Αρχική Αθλητικα Ανατροπή!Ντέρμπι-πολέμος αντάξιο των αιωνίων στο Ειρήνης και Φιλίας!Ευρώπη αποτελέσματα

Ανατροπή!Ντέρμπι-πολέμος αντάξιο των αιωνίων στο Ειρήνης και Φιλίας!Ευρώπη αποτελέσματα

370
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021-2022 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ολοι περίμεναν όχι απλώς έναν περίπατο του Ολυμπιακού στο Ειρήνης και Φιλίας,αλλά ένα ρεκόρ πόντων και συντριβή του Παναθηναϊκού.

Παραλίγο να τον τσακίσει το Περιστέρι,το οποίο του έριχνε σταθερά πάνω από 15 πόντους στην έδρα του και τον απείλησε με αποκλεισμό στο τελικό 3-2 στις νίκες.

Οι …λογικοί περίμεναν στον πρώτο τελιό μια νίκη του Ολυμπιακού με 35 ποντους διαφορά και ίσως και 50 για ρεκόρ.

Φαινόταν λογικό μέχρι και το τέλος της α περιόδου,όπου ο Ολυμπιακός είχε νταμπλ σκορ με 24-12.

Στξ β περίοδο και στη δ περίοδο μπήκαν οι Καλαϊτζάκης και Αγραβάνης περί των οποίων κανείς δεν έδινε καμία σημασία.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 41-40- και στο 44-42!!!

Ξέφυγε ξανά ο Ολυμπιακός με 13 ξαναμπήκαν Καλαϊτζάκης και Αγραβάνης και ο ΠΑΟ έκανε το παιχνίδι θρίλερ και καρδιές να σπάνε όταν στο 1.55 πριν το τέλος προσπέρασε με 65-64!

Στο τέλος ο Ολυμιακός κέρδισε 73-70.Τα ντέρμπι των αιωνόιων ξεφεύγουν απο κάθε λογική αθλητική προφανώς.

Την χρονιά που ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος στην ευρωλίγκα και διέλυσε καθε αντίπαλο στην ευρώπω με μεγάλες διαφορές είχε τρείς νίκες επι του ΠΑΟ με διαφορά ενός καλαθιού…

ΕΥΡΩΠΉ

Ο Καρίμ Μπενζεμά ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη καριέρα στη Ρεάλ μετά 14 χρόνια και στα 34 του πήγε στην σαουδαραβική Αλ Ιτιχάντ,πρωταθλήτρια και φέτος με 200 εκατομμύρια ευρώ για δυο χρόνια.Θα έχει αντίπαλο τον Ρονάλντο στην ΑΛ Νάσρ και την ομάδα του γιώργου Δώνη Αλ φατέχ αν ο Δώνης συνεχίσει την επιτυχημένη του καριέρα εκεί.

Αναμένεται και ο…Μέσι αν δεν επιστρέψει στη Μπάρτσα και δελεαστεί απο το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής που αναμένεται να κάνει…

Στην Ισπανία το θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής είχε τη σωτηρία της ιστορικής Βαλένθια(1-1 εκτός με Μπέτις και τον Καβανι στον πάγκο…) και τον υποβιβασμό της Βαγιαδολίδ,ομάδας,η οποία ανήκει στο…”Φαινόμενο”,τον Βραζιλιάνο πρώην σουπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ρονάλντο.

Αν κέρδιζε(0-0)στο γήπεδό της την Χετάφε,η οποία επίσης κινδύνευε θα σωζόταν και θα υποβιβαζοταν η Αλμερία η οποία σωθηκε με 3-3 στην Εσπανιόλ στο 87…

Η Θέλτα σώθηκε γιατί κέρδισε την Μπαρτσελόνα που δεν έχανε πουθενά…

Ολοκληρώθηκε και στην Ιταλία το πρωτάθλημα με κατάταξη στις 7 θέσςις της Ευρώπης ως εξης;

Νάπολι(πρωταθλήτρια),Λάτσιο,Ιντερ,Μίλαν (Τσάμπιονς Λιγκ)Αταλάντα,Ρόμα Γιουβέντους.

Τένις:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στους προημιτελικούς(8) του Ρολάν Γκαρός,αλλά φαίνεται ότι εκεί θα σταματήσει καθώς αντιμετωπίζει το καλύτερο αυτή τη στιγμή στον κόσμο(Νο1)Ισπανό διάδοχο του Ναδάλ τον 20χρονο Κάρλος Αλκαράθ.Δεν είναι ανίκητος,όπως ο Ναδάλ,αλλά είναι σαφώς καλύτερος αυτή την εποχή.