Αρχική Θέμα Απίστευτα μαθήματα… φασισμού απο τον ‘Αδωνη και απίστευτα χαστούκια απο τη Δικαιοσύνη...

Απίστευτα μαθήματα… φασισμού απο τον ‘Αδωνη και απίστευτα χαστούκια απο τη Δικαιοσύνη στην ηγεσία της ΝΔ για τις αισχρές συκοφαντίες κατα της Β.Θάνου!

2

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το βίντεο που θα δείτε στο τέλος αυτού του ρεπορτάζ με τον Αδωνη Γεωργιάδη ειναι του 2017.

Σε αυτό ο σημερινός υπουργός ομιλεί καθαρά για “εκβιασμούς της κ.Θάνου” και αναφερόμενος στην πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον πρώην πρωθυπουργό Αλ Τσίπρα λέει ότι “φαίνονται κοινοί απατεώνες γιατί έστηναν η προσπαθούσαν να στήσουν δίκες” .

Προσέξετε:Τα λέει το 2017 όταν ήταν στην Αντιπολίτευση.

Το Ιούλιο του 2019  η Νέα Δημοκραστία στην οποία ο Αδωνης είναι αφεντικό(αντί του προέδρου,δηλ Αντιπρόεδρος) γίνεται Κυβέρνηση.

Τότε ο αντιπρόεδρός της,προφανώς σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρόεδρό της δηλώνει ότι “διώχνει με υπουργική απόφαση την κ.Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και ακόμα και αν δικαιωθεί στα δικαστήρια “δεν θα υπάρχει τρόπος να ξαναγυρίσει στη θέση της”.

Τόσος σεβασμός στο δημοκρατικό θεσμό της Δικαιοσύνης από το κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας…

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2022 η ηλεκτρονική εφημερίδα iefimerida δημοσιεύει “ντοκουμέντα εκβιασμών και χρηματισμών από την κ.Θάνου σε βάρος του επιχειρηματία Βγενόπουλου”.

Εκτός από την εφημερίδα (του Χρ.Ράπτη)ποιός άλλος ομιλεί για ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ εκβιασμούς και χρηματισμούς;

Η ίδια η Νέα Δημοκρατία!

Ιδού η ανακοίνωση που έβγαλε τότε,αμέσως μετά το δημοσίευμα και φαίνεται καθαρά ότι δεν κρατάει καμία επιφύλαξη και καμία απόσταση από το δημοσίευμα και θεωρεί ότι οι εκβιασμοί και οι χρηματισμοί είναι αληθινά γεγονότα:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ

«Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει να πει ΜΙΑ λέξη για την ουσία όσων συνταρακτικών αποκαλύπτονται στην επίμαχη συνομιλία! Ούτε μια λέξη, για τους εκβιασμούς, τις  “βιβλιοθήκες” τους χρηματισμούς που περιγράφονται! Ίσως για τον  ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά να αποτελούσαν “κανονικότητα” επί των ημερών του, με βάση όσα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Αντί να απαντήσει, επιτίθεται στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει πλήρως την κα Θάνου, τον κ. Παπαγγελόπουλο και τις πρακτικές τους κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Προφανές είναι ότι η Νέα Δημοκρατία υπερακοντίζει το δημοσίευμα που είχε τίτλο:”Ηχητικό ντοκουμέντο του Βγενόπουλου «καίει» Θάνου, Παπαγγελόπουλο και παραδικαστικό – Πως τον εκβίαζαν” και το θεωρεί ως μία απο τις πολλές περιπτώσεις γιαυτό και γράφει στην ανακοίνωσή της για “κανονικότητα”.Για “κανονικότητα”χρειάζονται περισσότερα και όχι ένα η δυο ή τρία…

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με δική του ανακοίνωση δείχνει τη Νέα Δημοκρατία ως τον ηθικό αυτουργό του δημοσιεύματος και αναφέρει:

“Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016.”

Παρόμοιο δημοσίευμα εναντίον της κ.Θάνου έκανε και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το υπέγραφε η Ιωάν Μάνδρου.

Η κ.Θάνου ΜΕΤΑ τα δημοσιεύματα και αφού αυτά έγιναν χωρίς ταυτόχρονα να ζητήσουν τη δική της θέση εξέδωσε ανακοίνωση και τα χαρακτήρισε ψευδή και συκοφαντικά.Μάλιστα ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είχαν διαψευστεί και το 2016 αφού και τότε είχαν διατυπωθεί χωρίς όμως μια κρίσιμη “λεπτομέρεια”.Δεν είχε δημοσιευθεί τότε οι κασέτες.

Οι κασέτες δεν είχαν δημοσιευθεί τότε για έναν προφανή λόγο:

Διότι ακούγεται στις κασέτες η κυρία που δήθεν ήταν μεσάζων της Θάνου για να πάρει χρήματα από τον Βγενόπουλο να τονίζει στις κασέτες ότι η κ.Θάνου ΠΟΤΕ δεν έχει χρηματισθεί και ούτε και απο τον Βγενόπουλο ζητά χρήματα.

Ακριβώς για το λόγο αυτό ο Βγενόπουλος ΔΕΝ υποστήριξε στα δικαστήρια ΠΟΤΕ ότι έχει κασέτες και αυτές αποδεικνύουν χρηματισμούς και εκβιασμούς,ιδιαίτερα από την κ.Θάνου.Μάλιστα ο δικηγόρος του Μιχάλης Δγημητρακόπουλος στα δικαστήρια είχε δηλώσει τότε(2016)ότι ποτέ δεν εκβιάστηκε και δεν χρημάτισε την κ.Θάνου.

Ο Βγενόπουλος που κατάφερε απο αθλητής του ΠΑΟ στην ξιφασκία να γίνει αφεντικό του (πολυμετοχικού)ΠΑΟ δεν ήταν όποιος-όποιος και γνωστή αθλητική εφημερίδα έγραψε για τον πακτωλό χρημάτων του τα εξής στην τρίτη επέτειο του θανάτου του,δηλ στις 5/11/2019:

“…Δικηγόρος της πιάτσας ήταν και έγινε μεγιστάνας. Τραπεζίτης, κι όχι μόνο. Και τι δεν είχε εξαγοράσει, ό,τι φιλέτο κυκλοφορούσε στην αγορά. Νοσοκομεία (Υγεία, Μητέρα, Λητώ), ξενοδοχεία, καράβια (Blue Star Ferries, Superfast Ferries), την Ολυμπιακή Αεροπορία, εταιρείες τροφίμων (Δέλτα, Chipita, Goody’s, Everest, Μπαρμπα-Στάθης). Εξελίχθηκε στον Νο1 οικονομικό παράγοντα της χώρας και κατηγορήθηκε ως υπαίτιος της κατάρρευσης της εθνικής οικονομίας της Κύπρου…

…Συγκρουσιακός, τολμηρός, σε καμιά περίπτωση των ”δημοσίων σχέσεων”. Έκανε αγωγή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στον Αλέξη Τσίπρα. Κοντραρίστηκε στα ίσα με το βαρδινογιαννέικο και ήταν ο πρωταγωνιστής της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό.

Ξημερώματα στις 5 Νοεμβρίου, σα σήμερα το 2016, έπαθε καρδιακή προσβολή στο σπίτι του και δεν τον πρόλαβαν στο Υγεία, όπου τον μετέφεραν. Μέχρι πρόσφατα παίζουν ”φήμες” ότι… ζει στην Βενεζουέλα.”

Ο δικηγόρος του τότε εμφανίστηκε αργότερα και ως δικηγόρος της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εν λόγω αθλητική εφημερίδα χαρακτήριζε τον θάνατο “μυστήριο”αλλά μυστήριο παραμένει ακόμα ποιός είχε τις κασέτες που δημοσιεύθηκαν επι πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη και που ήταν κρυμμένες για ,τουλάχιστον έξη (6) χρόνια.

Αυτά έχουν τη σημασία τους,διότι τις κασέτες ο ίδιος ο Βγενόπουλος που “εγραφε” την συνομιλήτριά του και δήθεν μεσάζοντα δεν τις χρησιμοποίησε ποτέ αφενός διότι φαίνεται καθαρά στο περιεχόμενό τους ότι προσπαθούσε να πάρει απο τη συνομιλήτρια έστω και μια φράση ότι η Θάνου ζητά χρήματα ή χρηματίζεται και αφετέρου ακούγεται καθαρά ότι αντι της φράσης αυτής πήρε την απαντηση ότι ΠΟΤΕ δεν ζήτησε και δεν πήρε χρήματα.

Παρακολουθουμε δημοσιογραφικά πολλά χρόνια την κ.Θάνου και δεν ενεπλάκη ΠΟΤΕ σε υποθέσεις εκβιασμών,χρηματισμών και άλλα παρόμοια.Και στις κασέτες ακούγεται αυτό το ΠΟΤΕ πολύ έντονα και πολύ χαρακτηριστικά.Και αυτά καταθέσαμε στη σχετική δίκη,στην οποία μας πρότεινε η κ.Θάνου. Η δίκη έγινε το 2023 με τέσσερα(4) χρόνια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως θα ακούσετε πιο κάτω στο βίντεο ο Αντι του Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία Αδωνης Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι ο κ.Τσίπρας και η κ.Θάνου έστηναν δίκες επί ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το σταμάτησε η Νέα Δημοκρατία,επι της οποίας,άρα, οι δίκες γίνονται καθαρές.Ετσι ισχυρίζεται.Και το πρωτόδικο δικαστήριο και το Εφετείο δικαίωσαν την κ.Θάνου και άρα η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι γεμάτη ψεύδη και συκοφαντίες για την κ.Θάνου!!!

Εγραψε σχετικά τα εξής η Εφημερίδα των Συντακτών αναφερόμενη και στο Εφετείο:

“Το Δικαστήριο έκρινε ότι το από 23-2-2022 δημοσίευμα της ιστοσελίδας, με τίτλο “Ηχητικό ντοκουμέντο του Βγενόπουλου «καίει» Θάνου, Παπαγγελόπουλο και παραδικαστικό – Πως τον εκβίαζαν”, ήταν ψευδές και δυσφημιστικό και ότι οι εναγόμενοι, γνωρίζοντες την αναλήθεια του δημοσιεύματος, ετέλεσαν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ειδικότερα, το Δικαστήριο έκρινε ότι το δημοσίευμα ήταν ψευδές, τόσο κατά το μέρος που παρουσίαζε ότι από την ηχητική συνομιλία (την οποία εμφάνισε η ιστοσελίδα μετά από έξι (6) χρόνια) προέκυπτε δήθεν ότι η Βασιλική Θάνου, είχε αποστείλει μία «φίλη» της, για να ζητήσει ανταλλάγματα από τον ελεγχόμενο τότε (2016) από την Ελληνική Δικαιοσύνη επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο, όσο και κατά το μέρος που παρουσίαζε ότι η ποινική έρευνα, η οποία διενεργήθηκε σχετικά με την από 11-5-2016 μηνυτήρια αναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου, έκλεισε δήθεν με σπουδή, μέσα σε 5 ημέρες…”

Ειδικά αυτή η συκοφαντία ότι δήθεν η έρευνα έκλεισε σε 5 ημέρες(το τόνιζε με έμφαση η Ι.Μάνδρου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το 2023…)δεν καταπίνεται με τίποτα γιατί από έγγραφα που είναι πανεύκολα στην πρόσβαση φαίνεται ότι η έρευνα εναντίον της Θάνου(επι ΣΥΡΙΖΑ) από τον Αρειο Πάγο(Ζαίρη)κράτησε έξη(6)μήνες!!!Οσο σχεδόν και επι Νέας Δημοκρατίας η νέα έρευνα που έκανε ο (παρακολουθούμενος και απο το διαβόητο Πρέντατορ)Οικονομικός εισαγγελέας κ.Μπαρδάκης…

Τον παρακολουθούσαν τον Εισαγγελέα(όπως και τον Άδωνη,την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και άλλους ΜΑΣ),την έβαλε στο αρχείο κι αυτός την υπόθεση Θάνου,άρα τι δεν ήξερε κάθε ενδιαφερόμενος;

Παρένθεση: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες δεσμευτικά μέτρα κατά των υπευθύνων για τις υποκλοπές στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων και για πρόσωπο που ασχολείται πολύ με τη δημόσια ζωή στην Ελλάδα.Οι δικές μας αρχές δεν προκάνουν…

Ο Αδωνης Γεωργιάδης πριν δυο ημέρες μίλησε ξανά για την Δικαιοσύνη.

Και είπε ορυόμενος ότι αυτό το κράτος δεν διορθώνει το φασιστικό μέτρο της απόλυσης εκείνων που τελικά αθωώθηκαν απο τη Δικαιοσύνη.

Αναφέρεται στη δίκη (πρώην)συνεργατών του και υποψήφιου της ΝΔ που αθωώθηκαν για κάτι προσληψούλες.

Ο ίδιος τι κάνει μια και (λέει ότι)ξέρει απο φασισμό;Για την κ.Θάνου δεν έχει να πει τίποτα;Για την εμετική,συκοφαντική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας τίποτα;

Για τον δικό του χώρο:Υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε εμετικά την εκλεγμένη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Σταυρούλα Αγγελίδου.Και αφού την εξόντωσαν επαγγελματικά εκείνη δικαιώθηκε απο την Δικαιοσύνη,αλλά ΠΟΤΕ δεν αποκαταστάθηκε στη διευθυντική θέση.Το εγχειρίδιον περί φασισμού τι γράφει για την περίπτωσή της;

Για την περίπτωση που στη Νέα Δημοκρατία διαβάζουν μόνο iefimerida.gr σπαταλάμε χώρο και αναδημοσιεύουμε το κείμενο συγνώμης(να την κάνει ο Θεός…)που δημοσίευσε  αυτή η εφημερίδα για τις ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ:

“…Με την ως άνω Απόφαση κρίθηκε ότι με την ανάρτηση του ανωτέρω δημοσιεύματος στο iefimerida τελέσθηκε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος της κ. Θάνου – Χριστοφίλου. Πλέον συγκεκριμένως, συμφώνως με το Σκεπτικό της προειρημένης Απόφασης, ως δυσφημητικές κρίθηκαν οι εξής φράσεις:

«… Ντοκουμέντο: Ηχητικό του Βγενόπουλου “καίει” Θάνου, Παπαγγελόπουλο και παραδικαστικό – Πως τον εκβίαζαν. Ένα άγνωστο ηχητικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως το iefimerida, από το οποίο προκύπτει ότι ο εκβιασμός που κατήγγειλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, το 2016, δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας του ούτε αντιπερισπασμός (…) Ο επιχειρηματίας ηχογράφησε τη συνομιλία που είχε στο γραφείο του με την επιχειρηματία Δ.Μ., έμπιστη φίλη της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, η οποία ήταν η αγγελιαφόρος των μηνυμάτων. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η Δ.Μ. παραδέχεται ότι του μετέφερε αίτημα της Θάνου για “βιβλίο” και ότι αν τελικώς ο επιχειρηματίας έδινε τα χρήματα, αυτά θα πήγαιναν απευθείας στην τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ενώ ο γιός της, κατά τη Δ.Μ., θα είχε τον ρόλο του εισπράκτορα. (…) Από τη συνομιλία αλλά και το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς του Βγενόπουλου το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ, αλλά είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida, επιβεβαιώνονται πλήρως όσα κατήγγειλε ο επιχειρηματίας. Αποκαλύπτεται, ταυτόχρονα, ένα αποκρουστικό παρασκήνιο διαπλοκής λειτουργών της Δικαιοσύνης με επιχειρηματίες, εκβιαστικών πιέσεων, κατάργησης των ορίων εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας. Επίσης, ένα παραδικαστικό κύκλωμα, στην κορυφή της πυραμίδας της Δικαιοσύνης, το οποίο άλλοτε δρούσε από κοινού και άλλοτε αλληλοϋπονομευόταν, ανάλογα με το προσωπικό συμφέρον του κάθε μέλους του. Η αίσθηση ασυδοσίας και παντοδυναμίας ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η Θάνου, αν αληθεύουν όσα μετέφερε η Δ.Μ., χρησιμοποίησε ακόμα και το αξίωμα της υπηρεσιακής πρωθυπουργού προκειμένου να αποκομίσει προσωπικά οφέλη. (…) Πώς στήθηκε ο εκβιασμός (…) Τι απέγινε η μηνυτήρια αναφορά Βγενόπουλου (…) Η έρευνα των καταγγελιών του, έπειτα από τη διαδοχική “εξαίρεση” ενός ή δύο εισαγγελέων, ανατέθηκε στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη. Η Ζαΐρη, πρόσωπο της επιρροής Θάνου, όπως λένε εισαγγελικές πηγές, αρχειοθέτησε τη μηνυτήρια αναφορά με σπουδή που προκάλεσε πολλά ερωτήματα, μέσα σε μόλις 5 ημέρες! Στη συνέχεια τοποθετήθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, στο οποίο προήδρευε η Θάνου, επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με οριακή πλειοψηφία έξι ψήφων υπέρ και πέντε κατά …»

Υ.Γ.Ειδαμε τον Αδωνη να παρακολουθεί τη δίκη αυτή των πρώην συνεργατών του.Προφανώς για να διαπιστώσει αν γίνεται σωστά,ιδιαίτερα αφού ο Εισαγγελέας Σπύρος Παππάς πρότεινε την ενοχή τους.Δεν είδαμε τον Αδωνη να παρακολουθεί τη δίκη του Γιάννου Παπαντωνίου.Δικάζεται για μίζες απο γαλλικες φρεγάτες.Ισως δεν πρόκανε.Γράφουμε λοιπόν την πληροφορία ότι η δίκη θα συνεχισθεί με έκδοση απόφασης την Παρασκευή 20/9…

Υ.Γ.2 Είχαμε και έχουμε την πεποίθηση ότι η Β.Θάνου είναι περισσότερο νεα δημοκρατία από τον Αδωνη.Για το ΛΑΟΣ και την Καμπότζη θα σας γελάσουμε…

Υ.Γ.3 Δεν δημοσιεύουμε το βίντεο με τα μαθήματα του Αδωνη για τον φασισμό στο κανάλι action24 γιατί σεβόμαστε τους αναγνώστες μας και την απέχθειά τους για κάθε τι σιχαμερό…