Αρχική Αθλητικα Αμερικανορωσικός πόλεμος κορυφής στην Αγγλία-Λεγεώνες πεμπτοκλασσάτων στην Ελλάδα!

Αμερικανορωσικός πόλεμος κορυφής στην Αγγλία-Λεγεώνες πεμπτοκλασσάτων στην Ελλάδα!

748

Στην Πρέμιερ Λίγκ η αμερικανιής ιδιοκτησίας Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για να περάσει στην τετράδα που δίνει εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ πολεμά με την Τσέλσι που είναι υπό ρωσική ιδιοκτησία και μετά τα μέτρα κατά Ρώσων Ολιγαρχών ο ιδιοκτήτης της Ρομάν Αμπράμοβιτς πρέπει να αποχωρήσει και τυπικά και ουσιαστικά.

Αν αποχωρήσει σημαίνει ότι η Τσέλσι θα μπει στην διαδικασία πώλησης αντί ενός ελαχίστου ποσού γιατί οι Αγγλοι δεν επιτρέπουν κέρδος στον Αμπράμοβιτς.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Οτι αυτή την περίοδο δεν μπορούν να πληρωθούν οι παίκτες και ο γερμανός προπονητής της Τούχελ.

Αν αυτή η εκκρεμότητα διαρκέσει και η Τσέλσι αρχίσει να παραπαίει αγωνιστικά τότε μπορέι να την φτάσει η Μάντσεστερ αν και σήμερα απέχει 9 βαθμούςς και με αγώνα περισσότερο.

Τα πρώτα σημάδια φαίνονται καθώς νίκησε στο τελευταίο λεπτό την Νιούκαστλ με γκολ του γερμανού Χάβερτς.

Η Αρσεναλ ανέβηκε πολύ και διεκδικεί ακόμα και την δεύτερη θέση αν και θεωρητικά ούτε το πρωτάθλημα χάθηκε.Νικησε τη Λέστερ 2-0.

Η Αλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου έχασε στην έδρα της στο ντέρμπι για την τετραδα από την Τβέντε με 1-0 και αφού είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο ο Παυλίδης.

Ο Πέλκας έβαλε γκολ στο εκτός έδρας 4-2 της Φενέρ επι της Αλάνια,παλιάς ομάδας των ήδη πρωταθλητών Τουρκίας Μπακασέτα και Σιώπη.

Ο Κολοβέτσιος ήταν πάγκο στην Καισάρεια η οποία έχασε στο γήπεδό της με 3-2.

Στην καθ ημάς Εσπερία οι λεγεώνες των πεμπτοκλασσάτων ξένων συγκρούστηκαν με τις φανέλλες των Αρη,Παναθηναϊκού,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΟΛυμπιακού για τα πλεϊ οφ.

ΠΑΟ και ΑΕΚ με συνολικά 19 ξένους στους 22 στην εκκίνηση έφεραν 1-1,Ολυμπιακός και Αρης με 19 επίσης ξένους(11 ο Αρης…)στην εκκίνηση έφεραν 2-1 και ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με μια λεγεώνα ξένων νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα