Αρχική Αθλητικα Βρετανική πλάκα στον ΠΑΟ του Αλαφούζου -η πιο γρήγορη ασίστ του Τσιμίκα!

Βρετανική πλάκα στον ΠΑΟ του Αλαφούζου -η πιο γρήγορη ασίστ του Τσιμίκα!

609

Ο επόπτης διαιτησίας της Ελλάδας είναι ο Βρετανός Κλάτεμπεργκ.Ο Παναθηναϊκός τον κατήγγειλε σήμερα ότι αυτός ευθύνεται για  αλοίωση του αποτελέσματος στον αγώνα Βόλος-ΠΑΟ που έληξε με 3-1 υπέρ της ομάδας του Μπέου.

Λογικό φαίνεται.Βλέπαμε σήμερα τα μας της Τότεναμ με την Μόρκαμ,της Λιβερπουλ με την Σριούσμπερι και της Αρσεναλ με την Νότιγχαμ του Μαρινάκη.Για το κύπελλο Αγγλίας.

Δείτε,αν μπορείτε τα τρία ματς και θα δείτε ότι και στα τρία έγιναν πάνω απο 15 φάσεις σαν αυτή που ο Ολλανδός(!!!)διαιτητής τυ αγώνα στο βόλο έβγαλε κόκκινη στον Σάντσεζ του Παναθηναϊκού.Και στις 15 αυτές φάσεις οι διαιτητές των αγώνων δεν σφύριξαν ούτε φάουλ!

Και πράγματι στη φάση αποβολής δεν υπήρχε ούτε καν φάουλ.Λίγο θεατράκι απο τον ξένο του Βόλου που φοβήθηκε ότι θα έδινε ο διαιτητής φάουλ και κίτρινη κάρτα  σε βάρος του.Αυτό θα ήταν η μόνη λογική αυστηρή συνέχεια σε μια απλή σύγκρουση,στην οποία και οι δυο παίκτες τράβηξαν τα πόδια τους μην χτυπήσουν και ΔΕΝ χτύπησαν.

Τότε γιατί το έκανε ο Ολλανδός του …Βρετανού;

Σκέψεις κάνουμε.Ο ΠΑΟ όταν ήταν σε δύσκολη θέση έβαλε μια ξεγυρισμένη 5άρα στο Βόλο και πήρε τα πάνω του.Ο Βόλος έδιωξε και τον προπονητή.

Ο ΠΑΟ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα και ο Αλαφούζος ακούει χοντράδες απο την κερκίδα τη δική του,η οποία δεν ασχολείται με τον Μαρινάκη,αλλά με τον Ολυμπιακό και τον Αλαφούζο!!!

Προχώρησε όμως στο τσακ με τον Βόλο στο κύπελλο και πήρε τα πάνω του.

Ο Βόλος στο πρωτάθλημα τώρα πάει άσχημα.Νίκησε όμως τον ΠΑΟ με τρία παιδικά γκολ που δεν μπαίνουν ούτε στο πρωτάθλημα τύπου.

Τα γκολ που έφαγε ο πολύς ιταλός τερματοφύλακας του ΠΑΟ δεν θα τα έτρωγε με τίποτα ο Γιάννης Αϊβάζης,τερματοφύλακας της ομάδας των Ηθοποιών στο πρωτάθλημα Τύπου.

Αυτές μοιάζουν λογικές σκέψεις,αλλά δεν “κολλάνε” με το διαιτητικό έγκλημα.Και δεν κολλάνε διότι δεν ζει πια η Αγκάθα Κρίστι να εξηγήσει αν ο Κλάτεμπεργκ ξέρει απο άλλοθι.

Σε κάθε περίπτωση αυτό ήταν το σκορ στο Βόλο και η απόδοση των δυο ομάδων σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη απο την απόδοση της Μόρκαμ και της Σριούσμπερι που κοντράρισαν για καλά τις Τότεναμ και Λίβερπουλ στις έδρες των μεγάλων αυτών ομάδων,όπου και προηγήθηκαν πριν χάσουν τελικά με 3-1 και 4-1 αντίστοιχα.

Ίσως από όλα αυτά τίποτα να μην είναι βάσιμη σκέψη και απλά πρέπει να θυμάται κανείς ότι είναι η ομάδα του Αλαφούζου.Από τότε που πήρε τον ΠΑΟ να τον σώσει από την κατρακύλα τον ανεβάζει κάπου μέχρι την 4-5η θέση και ξανά προς το τέλος με αλλαγές προπονητών και παικτών που δεν στέκουν σε καμία λογική.Παράλογος δεν είναι.Ο,τι θέλει να πετύχει με αυτή την κυβέρνηση(θα πετύχει λέει και το γήπεδο τώρα….) το πετυχαίνει.Επομένως αυτόν τον ΠΑΟ θέλει.

Ο Τσιμίκας μπήκε αλλαγή στο τέλος για την Λίβερπουλ και το 4-1 ήταν δική του ασίστ απο φάουλ που χτύπησε.Μάλιστα όλη η Λίβερπουλ αφήνει στον Τσιμίκα όλα τα επικίνδυνα φάουλ έξω απο τις αντίπαλες περιοχές.Οχι τυχαία!Πάντως αυτή ήταν η πιο γρήγορη ασίστ που έκανε ο Κώστας Τσιμίκας στην καριέρα του.

Ματσάρα έγινε και στο Νότιγχαμ με την θλιβερή Άρσεναλ του θλιβερού προπονητικά Αρτέτα να αποκλείεται και πάλι στον 3ο γύρο απο τη Νότιγχαμ,την μόνη ομάδα που την έχει αποκλείσει σε αυτόν τον γύρο του κυπέλλου τα τελευταία 25 χρόνια.Και το δις εξαμαρτείν…

Το μοναδικό γκολ μπήκε όταν ο Αρτέτα έβαλε στο γήπεδο το βαρύ πυροβολικό να πλαισιώσει τους πολλούς αναπληρωματικούς και να πάρει τη νίκη…

Νέο κάζο του άλλοτε κραταιού προπονητικά Μουρίνιο.

Κέρδιζε την Γούβε 3-1 στο 70 και στο 77 έχανε ….4-3 ,επειδή η ρόμα έχει ορισμένους παίκτες ,τους οποίους πιστεύει μόνο ο Μουρίνιο…

Ο Κυριακόπουλος έπαιξε σε όλο το μάτς στην πεντάρα της Σασουόλο επι της Έμπολι.

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Αντετοκούνμπο ήταν σουπερ με 43 πόντους στην έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς ,αλλά η αποδεκατισμένη και χωρίς προπονητή λόγω κρονοϊού ομάδα του έχασε με 114-106