Πρωθυπουργός, με ύφος θριαμβευτικό, χωρίς να δώσει
απαντήσεις σε όσα καταγγέλλονταν, δείχνει την αυθάδεια(μόνο;) που επικρατεί.

Αλλά, όταν σκεφτεί κανένας ότι ελάχιστοι υπάλληλοι, περίπου 40, λειτουργούν σε ένα
κτήριο πολυώροφο και πανάκριβο, όταν το κράτος πρέπει να κάνει οικονομίες και λελογισμένες δαπάνες, δείχνει πολλά.
Όπως δείχνει πολλά το ότι η απόφαση αυτή του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έρχεται σε στιγμή που ο ΔΟΑΤΑΠ περήφανα προβάλει το ISO που έχει καταφέρει να
αποκτήσει και να το προβάλει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με περηφάνια.
Γι’ αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι διατάξεις που κρίνονται αντισυνταγματικές του νόμου περί ΔΟΑΤΑΠ είναι εισήγηση του ίδιου του ΔΟΑΤΑΠ προς το Υπουργείο Παιδείας, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τα στελέχη του ΔΟΑΤΑΠ δεν έχουν τα επαρκή
προσόντα, όχι μόνο για αυτά που εισηγούνται να νομοθετηθούν, αλλά και για τις θέσεις που κατέχουν και που τους έχουν απονεμηθεί, χωρίς την τήρηση των ισχυουσών διατάξεων.
Γι’ αυτό, είναι δίκαιο αυτό που πιστεύεται και στην κυβέρνηση, αλλά κυρίως στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ότι ο ΔΟΑΤΑΠ πρέπει επιτέλους να καταργηθεί και να
επιστρέψουν οι αρμοδιότητες του σε μια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία να υπηρετείται από υπαλλήλους και με κατάρτιση, αλλά κυρίως με
εντιμότητα…

Επίλογος ΜΕ θόδωρο Σκυλακάκη:Το κράτος νομιμοποίησε εκατομμυρια παρανομίες…