Αρχική Αθλητικα Ορθιος παρά ένα δευτερόλεπτο ο ΠΑΟ στην Πόλη,συντριβή Ολυμπιακού και μεγάλων εντός...

Ορθιος παρά ένα δευτερόλεπτο ο ΠΑΟ στην Πόλη,συντριβή Ολυμπιακού και μεγάλων εντός και εκτός έδρας!

703

O Ολυμπιακός είναι στην κορυφή(4ος) της βαθμολογίας της ευρωλίγκας.Επαιξε στο Ισραήλ με την Μακάμπι ,η οποία ήταν πρωταθλήτρια πριν δώσει τα σκήπτρα στην τουρκική Εφές.Επαιξε πού άσχημα και έχασε με 15 πόντους διαφορά,χωρίς να απειλήσει σε καμία στιγμή την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Κράτησε απλώς την διαφορά των 17 πόντων με την οποία είχε κερδίσει στην Αθήνα για την περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Παναθηναϊκός είναι αδιάφορος φέτος αφού είναι στον πάτο(προτελευταίος)της βαθμολογίας και πήγε στην Πόλη να παίξει με την περσινή πρωταθλήτρια την οποία είχε συντρίψει στην Αθήνα πριν πάει στον πάτο.

Απο τα 40 λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά μέχρι τα 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.Με τρίποντο του Μόερμαν έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο 82-81. Αν ο καλύτερος παίκτης του ο Οκάρο Γουάϊτ είχε βάλει και τις δυο βολές το ματς το πολύ να πήγαινε σε παράταση,αν και η μπάλλα είναι πιο βαριά όταν είναι για ισοφάριση…

Τα αποτελέσματα στα φετινά πρωταθλήματα μπάσκετ δεν έχουν καμία σχέση με την “φυσιολογική”πορεία των περασμένων ετών.Οχι μόνο στην Ευρωλίγκα,αλλά και στο ΝΒΑ,όπου η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο καρδίζει όλους τους πρώτους στη βαθμολογία εντός ή εκτός έδρας,αλλά χάνει απο τις τελευταίες ακόμα και στην έδρα της.Το ίδιο συμβαίνει και με τις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα στο ΝΒΑ.

Ετσι και στην Ευρωλίγκα η Μπαρτσελόνα που φέτος πάει “τρένο” έχασε χθες στην έδρα της  από την Καζάν και η Ζενιτ απο τη Μονακό στην έδρα της.Σήμερα αυτό επαναλήφθηκε με την ήττα της ΤΣΣΚΑ στην έδρα της από την Μιλάνο.Κρατιέται στην 1η θέση της βαθμολογίας η Ρεάλ που φαίνεται να είναι η πιο σταθερή φέτος και νίκησε την Αλμπα εκτός με 89-74.