Αρχική Δικαιοσυνη Απόρρητα Ντοκουμέντα: Πως οι ρωσικές μίζες “τύλιξαν” τον Ακη Τσοχατζόπουλο...

Απόρρητα Ντοκουμέντα: Πως οι ρωσικές μίζες “τύλιξαν” τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τώρα σημαδεύουν τον Ερντογάν! Νέα καταδίκη για λογαριασμούς στην Ελβετία…

2969

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Οι καιροί αλλάζουν και ορισμένα πράγματα που φαίνονται ως τυχαία απο τυχαίες εξελίξεις δεν είναι καθόλου τυχαία.

Προσέξετε τη φωτογραφία του Ακη Τσοχατζόπουλου.Είναι στον Αρειο Πάγο.

Τον εμφανίζουν να πηγαίνει στον Αρειο Πάγο όπως κάθε πολίτης να βρει το δίκιο του.

Είναι απο τις ημέρες που δικάζονταν με τον Κάντα και τον Ζήγρα για τους λογαριασμούς στην Ελβετία.Και καταδικάστηκε εκ νέου.Η ποινή για τον ίδιο και την συζυγό του ήταν 6 χρόνια,το ίδιο και ο Ζήγρας.Για λογαριασμούς στην Ελβετία και νομιμοποίηση εσόδων.

Κατά λάθος το πινάκιο έξω απο την αίθουσα του δικαστηρίου  έγραφε “νομιμοποίηση εξόδων”…

Θυμίζουμε ότι λογαριασμοί στην Ελβετία σημαίνουν και εταιρεία Ντρουμίλαν.Και θυμίζουμε ότι Ντρουμίλαν ήταν μια τεράστια μίζα 21 εκατομ που διακινήθηκε απο τη Ρωσία και αφορούσε ρωσικά εξοπλιστικά. Επισήμως ΤΟΡ Μ1 και τα ρέστα…

Ορισμένοι Ελληνες πολιτικοί παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη και πόσο οργισμένη ήταν η Δύση και το η νατοϊκή συμμαχία,δηλαδή οι ΗΠΑ για τις προμήθειες ρωσικών οπλικών συστημάτων.

Αφού οι ρώσοι μας πουλούσαν χαβιάρι και εμείς πουλούσαμε ελιές και ντομάτες και πορτοκάλια το ίδιο δεν είναι;

Ενα πόδι στο ΝΑΤΟ,ένα πόδι στην ανταγωνίστρια του ΝΑΤΟ Ρωσία δεν είναι το ίδιο βέβαια,όσο φιλικά αισ΄θηματα και αν υπάρχουν μεταξύ των ορθοδόξων Ελλήνων και Ρώσων.Στην Γιάλτα αλλιώς “ρυθμίστηκαν” τα πράγματα με συμφωνία Ρώσων-Βρετανών-Αμερικανών.

Αποκορύφωμα ,λοιπόν τον καιρό εκείνο ήταν η αποκοτιά της τότε ελληνικής ηγεσίας και της Κύπρου να προμηθευτούν το οπλικό σύστημα S-300,δηλαδή τους πυραύλους των ρώσων που είναι απέναντι στο ΝΑΤΟ.Αυτούς τους πυραύλους βελτίωσαν ακόμα περισσότερο με τους σημερινούς  S-400 που πήρε ο Ερντογάν και η Τουρκία και προκαλούν οργή στις ΗΠΑ.

Ακριβώς επειδή αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά η δημοσιότητα είναι ελάχιστη και τα “πήγαινε-έλα” δεν συνοδεύονται απο ακριβείς πληροφορίες για το τι λέγεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες.Τέτοια “πήγαινε-έλα” έχει σήμερα η Τουρκία με νατοϊκούς και ευρωπαίους ,αλλά το τι λέγεται δεν αποκαλύπτεται.

Θα αποκαλυφθεί μετά χρόνια και τότε ίσως ο Ερντογάν δεν θα ζει καν ή θα είναι σε μια αναπηρική καρέκλα ,κάτι σαν Ακης δηλαδή.

Πόσοι γνωρίζουν ότι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της αγοράς των ρωσικών αυτών συστημάτων ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος;

Αυτός ακριβώς για τον οποίο έγιναν οι αποκαλύψεις για την Ντρουμίλαν.Αυτός για τον οποίο ένας κύπριος Υπουργός ταλαιπωρήθηκε πολύ στα δικαστήρια μας με την κατηγορία ότι κουβαλούσε(με το γυιό του)τις μίζες.

Αυτός του οποίου και η τότε γερμανίδα συζυγος (οπαδός του Σρέντερ,υπαλλήλου σήμερα των γερμανορωσικών αγωγών με μισθό 8 εκατομ ευρώ το μήνα…) ακόμα προσπαθεί στα ελληνικά δικαστήρια να μετατρέψει τις ποινές σε χρηματικές.Τελευταία τέτοια προσπάθειά της πριν μία εβδομάδα στο Εφετείο Αθήνας,εκεί όπου ο Ακης δικαζόταν και με τη νέα του συζυγο…

 

Ακης και Γκούντρουν…

Για να αντιληφθείτε τα παιχνίδια που έπαιζαν σε βάρος της Ελλάδας για να βγάλουν τεράστια ποσά απο μίζες για τις πρώην και τις επόμενες φιλενάδες και τρισέγγονα σας αντιγράφουμε τι είπαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Τόνι Μπλερ.

Το τηλέφωνο έγινε στις 11 Δεκεμβρίου 1998 και αποχαρακτηρίστηκε απο απόρρητο μετά 20 χρόνια.Ετσι μπορεί κανείς ερευνητής να το βρει.

Προσέξετε τις λέξεις και την απροκάλυπτη οργή του Κλίντον και των ΗΠΑ για τους πυραύλους του Ακη ,υπουργού τότε της κυβέρνησης Σημίτη,του οποίου ο αδελφός Σπύρος είναι μέγας στο γερμανικό πολιτικό παρασκήνιο:

“1.00 μμ-1.15μμ  ΕΔΤ

Οβάλ Γραφείο

…(Κλίντον): “Οκ συμφωνώ με αυτό.Αυτό που ήθελα να επισημάνω πολύ σύντομα είναι ότι θα δώσω μια πραγματική ώθηση για την επίλυση του κυπριακού την επόμενη χρονιά.Αλλά ΠΡΙΝ από αυτό πρέπει να αποφύγουμε το πρόβλημα με τους πυραύλους τον επόμενο μήνα.Ελπίζω το Σάββατο που θα δεις τον πρόεδρο της Κύπρου Κληρίδη να τον πείσεις να σταματήσει την παραγγελία .Θα ήταν τρομακτικό….

..Αυτή η συμφωνία με τους πυραύλους με ενοχλεί πραγματικά λόγω της διασύνδεσης με τους Ρώσους και βλέπω πόσο η Ρωσία προχωρά στα νότιά μας…

Εάν μπορέσεις να επιτύχεις πρόοδο θα το εκιμούσα…

ΜΠΛΕΡ:Οκ.Θα μιλήσω στον Κληρίδη αύριο”.

Ο Κληρίδης μετά ένα μήνα ματαιώνει την αγορά πυραύλων από τη Ρωσία.Και τους πυραύλους τους παίρνει η …Ελλάδα.

Το πως και γιατί το αποκαλύπτει ο ίδιος ο Κληρίδης μετά 8 χρόνια μιλώντας στην κρατική μας ΕΡΤ:

Στις 3 Μαίου 2007 σε ερώτηση δημοσιογράφου που μεταδόθηκε απο την ΕΡΤ ο Κληρίδης αποκάλυψε ότι η αγορά των πυραύλων απο την Κύπρο έγινε με υπόδειξη του ελληνικού υπουργείου Αμυνας στο οποίο αφεντικό ήταν ο Ακης…

Αυτός ντε της Ντρουμίλαν…Αυτής ντε με τις μίζες των 21 εκατομμμυρίων…

Είπε επι λέξει ο Κληρίδης:

“Δεν ήταν απόφαση δική μου.Εισηγήθηκε το Υπουργείο Αμυνας της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους της τουρκικής αεροπορίας να γίνουν δυο πράγματα Πρώτον αεροπορική βάση με νατοϊκές προδιαγραφές στην Πάφο και δεύτερο να πάρυμε πυραυλικό σύστημα…Ηρθαν εμπειρογνώμονες απο το Υπουργείο Αμυνας της Ελλάδας και μας συμβούλευσαν ότι οι καταλληλότεροι πύραυλοι για αυτή τη δουλειά ήταν οι S-300.Και βεβαίως δεχθήκαμε την συμβουλή του ελληνικού υπουργείου και προχωρήσαμε με ενήμερο το Ελληνικό Υπουργείο στην παραγγελία των S-300”

Εκείνες τις “δοξασμένες σοσιαλιστικές εποχές” οι περίφημοι Κουτσολιούτσοι με την “φόλα” των FOLIE-FOLLIE ενέταξαν στο οπλοστάσιό τους και τα περίφημα κρατικά αφορολόγητα των αεροδρομίων.

Και έγιναν μεγάλοι και τρανοί και αυτοί έζησαν καλά και οι συγγενείς τους ακόμα καλύτερα.

Κάποια στιγμή πήγαν κατηγορούμενες οι εταιρείες τους γιατί φαίνονταν να έχουν διαθέσει προϊόντα σε πτήσεις που δεν είχαν γίνει ΠΟΤΕ!!!

Και βρέθηκαν στη δοξασμένη εποχή εφέτες που είπαν ότι είναι αθώα όλα αυτά γιατί η κρατική αρχή πρέπει να αποδείξει ότι είχαν δόλο.Δέχθηκαν δηλαδή αυτοί οι Εφέτες στην έδρα του Ακη ,στη Θεσσαλονίκη,ότι είναι άδολο να βεβαιώνει κανείς ότι πούλησε προϊόντα σε πτήση που δεν έγινε ποτέ!…

Αυτές οι αποφάσεις τώρα που έπεσαν οι Κουτσολιούτσοι και ο Ακης κυκλοφορεί με καροτσάκι(το πιστεύετε;) ανατράπηκαν όλες στο Συμβούλιο Επικρατείας ,το οποίο με πρόεδρο την αντιπρόεδρο κ.Σάρπ είπε ότι οι εταιρείες των Κουτσολιούτσων πρέπει να αποδείξουν ότι  έγιναν οι πτήσεις που δεν έγιναν…

Ο Ακης πίστευε τότε ότι επειδή οι μίζες της Ντρουμίλαν πέρασαν και απο τις ΗΠΑ πρίν καταλήξουν στην Ελβετία όλα καλά με τις ΗΠΑ

Οπως πίστεψαν αργότερα και άλλοι ότι ο Λαυρεντιάδης ή ο Βγενόπουλος  ήταν με τις ευλογίες των ΗΠΑ και κάποιων αμερικάνικων εταιρειών οι μελλοντικόοί Μπερλουσκόνηδες της Ελλάδας.Και βρήκε ,ο πρώτος ,το μπελλά του απο αμερικάνικο κολοσσό.

Το ίδιο πίστεψαν και κάποιοι στην Ελλάδα,όταν με ΜΚΟ έκαναν δουλειές με τον περίφημο Αλεξ Ρόντο.

Πριν 3 ημέρες όμως κοσμούσαν το Εφετείο Κακουργημάτων, από το οποίο καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό…

Το ίδιο φαίνονται να πιστεύουν και κάποιοι σήμερα και εμφανίζονται στην Ελλάδα να αγοράζουν με αμερικάνικες ευλογίες απο τον  ίδιο τον εαυτό τους κλπ

Προφανώς ο ήχος του χρήματος είναι δυνατός και δεν μπορούν να “ακούσουν” ότι στις ΗΠΑ μπορεί να πάει φυλακή και υπουργός της και ο πρόεδρός της με κατήγορους άλλους αμερικανούς.

Κάτι τέτοιο υπαινίσσονται τώρα στις ΗΠΑ μεγάλα ΜΜΕ,όπως οι περίφημοι “Νιού Γιόρκ Τάϊμς” για τον Τράμπ ,αν δεν εκλεγεί και πάλι πρόεδρος.

Δημόσια ο Τράμπ είναι σιωπηλός για τις αγορές του Ερντογάν απο τη Ρωσία.

Αγοράζει  ο Ερντογάν όχι απλώς το πυραυλικό σύστημα των S-300,αλλά το πιο προηγμένο S-400 από τη Ρωσία και ορύεται ότι “οι ΗΠΑ δεν ξέρουν με ποιόν τα βάζουν”,δηλαδή τον μεγάλο ηγέτη Ερντογάν που διαφωνούν με αυτή την αγορά από ένα μέλος του ΝΑΤΟ.

Είναι οι ίδιοι Τούρκοι που τότε έκαναν δηλώσεις πολύ απειλητικές για το πως η Ελλάδα τολμά και αγοράζει ρωσικά πυραυλικά συστήματα ενώ είναι μέλος του ΝΑΤΟ…

 

Η Βίκυ γράφει για τον Ακη…

Ο ΑΚης τουλάχιστον δεν έκανε τέτοια νταηλίκια και έμεινε σιωπηλός ακόμα και όταν δολοφονήθηκαν δυο ρώσοι(Κλίμοφ-Σίτκο) ερευνητές που είχαν έρθει στην Αθήνα ψάχνοντας ποιοί πήραν τις μίζες και την αλυσσίδα των ΤΟΡ Μ1,της Ντρουμίλαν κλπ

Οοοχι!Ο Ερντογάν μπορεί να είναι ήσυχος.Δεν είχε συνδεθεί η Ντρουμίλαν με τους s-300…