Αρχική Αθλητικα Αίσχος μπασκετικό Παπαπέτρου-Πρίφτη,άθλιος ΠΑΟ με νέα γελοία ήττα!

Αίσχος μπασκετικό Παπαπέτρου-Πρίφτη,άθλιος ΠΑΟ με νέα γελοία ήττα!

602

 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα μείνει αξεπέραστος στην Ιστορία οτυ μπάσκετ για τις ικανότητες,το μυαλό,το ήθος.Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτανε στο σημείο  να λέει στον Διαμαντίδη ότι θα τον …χαστουκίσει αν δώσει πάσα και δεν σουτάρει.

Γιατί ο Διαμαντίδης δεν τραβούσε ποτέ καμία προσπάθεια από τα μαλλιά.Αντίθετα έδινε σε συμπαίκτη που ήταν και εκατοστά σε καλύτερη θέση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο διάδοχος στην αρχηγία του ΠΑΟ δεν έχει κανένα από τα προσόντα του Διαμαντίδη σε βαθμό που να θυμίζει αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ.Εχει απλά την αγάπη των ΜΜΕ.

Στο Κάουνας ο ΠΑΟ έπαιζε με την άθλια μπασκετικά φέτος Ζάλγκιρις που έχει (είχε)έχει μόνο ήττες.9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Δ.Πρίφτης έβλεπε τον Παπαπέτρου να είναι όχι απλώς σε άθλια ημέρα,αλλά και με αισχρή έναντι των συμπαικτών του συμπεριφορά.Εκβίαζε προσπάθειες από όπου και να ήταν,έχανε καλάθια μόνος του κάτω από το αντίπαλο καλάθι και ένας απο αυτούς που τα έκανε αυτά ήταν και ο Παπαπέτρου.

Ο ΠΑΟ χάρη στον Μέϊκον(21 πόντοι) έφτασε πολλές φορές στους 2 και 3 πόντους το παιχνίδι στο τέλος.Ο Παπαπέτρου αντί να ζητήσει μόνος του να βγει απο το παιχνίδι παρέμενε.Αντί να μη σουτάρει και ας τον χαστούκιζε ο Πρίφτης εκείνος το άθλιο μπασκετικά βιολί του. Ζήτημα αν είχε 10% ευστοχία η κάπου τριγύρω.

Και με αυτά και με εκείνα η Ζάλγκιρις πέτυχε την πρώτη της νίκη επειδή βρέθηκε μπροστά σε ένα νέο αίσχος μπασκετικό του αρχηγού Παπαπέτρου και του προπονητή Πρίφτη…

Θυμίζουμε ότι σέρνεται μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία-φημολογία για κακές σχέσεις μεταξύ Παπαπέτρου-Πρίφτη.

Η φημολογία ενισχύθηκε  μετά την ήττα με 72-74 από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.Στην τελευταία φάση  ο Παναθηναϊκός,είχε σχεδιάσει προπονητικά επίθεση από τον Μέικον.

Ο Παπαπέτρου είχε τη μπάλλα κλεισμένος.Ο Μέϊκον μόνος του.Ο αρχηγός πήρε την ευθύνη και έκανε ένα ακόμα(2/11) κάκιστο σουτ για τρίποντο και το έχασε…

Ίδια ακριβώς εικόνα παρουσίασε και στο Κάουνας.Αν τον χειροκροτεί πραγματικά ο Πρίφτης ας αναλάβουν οι δυό τους μόνο την ευθύνη για το σκορποχώρι που λέγεται ΠΑΟ.Οι νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι άνευ ουσίας.Στην ευρωλίγκα πρώτη φορά ο ΠΑΟ είναι τελευταίος(έχασε απο την τυπικά τελευταία) και καθόλου ιδρωμένος…

Αν ο Πρίφτης τον χειροκροτεί γιατί δεν μπορέι να κάνει αλλιώς ,τότε μπορεί.Ας παραιτηθεί.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο ΠΑΟ χάσει με κάτω τα χέρια τη Δευτέρα από τον Ολυμπιακό ο Πρίφτης θα είναι παρελθόν την Τρίτη…

Το ματς δεν αντέχει σε καμία κριτική και για τις δυο ομάδες.Ηταν ό,τι θα παρακολουθούσατε σε ένα υπαίθριο γήπεδο στη Νίκαια ή στο Χαλάνδρι ή στην Πυλαία ή στην Πάτρα μεταξύ δυο ομάδων από φίλους 25-35 χρόνων, εργαζομενους σε άλλα επαγγέλματα που παίζουν ερασιτεχνικά και συστηματικά μπάσκετ στα υπαίθρια.

ΤΕΝΙΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μεγάλη νίκη επι της Σαμπαλένκα(Νο2 στο ταμπλώ) στους γυναικείους τελικούς στο Μεξικό  με 2-1 σετ και ανεβαίνει στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας,αφού παραμένει επι 22 μήνες αήττητη από τις κορυφαίες 5 τενίστριες της κατάταξης.Από την 6η θέση ελπίζει ότι μετά τους αγώνες αυτούς θα σπάσει την πεντάδα,ειδάλλως είναι ζήτημα χρόνου.

Αντίθετα ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει περίοδο ντεφορμέ καιέχασε από τον Ρούμπλεφ 2-0 στο τουρνουά των κορυφαίων.Ομως είναι πιτσιρικάς και αν δεν τραυματιστεί θα επανέλθει σε μεγάλες νίκες.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο χωρίς στηρίγματα Λόπεζ,Μίντλετον και άλλων δεν μπορεί να οδηγήσει μόνος τους του Μπάκς σε νίκες και φαίνεται ότι φέτος θα καθίσουν απλά στις περσινές δάφνες των πρωταθλητών,εκτός και αν η επάνοδος των παλιών τους εκτοξεύσει.

Εχασαν και απο την Ατλάντα(6-8 νίκες,ήττες)με 120-100 και ο Γιάννης είχε χαμηλή πτήση μετά τον Λευκό Οίκο και την τεράστια διαφήμιση του ίδιου και της Ελλάδας.Στην Ατλάντα έπαιξε 34 λεπτά αλλά είχε 26 πόντους και 5-6 ριμπάουντ και ασίστ…Από την Ατλάντα ο Γιάνγκ είχε 42 πόντους και 10 ασίστ.