Αρχική Αθλητικα Μάγεψαν τα ελληνόπουλα στα Γιάννενα και εκτός Ελλάδας.Ολα τα σημαντικά αποτελέσματα.

Μάγεψαν τα ελληνόπουλα στα Γιάννενα και εκτός Ελλάδας.Ολα τα σημαντικά αποτελέσματα.

913

Μπορούν και στο ελληνικό πρωτάθλημα να γίνουν καλά παιχνίδια και αυτό φάνηκε για μία ακόμα φορά στα Γιάννενα,όπου ο ΠΑΣ και η ΑΕΚ πρόσφεραν πάθος,τρέξιμο και θέαμα.

Ο ΠΑΣ παράγει ποδόσφαιρο με νεαρά ελληνόπουλα κυρίως και στο μάτς με την ΑΕΚ είχε δυο γκολ που ακυρώθηκαν και ένα δοκάρι.Τα γκολ ακυρώθηκαν για …εκατοστά,όπως ακριβώς εκείνο του Ολυμπιακού στα Γιάννενα.Αν στη θέση του ΠΑΣ ήταν ο Ολυμπιακός και ακυρώνονταν αυτά τα δυο  γκολ και έχανε  θα είχε προσφύγει δικαστικά στην τοπική εισαγγελία κάνοντας μηνύσεις για αυτόφωρα κλπ.

Λέγεται ότι φίλοι του ΠΑΟ έστειλαν στον Αλαφούζο κασέτες με περσινά πάιχνίδια των νεαρών του ΠΑΟ και φετινά παιχνίδια των νεαρών του ΠΑΣ με κοροϊδευτικά σημειώματα για το φετινό χάλι του ΠΑΟ που μέχρι σήμερα είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της πρώτης κατηγορίας και αν συνεχίσει έτσι θα παλέψει για να αποφύγει την τελευταία θέση…

Η ΑΕΚ είχε το γκολ με πέναλτι του Ανσαριφάρντ.

Ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Μπαράλες με πέναλτυ νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ.

Η Αλάνια Σπόρ με τρεις Ελληνες στη σύνθεσή της(Μπακασέτας,Τζαβέλλας,Σιώπης βασικοί),όσους δηλαδή ο Ολυμπιακός,ο ΠΑΟΚ,η ΑΕΚ,ο ΠΑΟ σε μερικά παιχνίδια και περισσότερους από όσους ο Αρης νίκησε 2-0  την Φατιχ Καραμπουρκ και είναι πρώτη στο τουρκικό πρωτάθλημα!

Δεύτερη είναι η Φενέρ μπαχτσέ(3-1 την Τράμπζονσπορ),η οποία παίζει με τόσους Ελληνες στη σύνθεσή της,όσους ο Αρης!Δηλαδή τον Πέλκα…

Με τόσους παίχτες παίζουν επίσης οι τουρκικές ομάδας Αγκυρα και Καισάρεια(Καϊσερίσπορ) τους Κίτσιου και Κολοβέτσιο.

Με τον Μανωλά στη σύνθεση η Νάπολι νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Μπενεβέντο.

Με τον Χατζηδιάκο σε όλο το παιχνίδι η Αλκμάαρ έφερε 2-2 εκτός με την Χάγη.

Με τον Λυκογιάννη στη σύνθεσή της η Κάλιαρι νίκησε 4-2 την Κροτόνε ,η  Σασουόλο με τον Κυριακόπουλο στη σύνθεση έφερε 3-3 και με τον Σιόβα η Ουέσκα έχασε 4-1 εκτός απο την Σοσιεδάδ.

Η Ρέϊμς με τον Τάσο Δώνη να μην είναι ούτε στον πάγκο σάρωσε εκτός την Μονπελιέ με 4-0,αλλά η Μονπελιέ έπαιξε με 9 πάικτες σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Η Λέστερ στην Αγγλία μετά 47 χρόνια πήρε νίκη στο Λονδίνο από την Αρσεναλ με γκολ του Βάρντι.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκος ξεκίνησε με νίκη 69-60 επι της Λάρισας με πρώτο σκορερ τον Παπαγιάννη με 22 πόντους και χωρόις τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου.

Στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός μετά 5 χρόνια και 118 παιχνίδια αήττητος έχασε στο ντέρμπι απο τον ΠΑΟ με 62-61 στον “τάφο του Ινδού”…

ΦΟΡΜΟΥΛΑ.

Ο Λούϊς Χάμιλτον είναι ο νέος βασιλιάς της φόρμουλα 1.Με την νίκη του σήμερα στην Πορτογαλία ξεπέρασε τον ευρισκόμενο εδώ και χρόνια σε κώμα (απο πτώση σε διακοπές και κατάβαση με σκι) Μικαελ Σουμάχερ.Ο γερμανός είχε 91 νίκες και ο Χάμιλτον πέτυχε την 92η σημερα αν και ξεκίνησε απο την τρίτη θέση…