Αρχική Αθλητικα ‘Αγαλμα στον Αγουέρο η Σίτυ-Ούτε καρέκλα στον Ρεχάγκελ η Ψωροκώσταινα.Αποτελέσματα σουπερ Λιγκ...

‘Αγαλμα στον Αγουέρο η Σίτυ-Ούτε καρέκλα στον Ρεχάγκελ η Ψωροκώσταινα.Αποτελέσματα σουπερ Λιγκ σήμερα.

621

Ο Σέρχιο Αγουέρο,γαμπρός του Μαραντόνα,κουμπάρους του Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι στα 33 του χρόνια αποσύρεται απο την ενεργό δράση με  συνολικά 426 γκολ ,όλα σε τεράστιες ομάδες στις οποίες έπαιξε κλείνοντας την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτυ ανακοίνωσε ότι του φιλοτεχνεί άγαλμα και θα το βάλει δίπλα σε εκείνα του Κομπανί(γάλλος)και του Νταβίντ Σίλβα(πορτογάλλος) έξω απο το γήπεδο που έχει το όνομα “Ετιχαντ” της χορηγού εταιρείας δηλαδή.

Το σημειώνουμε για να υπογραμμίσουμε ότι είναι άλλο πράγμα οι ξένοι απο το πάνω ράφι στις ομάδες και σωστά τιμώνται.Στη Σίτυ ο Αγουέρο έδωσε με τους άλλους 5 πρωταθλήματα από την αφάνεια στην οποία ήταν.

Το αντιδιαστέλλουμε με την ελληνική αθλιότητα και την δήθεν επιχειρηματικότητα στα παραπολιτικά κυκλώματα του δήθεν ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είχαμε προτείνει απο πολλά ΜΜΕ να φιλοτεχνήσει η Ελλάδα ΑΓΑΛΜΑ του Γερμανού προπονητή Οτο Ρεχάγκελ,του ανθρώπου που ανέβασε την Ελλάδα εκεί που δεν θα ξανανέβει προσεχώς.Εδώ,ελπίζουμε,να είμαστε το …5.000 μ.χ. για να επιβεβαιώσουμε ότι ο άθλος του 2004 δεν επαναλήφθηκε!..

Στο ελληνικό διεφθαρμένο σύστημα δεν έχουν αφιερώσει έστω ΜΙΑ ΚΑΡΈΚΛΑ με τό όνομα πάνω της του Δομάζου ,του Αντωνιάδη και των άλλων για το Γουέμπλεϊ και φυσικά του Πούσκας.Το ίδιο στο Καραϊσκάκη για τους μεγάλους άσσους του Ολυμπιακού,στη Φιλαδέλφεια της ΑΕΚ,στην Τούμπα του ΠΑΟΚ κλπ

Πλήρως απαξιωμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το 2004 παραπαίει σε άδεια γήπεδα με ομάδες στις οποίες παίζουν αξιαγάπητοι μεν,αλλά παντελώς ανύπαρκτοι ποδοσφαιρικά ξένοι.

Εκτός εξαιρέσεων.Η Λαμία με7-8 Έλληνες ισοφάρισε απο 0-2 το Βόλο που έπαιξε με έναν Ελληνα.Ο ΠΑΟΚ σάρωσε με 4-0 τον ΠΑΣ και στις δυο ομάδες έπαιζαν βασικοί οκτώ(1)ξένοι