Αρχική Ελλαδα Σοκ!Εμφανίστηκαν στη Γη εξωγήϊνοι και εφτιαξαν κοινή επιτροπή με …γήϊνους...

Σοκ!Εμφανίστηκαν στη Γη εξωγήϊνοι και εφτιαξαν κοινή επιτροπή με …γήϊνους από ΗΠΑ,Ρωσία,Βρετανία,Κίνα,Ιαπωνία και Ισραήλ! Θέμα με εθελοντή αιμοδότη που δεν είχε …Αστον Μάρτιν και την πλήρωσε!

2703

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

To θέμα που ακολουθεί αναφέρει ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήϊνοι,αλλά ότι κάνουν συναντήσεις τακτικά με …διαγαλαξιακή επιτροπή στην οποία μετέχουν απο τη Γη τα 5-6 ισχυρότερα και πυρηνικά κράτη!!!
Λέει ακόμα ότι αυτή η επιτροπή απέτρεψε πυρηνικό πόλεμο το…1961 με αφορμή την κρίση στον κουβανικό “Κόλπο των Χοίρων” και προσθέτει ότι ήδη εξωγήίνοι και …Γήϊνοι έχουν δημιουργήσει μια κοινή …αποικία στον πλανήτη…Αρη και έχουν στο υπέδαφός του πλαβήτη αυτού μυστική βάση.
Γιατί στο υπέδαφος και όχι στο έδαφος του Αρη ή έστω του…ΠΑΟΚ;
Η μία εξήγηση είναι ότι μπορεί να τους έβλεπε η θεία μας η Κατίνα την ώρα που απλώνει ρούχα στην ταράτσα και το άλλο πρωϊ να το έκανε βούκινο στα πέρατα της γης και της…Έξωγής!
Η άλλη εξήγηση είναι ότι μπορεί να υπάρχει εκτός των Γήϊνων και των εξωγήϊνων και τρίτη οντότητα,την οποία με το φτωχό μας μυαλό αδυνατούμε να ονοματίσουμε.
Κάπως έτσι θα ήταν ο πρόλογός μας αν το θέμα αυτό το βλέπαμε γραμμένο στον τομέα που αρχίζει απο “Εσπρέσσο” και επέκεινα.
Ομως εσείς διαγράψτε αυτό τον πρόλογο και διαβάστε στα σοβρά το θέμα αυτό,όπως το παρουσίασε πριν λίγο η ηλεκτρονική εφημερίδα με τους 1,3 εκατομ αναγνώστες την ημέρα.Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ βεβαίως.
Απολαύστε το:

“Μια νέα διάσταση στην ιστορία του Ψυχρού Πολέμου και τη διαρκή απειλή της οικουμενικής καταστροφής εξαιτίας μιας σύρραξης με πυρηνικά όπλα δίνει ο Χαΐμ Εσέντ, τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, ο κ. Εσέντ ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ επί πολλά χρόνια και χάρη σε αυτούς απετράπη ένας ολέθριος πυρηνικός πόλεμος.

Ο Χαΐμ Εσέντ δεν είναι κάποιος τυχαίος. Και, πιθανότατα, δεν παραλογίζεται. Έχει διατελέσει επικεφαλής του στρατιωτικού διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και έχει τιμηθεί επανειλημμένως με διακρίσεις κύρους για την προσφορά του στην επιστήμη και την αμυντική τεχνολογία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Έσεντ αναλύει, μεταξύ άλλων, πώς οι Εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.

Επιπλέον, ο Χαΐμ Εσέντ δηλώνει πεπεισμένος ότι οι Εξωγήινοι έχουν σκάψει στο υπέδαφος του πλανήτη Άρη και έχουν εγκαταστήσει βάση, όπου φιλοξενούνται τόσο Εξωγήινοι όσο και Γήινοι αστροναύτες.

 

Ο Εσέντ(φωτογραφία πάνω) λέει ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους. Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας.

Ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει την αλήθεια, αλλά, όπως αναφέρει ο Εσέντ «δεν αποκαλύπτει τίποτα, παρόλον ότι ήταν έτοιμος να μιλήσει.

Οι Εξωγήινοι επιμένουν ότι οι Γήινοι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη να δεχτούμε την ύπαρξή τους».

Σχετικά με τους λόγους που έκαναν τον ίδιον να ανοίξει το στόμα του και να «προδώσει» το μεγάλο μυστικό, ο Εσέντ λέει χαρακτηριστικά ότι «εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν».

 

Εμείς απο την πλευρά μας ως μεγάλο και έγκυρο ΜΜΕ που είμαστε και μας διαβάζουν και πέρα απο τη Γή(…) θέτουμε ως θέμα στην κοινή επιτροπή Γήϊνων και εξωγήϊνων το πρόβλημα της αιμοδοσίας στην Ελλάδα.Οι αιμοδότες είναι λίγοι και συχνά οι εκκλήσεις για βοήθεια με αίμα είναι δημόσιες.Και πάλι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ως να μην έφτανε αυτό ο κ.Παπανικολάου στέλεχος του κρατικού μας νοσοκομείου γράφει δημόσια ότι ένας εθελοντής αιμοδότης αφού πρώτα έδωσε αίμα ύστερα το πλήρωσε…πανάκριβα.

Πως και γιατί;

Ιδού τι γράφει δημόσια και με τη φωτογραφία του στα “σόσιαλ μίντια”,άρα θα έχει δει αναδημοσιευθεί και απο τα ΜΜΕ των Εξωγήϊνων

Η ανάρτησή του κ.Παπανικολάου στο facebook:

«- Άνθρωποι και ανθρωποειδή –

Εθελοντής αιμοδότης φορώντας την υπέροχη μασκούλα του (“δεν φιμωνόμαστε” κλπ) ήρθε στο νοσοκομείο συναισθανόμενος το καθήκον του στους πάσχοντες συνανθρώπους. Να δώσει αίμα. Γιατί είναι άνθρωπος. Και μετά για να γυρίσει σπίτι του πήρε προς κέντρο το τρόλεϋ της Νίκαιας, γιατί δεν έχει Άστον Μάρτιν κι εξοχικό στο Μπάντεν Μπάντεν. Όμως έπεσε στην περίπτωση : οι παλληκαράδες ενός μηχανοκίνητου ένστολου τάγματος εφόδου Δ κάποιους άλλους είχαν βάλει στο μάτι που λίγο πριν είχαν κάνει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το “Αλλοδαπών” της Πέτρου Ράλλη. Σταμάτησαν το τρόλεϋ, κατέβασαν κάτω όλους τους επιβάτες και άρχισαν τα γνωστά “υγειονομικά” : σωματικούς ελέγχους χωρίς γάντια, χαζοχαρούμενες ειρωνειούλες, ψευτοτσαμπουκαλίδικες καγκουριές κλπ. Ο άνθρωπός μας ευγενικά εξήγησε πως μόλις είχε δώσει αίμα, έδειξε το σχετικό SMS, έδειξε την επίδεση και το σημάδι της πρόσφατης φλεβοκέντησης στο χέρι του, ζήτησε από τους παλληκαράδες να τηλεφωνήσουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου για επιβεβαίωση κλπ. Μάταια όμως. Μετά τους σωματικούς ελέγχους χωρίς γάντια, τις χαζοχαρούμενες ειρωνειούλες και τις ψευτοτσαμπουκαλίδικες καγκουριές του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ. Στον άνθρωπο, τον εθελοντή αιμοδότη που μετά την αιμοδοσία πήρε το τρόλεϋ γιατί εκτός από Άστον Μάρτιν που δεν έχει, δεν του περισσεύουν ούτε για ταξί. Μάλιστα ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών της υπηρεσίας Αιμοδοσίας (μόλις ενημερώθηκαν από τον εθελοντή αιμοδότη) με τον αρμόδιο αστυνομικό διοικητή ο οποίος μουρμούριζε κάτι (ακατ)ανόητα σαν εκείνον τον παλιό τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού κι αρνήθηκε φυσικά να αναιρέσει το πρόστιμο.

Έτσι με αυτά και με αυτά θα ξεμείνουμε τελείως και από εθελοντές αιμοδότες σε μια περίοδο που τα νοσοκομεία έχουν κυριολεκτικά στραγγίξει από αίμα.

Από δω οι Άνθρωποι, από εκεί τα ανθρωποειδή.

Άβυσσος μας χωρίζει κύριε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.”

Εάν έτσι ,τόσο απίστευτα,έγιναν τα πράγματα  δεν το πλήρωσε πανάκριβα απλώς το αίμα του ο εθελοντής.Αλλά και πανάθλια.

Και αν επιβεβαιωθούν αυτά με έρευνα ας διώξουν τους αστυνομικούς που διέπραξαν την αθλιότητα.Τόσοι νέοι περιμένουν πως και πως να ανοίξει μια θέση να την πάρουν.Ετσι γινόταν κάποτε στη Δύση…